Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 16, 2008, 08:21:01 ÖS
Evet Aynen Bu Harfler, Yarin Oteki Laptopu Baglattirayimda Bazilari bana harfleriyle hava atmasin  :haha:

Unutmayin bende Almanyada yasiyorum , yani Klavyemde bir alman Klavyesi.
Nerde bu kalvyede ç ğ ı ş.
Bunlar hep calinti ....  ;D

Kes ke bir Türk Klavyem olsaydi .  :)

ATAAN

Benim Oteki laptopda da yok, onuda ingiltereden almistim ama turkce formatlattim, virgule basinca i harfi paranteze basinca ü cikiyor falan da ben alistim simdi ona Turkce klavyede kullanamiyorum  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 16, 2008, 08:29:24 ÖS
Benim Oteki laptopda da yok, onuda ingiltereden almistim ama turkce formatlattim, virgule basinca i harfi paranteze basinca ü cikiyor falan da ben alistim simdi ona Turkce klavyede kullanamiyorum  :haha:

Günün Kelimesi : Oteki Laptopda  ;D

Iyi ki bir Oteki Laptopunuz var ...  ;D

ATAAN

IYI KI Burda Titresim gonderemiyoruz  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 16, 2008, 08:33:51 ÖS
IYI KI Burda Titresim gonderemiyoruz  :haha:

Kes ke göndrebilseydik ....  ;D

ATAAN

ERROR  ERROR
Iyi ki nin üstüne Keske Olmaz, Keske nin üstüne Iyi ki Olur
ERROR ERROR

:haha:

esma 41

Banane olur isteee...  ;D

Iyi ki (üstte )

Kes ke  (altta )

oluyor iste ...  ;D

ATAAN

Olmaz Sayin Esma Hanim, Misyonumuza Uygun Düsmez, Biz keske leri iyi ki lere cevirecegiz, iyi ki leri keskelere degil
;D

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 16, 2008, 08:48:48 ÖS
Olmaz Sayin Esma Hanim, Misyonumuza Uygun Düsmez, Biz keske leri iyi ki lere cevirecegiz, iyi ki leri keskelere degil
;D

Emredersin Laptop ATAAN  Bey .... (aklima Laptop recayi miydi neydi ... geldi ) bilirmisiniz ?    ;D

3,14

--> Anaaa Almancax a bile kar yagmis, Frankfurt a daha kar yagmadi... :haha: :haha: :haha: Cok da güzel olmus ha halayy:) kur;) dance:) yuppi:) alkis:) ya:) okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 16, 2008, 08:54:07 ÖS
--> Anaaa Almancax a bile kar yagmis, Frankfurt a daha kar yagmadi... :haha: :haha: :haha: Cok da güzel olmus ha halayy:) kur;) dance:) yuppi:) alkis:) ya:) okey:)
onur abi bakıyorum çok mutlusun noldu barıştınız mı sevgiyle.... yuppi:) hiihi:)

3,14

--> Sevgi yengemle demek istedin heralde... :zopa:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 16, 2008, 09:03:13 ÖS
--> Sevgi yengemle demek istedin heralde... :zopa:
hmm..... ;D hadi öyle demiş olıyım... ;D burdan anlaşılıyoki barışmışsınız ne zekiyim dimi.. :haha:

...mystery...

ama sevgi benim yengem olmasa yani alıştım sevgi demeye... ::) ::) tekrar alışmak zor olur ama sen eğer :zopa: dersen hemen şurda alışırım... ;D ;D ;D

dielosch

Sevgi'yle barıştınız demekk sevindim çok biliyodum zaten  :angel:

...mystery...

oooooo selam dilara hanım yüzünüzü aman bilg.inizi gören cennetlik... :haha:

dielosch

ne var yaa site açılmıyodu yaa 2 gün sonra yazılım var mat ve ben hiç bişey bilmiyorum oturup çalışayım dedim bi baktım ki olmayacak bi mucize lazım bana off offf  :cryla: