Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 10, 2008, 07:16:32 ÖS
tatildeyim akrabalar falan fırsat bulamıyorum bilgisayarla içiçe oturuyoruz ama sadece bakışmakla yeniniyorum neyseki bugün fırsat buldum
:haha:

...mystery...

eeeee herkes kaçmış... :zopa: :zopa:

...mystery...

gece

...mystery...

...mystery...

hiç kimse yok yaa bu aralar herkes geliyo hemen gidiyo... ;D ALMANCAXın tek daimi üyesi ben miyim yaa :haha:

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Aralık 10, 2008, 08:38:01 ÖS
bende bende  alkis:) alkis:) alkis:)
evet sende varsın gece abla.. ;D esma abla,ATAAN bey ;D bi 3-4 kişi daha ;D bide en uzun görülen sanırım ben... :haha: ama sizde akşam(sabaha karşı ;D ) buralarda oluyosunuz.. ;D ben o aralar mışıl mışıl uyuyo oluyorum ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 08:39:41 ÖS
evet sende varsın gece abla.. ;D esma abla,ATAAN bey ;D bi 3-4 kişi daha ;D bide en uzun görülen sanırım ben... :haha: ama sizde akşam(sabaha karşı ;D ) buralarda oluyosunuz.. ;D ben o aralar mışıl mışıl uyuyo oluyorum ;D

Evet haklisin  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

eee daha daha nasılsın gece abla?? ;D senin PC düzeldi dimi?? ;) (benimkide soru burda olduğuna göre düzelmiştir heralde neyse ben işte.. yaril:) )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 08:50:09 ÖS
eee daha daha nasılsın gece abla?? ;D senin PC düzeldi dimi?? ;) (benimkide soru burda olduğuna göre düzelmiştir heralde neyse ben işte.. yaril:) )
Düzeldi evet ;D ;D
ne olsun soguk cok sogukl var

...mystery...

kar varmı?? ;D en sevdiğim hava durumu kaarrr... ;D bide tatil oldumu değmeyin keyfime :haha:

...mystery...

esma ablada geldi... ;D ;D buraya uğrar umarım :)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 08:56:41 ÖS
esma ablada geldi... ;D ;D buraya uğrar umarım :)

Ugradim bile ....

Nasilsiniz bakim , bayram nasil gidiyor ?  :)

...mystery...

süper yaa bugün anneannemlerde geldiler... ;D 3-4 gündür görmüyodum çooook özlemişim... halayy:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 08:54:02 ÖS
kar varmı?? ;D en sevdiğim hava durumu kaarrr... ;D bide tatil oldumu değmeyin keyfime :haha:

Bugün kar yagmadi ama böyle devam ederse yarin öbürgün yagar ;D;D

Hosgeldin Yesillim nasilsin :)