Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 18, 2008, 01:07:32 ÖÖ
nihayet nasilsin ablacim özlemisim ya sizleri  :-* :-*

Iyim canim bugün cok daha iyiyim Allah nazardan saklasin diyelim  ;D ;D
Sen nerelerdesin isi gücü iyice serdiniz yok sun bakiyorum Hadi ayse okulda ders falan sen nerdesin ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 18, 2008, 01:09:17 ÖÖ
--> Abla Esma-Tante ye kaptirdin birinciligi kur;)

Kaptirmak mi ;D ;D

olurmu Yesillim herzaman birinci her konuda gercekten hem yardimci hemde dost :)

a_ysche

herşeye devam be sevgi :D
gececim ben daha gitmedim okula, hala tatil modundayım anlayacağın..yarın başlıyor inşAllah benim okul..

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Aralık 18, 2008, 01:12:36 ÖÖ
herşeye devam be sevgi :D
gececim ben daha gitmedim okula, hala tatil modundayım anlayacağın..yarın başlıyor inşAllah benim okul..

Yani sanada sormaliyim isi gücü serdiniz offf canim cikiyor Almancax si temizlerken  :haha: :haha: :haha:

3,14

--> Oh siz yesilsiniz konus yesillim diye... Beni kirmizilim diye sevmeyin hic :cryla: Benim hic yesil rengim olmadi amca :haha:

a_ysche

ah gececim yaa, iyice yorduk seni biliyom ama ben grip olmuşum..yoksa yanına gelir yardım ederim amaa sana da bulaşır diye korkuyorum..yoksa bilirsin seni yalnız bırakmak istemem ;D

3,14

--> Hadi millet ya, Galatasaray'a tam destek... Resimlerimizi Sari Kirmiziya, Almancax'i Galatasaray'a boyayalim... alkis:) Bu maci (GALATASARAY-BEşİKTAş) alacaz baska yolu yok yuppi:)  clap:) clap:) dance:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 18, 2008, 01:14:20 ÖÖ
--> Oh siz yesilsiniz konus yesillim diye... Beni kirmizilim diye sevmeyin hic :cryla: Benim hic yesil rengim olmadi amca :haha:

üzülme sende kirmizilimiz olursun  ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Aralık 18, 2008, 01:16:16 ÖÖ
ah gececim yaa, iyice yorduk seni biliyom ama ben grip olmuşum..yoksa yanına gelir yardım ederim amaa sana da bulaşır diye korkuyorum..yoksa bilirsin seni yalnız bırakmak istemem ;D

Ah canimmm gecmis olsun  :)
Bilmemmi bir geldin tatil basi birde giderken  ;D ;D

SEVGI-40

ablacim sen cok yoruldun iyi bi tatile cik en iysi ben geldim nasilolsa ama muharrem abi beni görmesin iyibi dövecek nerdesin ise gelmiyon diye  kop:) kop:) kop:)

3,14

--> Ise gelmeyenler dövülmez ki Askim, maasini alamazsin o kadar :haha: :zopa: tickoff:) clap:)

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 18, 2008, 01:20:24 ÖÖ
ablacim sen cok yoruldun iyi bi tatile cik en iysi ben geldim nasilolsa ama muharrem abi beni görmesin iyibi dövecek nerdesin ise gelmiyon diye  kop:) kop:) kop:)

Yok ben tatilde dinlenemem ki  ;D ;D

3,14

--> Tatiller dinlenmek icin ama abla... kur;) :haha:

SEVGI-40

maasi bosvver dövmesinde  :haha: :haha: :haha: :haha:

niye dinlenemiyon abla ya annem gibisin anlasilan sen  :haha:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 18, 2008, 01:23:41 ÖÖ
--> Tatiller dinlenlem icin ama abla... kur;) :haha:

Almancax olmassa ben tatil falan istemem ya ;D ;D

3,14

--> Eee hadi amaa :-X GS resimleri nerde, avatarlar? ???

a_ysche

arkadaşlar hepinize iyi geceler..bana müsade artık..yarın yolculuk var..almancax a iyi bakın..tabi kendinize de  ::) yarı yıl tatilinde görüşmek üzere..  byby:)   byby:)  byby:)