Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

tamam tamam ben bişey demedimki güzel olmuş... ;D ;D rengi falan koyu koyu... ;D ;D

kirsehir7

geldiiiiiiiiiiiiiiiiim.almancax yine gitti ondan ciktim.hocam yine degüsüklük yapii

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 05, 2008, 09:12:25 ÖS
geldiiiiiiiiiiiiiiiiim.almancax yine gitti ondan ciktim.hocam yine degüsüklük yapii
evet evet... ;D ;D ama değişiklik güzel olmuş... ;D yani ben rengi beğendim... :) biraz koyu ama olsun yinede güzel... okey:)

kirsehir7

ben pek bi koyuluk göremiyom.ingaaaaaaaa ingaaaa smylileride göremiyommm

...mystery...

smileylar yok evet sitenin rengi daha koyu olmuş öncekine göre sende öyle değilmi kirsehir... :-\

kirsehir7

bende acik renk koyu degüüül

...mystery...

Allah Allah... :-\ nasıl yaa bende koyu... ;D

kirsehir7

bilmem.yaw bu adminimizde ne kadar yenilikciiii  ;D
hergün yenili formu.  yaril:)

MuhaяяeM

Forum şu anda koyu, birazdan açılır merak etmeyin :)

...mystery...

evet bayaa bi yenilikçi acaba yine neleri değiştirdi adminimiz geze geze öğrenirmiyiz acep?? ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 05, 2008, 09:20:50 ÖS
Forum şu anda koyu, birazdan açılır merak etmeyin :)
bende düşünmüştüm bi bendemi gariplik var diye tersim ya ben yine banamı çattı diye.. :haha:

kirsehir7

yaa evet simdi anladim koyuu  yaril:) benim gözler bozuk muu ne gec farkettim ha ha  funny:) niyse mazur görün beni bugün.  funny:)

MuhaяяeM

şimdilik bişeyin değiştiği yok, gezmeyin boşuna :)
Değişen şeyleri 1 saat sonra görürsünüz.

kirsehir7

oooo 1 saate kadar miraktan catlariim.eheemm baya bi mirakliyimdirda  funny:)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 05, 2008, 09:24:46 ÖS
yaa evet simdi anladim koyuu  yaril:) benim gözler bozuk muu ne gec farkettim ha ha  funny:) niyse mazur görün beni bugün.  funny:)
olsun kirsehir bişey olmaz azıcık Fransızca çalış dikkatli olursun Fransızca insanın dikkatli olmasını sağlarmış(!) Franszıcacı söylüyo... :haha: ne söylediği belli değil ama... ::) ;D

MuhaяяeM

O zaman söliim :) Profil alanlarınız değişiyor ve gelişiyor bir de foruma mesaj gönderme olayını süper hızlı yapıyorum.

kirsehir7

ayyyyyyyyyyyy canimmm adminimiz benim.seni coooooooook seviyoruz  :-*

en büyük admin bizim adminn  clap:) clap:)