Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:36:07 ÖÖ

buda benim sevgi bebishime dügün hediyem onur enistemizin yaptigi sucun büyüklügüne göre cezasini kesicek sevgüsüme boy boy oklava seti benden hediye helali hos olsun bebishimeeeeeee   yaril:)
ablacim ya cok tessekkürederim ama ben bunlarla askima burmak yerine ona börek fln acim ben kiyamam ona ya  utanan:) utanan:)

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 12:35:40 ÖÖ
baklava acmadan peppa ablamdan izin cikimiycak askim en iysi sen ac bi baklava  :haha: :haha:

--> Tamam Baklava acarim da, o oklavalar ne oluyor ya...  tickoff:) Yakisiyor mu hic :-\ Benim tarafimda olun biraz da ya clap:) tickoff:) :zopa: :haha:

peppa

yaril:)

nerden bildiniz salatalik yiyip üstüne tursu yapilacak tursu suyunu icip ajdar esliginde de salatalik tursusu yapim bu arada püf noktalarimi vermis oldum o yüzden bu kadar lezzetli oluyor  funny:)

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 12:39:25 ÖÖ
ablacim ya cok tessekkürederim ama ben bunlarla askima burmak yerine ona börek fln acim ben kiyamam ona ya  utanan:) utanan:)

--> Ay ay ay ay ay Askim benim ya :-* :-* Kurtar beni akrabalarinin elinden clap:) alkis:) clap:) alkis:) :)

peppa

kocasini dövmeyen dizini döver  yaril:)

SEVGI-40

iyde onur üzersen diyo onlari kullan diyo sen beni hic üzmedigin ve üzmüycegin icin gerek yok o oklalar onlari mutfakta kullanim en iysi

3,14

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:42:23 ÖÖ
yaril:)

nerden bildiniz salatalik yiyip üstüne tursu yapilacak tursu suyunu icip ajdar esliginde de salatalik tursusu yapim bu arada püf noktalarimi vermis oldum o yüzden bu kadar lezzetli oluyor  funny:)

--> Bu ne karisik bir tarif ya..? :D Neyin tarifi acaba ??? yuppi:) :haha: :haha:

SEVGI-40

peppa ablacim ya yapma yazik onur ztn yapayalniz kaldi neyse onur timur abi senin olsun yalniz kalma  :haha: :haha:

ATAAN

Çocuğun Üstüne Bu Kadar Gitmeyin Bakiim, Benim Kardeşimi Mutlu Etmiş Onur,
Onurcum Bülent Abin Arkanda Merak Etme Sen, Bunlar seni ufak tefek gördü karamürsel sepeti sandılar  yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:43:03 ÖÖ
kocasini dövmeyen dizini döver  yaril:)

--> Bak bak laflari da nasil kendilerine göre degistiriyorlar tickoff:)

ATAAN

Sayın Peppa, Desenize Size Yemeğe Gelmek Pek Akıllıca Bir Davranış Değil O Zaman  :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 12:44:11 ÖÖ
iyde onur üzersen diyo onlari kullan diyo sen beni hic üzmedigin ve üzmüycegin icin gerek yok o oklalar onlari mutfakta kullanim en iysi

--> Zaten Aşkım benim ben seni üzer miyim hic :-*

SEVGI-40

canim abicim ya bitanesin sen gercekten  :D :D :D

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 12:45:38 ÖÖ
peppa ablacim ya yapma yazik onur ztn yapayalniz kaldi neyse onur timur abi senin olsun yalniz kalma  :haha: :haha:

--> Timur zaten benden, hic göz dikme, Gece abla da benim ablam, gelemedi, pcsi cöktügü icin... :( Belki de hic gelemez :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 12:46:50 ÖÖ
Sayın Peppa, Desenize Size Yemeğe Gelmek Pek Akıllıca Bir Davranış Değil O Zaman  :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Sen Kimin Kardeşisin Sevgicim Sen Herşeyin En Güzeline Layıksın,

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 12:45:51 ÖÖ
Çocuğun Üstüne Bu Kadar Gitmeyin Bakiim, Benim Kardeşimi Mutlu Etmiş Onur,
Onurcum Bülent Abin Arkanda Merak Etme Sen, Bunlar seni ufak tefek gördü karamürsel sepeti sandılar  yaril:)

--> Sag ol Kayinbiladerim ya, valla bir senden fayda var, bak hepsi nasil da karsimdalar... :-\