Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Olur tabi barmenim
nerelerdeydin bir göründün bir kayboldun

godbarmen

Abi bi selam çaktım baktım sizin muhabbet bayağı bı koyu rahatsız etmek ıstemedim....nasılsın abı herşey yolundamı ?

ATAAN

Resimlerimizi Koyduk Bugün Profillerimize çok gır gır şamata vardı kaçırdın  :haha:

godbarmen

valla mı abiiiii yaaaaaaaaaaaaaa.hep ben böle şeyleri kaçırıyorum vallaaaa üzüldüm şimdi ama ben bi bakarım şimdi oraya :))))))))))

ATAAN

Sen bi göz at :)
Ben kaçıyom yavaştan bu çarşamba İstanbul ordan gelecem bayram ayın 14 ündede Almanya ya

godbarmen

ok abi sana iyi geceler ışıkları kapatma şerefine nail olmak benı gururlandıracak  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Pencereleri, kapıları açık unutma
Hadi iyi sabahlar kardeşim kendine iyi bak byby:) byby:)

godbarmen

teşekkür ederim ama sanada iyi sabahlar.unutmam pencereleri felan ben kontrol eder yatarım byeeeeeeeeeeeeeee

godbarmen

GÜNAYDIN ARKADAşLAR........IşIKLARI KIM AÇIYOSA ANAHTARLARI BEN KARşIYA BIRAKTIM........ :haha: :haha: :haha: :haha:....BOL MUHABBETLER

kirsehir7

ee millet nirelerdesiniiz  clap:)

3,14

--> Ben burdayim da, dün zamanim olmamisti meslek egilim testi yapmaya onu yapyordum. :D

3,14

--> Burdaydim yani... ;D Ama yavastan cikmam gerekiyor, ders calisayim biraz degil mi? :D  Hadi görüsmek üzere Almancax, ayni saat ve ayni kanalda. Saglicakla kalin :haha: byby:) byby:) ;D clap:)

zeytin

sssssllllllllllmmmmmmmmmm millet nasılsınız kim var bugün ;D

duygu_0354_duygu

bendeee buydayimmmmmmm  yuppi:) herkeseee kucakk doluusuuu öpücüklerrrrrrrr :-*
bu arada onurcumm sana daaaa byyy byyyy  byby:)

...mystery...

herkese meraba diyim ama hemen çıkmak zorundayım yarın SAÇMA bir fransızca yazılımız varda ona çalışıyım biraz daha... ;D hiihi:) neyse ara ara gelirim belki... byby:)

kirsehir7

uf yaa kimsecikler yok ortalikta.nirdesiniz yawww  :-\  :'(

...mystery...

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm...................... hiihi:) hiihi:)