Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Sevgicim Canım Kardeşim Bak yine döktürmüş valla Çaylar anında görüntü, ellerine sağlık kardeşim
alkis:) alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 02, 2008, 12:18:11 ÖÖ
--> Börekler cok güzelmis ya... Ve Askim caylar cok güzel olmus, elllerine saglik :-*
afiyet olsun askim benim

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 12:19:43 ÖÖ
Sayın Peppa Ellerinize Sağlık, biz bizim damattan istedik ama oda hiç oralı olmuyor yok bu saatte simit nerden bulurum filan yapıyor, bu oğlan bizim kızı aç bırakmasın Esma ne diyorsun?   ;D

Evet abicim haklisin.

Ama baksana simdide beni Tante olarak geri istiyor.
Ne gözü doymaz birseymis bu enistede....  :haha:  (onur saka haa sakin alinma )  ;D

Buldu tabi gül gibi kardesimi , kacirirmi  hiccc ...  ;D

SEVGI-40

afiyet olsun abicim tantecim peppa

askim sen kendine baska akrabalar bul  en iysi gece ablaya hic bakma oda benim  :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 12:19:43 ÖÖ
Sayın Peppa Ellerinize Sağlık, biz bizim damattan istedik ama oda hiç oralı olmuyor yok bu saatte simit nerden bulurum filan yapıyor, bu oğlan bizim kızı aç bırakmasın Esma ne diyorsun?   ;D

--> Her yer kapali bu saatte acik yer mi olur... ;D Sabah olsa dükkan sizin :haha:

ATAAN

Sahi geceden hiç haber varmı dün reminde sorun vardı onun?

SEVGI-40

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:21:04 ÖÖ
evlendikleri zaman gece gece sevgüsüm simit asererse nolacak nolacaaaak  :o :o :o
merak etmeyin okonuda hic süpkeniz olmasin onur benim icin agri daginin zirvesinden kar bile getirir  utanan:) utanan:)

peppa

sevgi bebishim söyle sefgulune gözümüze girmek icin bize baklava acacak yoksa vermeyissssssssssss  clap:)

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 02, 2008, 12:22:38 ÖÖ
Evet abicim haklisin.

Ama baksana simdide beni Tante olarak geri istiyor.
Ne gözü doymaz birseymis bu enistede....  :haha:  (onur saka haa sakin alinma )  ;D

Buldu tabi gül gibi kardesimi , kacirirmi  hiccc ...  ;D

--> Tamam tamam istedigin tarafta ol... Zaten Aşkım'in akrabasi benim akrabam :)

esma 41

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 12:22:57 ÖÖ
afiyet olsun abicim tantecim peppa

askim sen kendine baska akrabalar bul  en iysi gece ablaya hic bakma oda benim  :haha: :haha: :haha:

Halaaa tante diyor yawww   :zopa:

Ne olacak bu kizin hali. ;D

Lütfen karar verin ... ya tante yada abla ...

Sevgili Almancax üyeleri size soruyorum ...

Ben Tantemi yoksa ablami olayim ?

Cevaplarinizi bekliyorum tsk ler.  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 02, 2008, 12:24:37 ÖÖ
--> Her yer kapali bu saatte acik yer mi olur... ;D Sabah olsa dükkan sizin :haha:
3,14  bak redoks problemin içine düşüyorsun :) Kız istemeye gelince bizde bu gün git yarın gel deriz yabancılar polisi gibi  :haha:

ATAAN

SEVGI-40

tantze bi anket yapalim en iysi

peppa

birde sana ups kargo poseti veririz kizimizi verdikmi vermedik mi sana ups kargo ile cevabimizi bildiririz zaten ATAAN beyde diplomasini dün aldi bu is karismadan haledebiliriz  yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:25:44 ÖÖ
sevgi bebishim söyle sefgulune gözümüze girmek icin bize baklava acacak yoksa vermeyissssssssssss  clap:)

--> Baklava acmayi bilmiyorum, ama yaparim :D Elimden geleni yaparim neden yapmayayim. :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:25:44 ÖÖ
size birakiyom istediniz kadar iskence yapabilrsiniz onur duymasin  kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 12:26:26 ÖÖ
3,14  bak redoks problemin içine düşüyorsun :) Kız istemeye gelince bizde bu gün git yarın gel deriz yabancılar polisi gibi  :haha:

--> Ya herkes beni hedef almis yaaaa :'( Ben ne yaptim ki size :(