Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Aralık 09, 2008, 11:45:39 ÖS
Evet oda cok güzel sarki ben genelde aglayan sarkilar dinlerim cok az hareketli parca dinlerim ondan cok bilmiyorum ;D ;D
olsun nolucak biz boşunamı varız ;D eğer ingilizce istersen gece abla 2 tane bildiğim çok hareketli şarkı var yerimde duramıyorum dinlerken ki ben olduğum yerde otururum müzik dinlerken falan öyle şarkılar yaniii hiihi:)

Amy Macdonald-this is the life
Kalomoira-secret combination(2008 yunanistan eurovision)

...mystery...

ama ben çıkmak zorundayım yine :( :( ne zaman girsem çık diyolar hemen karışmadıkları zamanda kimse olmuyo ne şanssızım yaa :'( :'( neyse iyi geceler gece abla iyi geceler ATAAN bey... byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 09, 2008, 11:48:52 ÖS
olsun nolucak biz boşunamı varız ;D eğer ingilizce istersen gece abla 2 tane bildiğim çok hareketli şarkı var yerimde duramıyorum dinlerken ki ben olduğum yerde otururum müzik dinlerken falan öyle şarkılar yaniii hiihi:)

Amy Macdonald-this is the life
Kalomoira-secret combination(2008 yunanistan eurovision)

Tesekkür ederim canim :)

ATAAN

Ben dertli şarkıları pek sevmiyorum, neşeli şarkılar Türk olsun yabancı olsun daha çok hoşuma diyor.

...mystery...

ATAAN

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 09, 2008, 11:50:51 ÖS
ama ben çıkmak zorundayım yine :( :( ne zaman girsem çık diyolar hemen karışmadıkları zamanda kimse olmuyo ne şanssızım yaa :'( :'( neyse iyi geceler gece abla iyi geceler ATAAN bey... byby:)

Iyigeceler gizemcim  byby:) byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 09, 2008, 11:51:19 ÖS
Ben dertli şarkıları pek sevmiyorum, neşeli şarkılar Türk olsun yabancı olsun daha çok hoşuma diyor.
ATAAN bey eğer benim dediklerimi dinlemediyseniz dinleyin eminim çok eğleniceksiniz süperler... :haha:

ATAAN

ATAAN

semi

iyi akşam almancax halkı  :)

gece

Tebrikler Ataan bey  alkis:)

Hosgeldiniz semi sizede iyi aksamlar  :)

ATAAN

Teşekkürler Sayın Gece, Hoşgeldiniz Sayın Semi

semi

ATAAN

Sayın Semi Siz Sanırım Bilgisayarla İlgili Bir İşte Çalışıyorsunuz?

semi