Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ben çıkmak zorundayım almancax üzülüyodum cuma günü ingilizce sınavım var perşembe giremicem diye yine kurtulamadınız benden bayramdan sonraya ertelendi neyse kendi kendime konuşuyorum ben yine (kesin tarihe çalıştım diye ;D hep böyle oluyo çalışmıyım diyorum o da olmuyo napalım başa gelen çekilir ;D ) neyse çıktım hoşçakalın.. byby:) byby:)

kirsehir7

kimseler yok yalniz kaldim burda.kimsecikler  ugramiyooo.  :'(  :'(  :'(  :'(

kirsehir7

amaniiiiiiiiiiin kimsecikler yok gene.kimse ugramammis dünden beri.  :'(  :-\

godbarmen

...mystery...

bende geldimmmmm.......... hiihi:) hiihi:) herkese selam kirsehir godbarmen nasılsınız??? dance:)

godbarmen

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 03, 2008, 04:04:11 ÖS
bende geldimmmmm.......... hiihi:) hiihi:) herkese selam kirsehir godbarmen nasılsınız??? dance:)
teşekküerler hoşgeldiniz
ben ıyı...sizden nbr nasılsınız

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 03, 2008, 04:05:07 ÖS
teşekküerler hoşgeldiniz
ben ıyı...sizden nbr nasılsınız
bende iyiyim hatta süperim hatta mükemmelim.... yuppi:) dance:) hiihi:)

godbarmen

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 03, 2008, 04:05:52 ÖS
bende iyiyim hatta süperim hatta mükemmelim.... yuppi:) dance:) hiihi:)
çok iyi ya.......valla........mutlu bi haber mı aldın yoksa her zaman neşelimisin?
ya:)

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 03, 2008, 04:07:05 ÖS
  çok iyi ya.......valla........mutlu bi haber mı aldın yoksa her zaman neşelimisin?
ya:)
her zaman neşeliyimdir ama bugün bide mutlu bir haber aldım... ;D ;D yani biyoloji sınavımdan 92 aldım... yaril:) yaril:) biraz zorduda ama bayaaa çalışmıştım... dance:) ona sevindim Fransızca sınavımda iyiymiş... dance:) hepsi bugün olunca dahada bir neşelendim... kur;) hiihi:)

godbarmen

godbarmen

çok iyi tebrik ederim...........ahhhhhh ahhhhhhhhhh ben hiç 92 almamıştım....benım hiç 92 puanım olmamıştı... dance:) dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 03, 2008, 04:11:00 ÖS
çok iyi tebrik ederim...........ahhhhhh ahhhhhhhhhh ben hiç 92 almamıştım....benım hiç 92 puanım olmamıştı... dance:) dance:)
çalışırsanız olurdu... ;D bundan sonra hayatınızda bişeyleri elde etmek için çalışırsınız umarım... yuppi:) insan gerçekten çalışıpta başarınca çok mutlu oluyo başka bir duygu o tarif edilemez.. yuppi:)

godbarmen

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 03, 2008, 04:15:03 ÖS
çalışırsanız olurdu... ;D bundan sonra hayatınızda bişeyleri elde etmek için çalışırsınız umarım... yuppi:) insan gerçekten çalışıpta başarınca çok mutlu oluyo başka bir duygu o tarif edilemez.. yuppi:)
çok teşekküer ederim değerli ögütleriniz için

...mystery...

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 03, 2008, 04:16:31 ÖS
çok teşekküer ederim değerli ögütleriniz için
öğüt ne demek?? benim yaşım kaç başım kaç(14) öğüt veremem size ama sadece tavsiye... yaril:)

Senosh_K

:haha: :haha: bende çooooooooooooo...k mutluyum sınavda 425,104 puan yapmışımmm. çooook ama çooook mutluyum alkis:) yuppi:) dance:)

kirsehir7

slmmmmmmmmmmm yine kimse yokkkkk

dielosch

ben varım kırşehir ayıp ettin şimdi  ;D ee nasılsın bakem ??  yuppi:)