İlginç Bir Zeka Testi

Başlatan khoLpa$aLı, Şubat 16, 2008, 03:05:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

şoför ,kibrit ve gemi olayını anlamadım :-\ yani anladım da cevapları okuyunca tabi ;D

QUELLE35

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 08:42:42 ÖS
Bende Almanciyim.Ondan kesin..Sanirim 7 dogruyla en zekiniz benim :P ve öyle kalacam.7 dogrudan az cikan söylemez zaten..
;D  timurcum ben 9 doğru bildim yanıldın ama 9 doğrunun karşılığı kötü yaa

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 06:53:17 ÖS
9,10 ay sonra (insAllah) bakalim sana da bi zeka sorusu sorcam ;D ;D (butun gece uyumadimda bebek pispisladim) hala da ninni söylemeye ugrasiyorum bir yandan.. ;D ;D

Evet aklim durmustu gercekten.1 saati 2 'e bölüyorum  2 tane yarim saat cikiyor ama 3 hap var.Aklim durdu vAllahi ;D ;D

9 ay sonrasini beklemene gerek yok Jentzsch kardesim. Simdi bile sorsan, öyle kolay kolay yanitlayamam.  Artik sadece bebegimi ve onun gelecegini düsünen bir anne adayi olarak, zeka sorularina olan ilgim, merakim pek kalmadi... ;)

Neyse sen bana soru felan sorma da, beni mahcup etme simdi buralarda...

jentzsch

ya esma 41 de quelle 35 de beni yanlis anladi sanirim.ben 7 bilerek en az bilen kisiyim ve espri olsun diye en zekiniz benim dedim.Sizin cevaplari görmüstüm.ayrica ben 2. sorunun cevabini yaklasik yarim saat sonra gütig in yardimlariyla ögrendim ;D  ;Dsöze gerek yok,her sey ortada  ;D ;D

QUELLE35

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 09:57:42 ÖS
ya esma 41 de quelle 35 de beni yanlis anladi sanirim.ben 7 bilerek en az bilen kisiyim ve espri olsun diye en zekiniz benim dedim.Sizin cevaplari görmüstüm.ayrica ben 2. sorunun cevabini yaklasik yarim saat sonra gütig in yardimlariyla ögrendim ;D  ;Dsöze gerek yok,her sey ortada  ;D ;D
Allahım rezil olmak utanmak böle bişimiş demek (bide espriden anlarım diye övünüyorum hani nerde)

jentzsch

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 16, 2008, 10:14:22 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 16, 2008, 09:57:42 ÖS
Allahım rezil olmak utanmak böle bişimiş demek (bide espriden anlarım diye övünüyorum hani nerde)
Estagfurullah,ben biraz sacmalamisim ;D

sevval

Rüyamda görsem inanmazdim mühendis olacagima :P 8 dogruyla mühendis cikdim ;D

esma 41

Alıntı yapılan: sevval - Şubat 20, 2008, 10:34:04 ÖÖ
Rüyamda görsem inanmazdim mühendis olacagima :P 8 dogruyla mühendis cikdim ;D

Willkommen im Club. ;)

tusem

ben sadece 4 bildim en akıllı ben oluyorum yanii bende düşünmedim düşünsem yapardım hepsini zaten ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 20, 2008, 03:45:31 ÖS
ben sadece 4 bildim en akıllı ben oluyorum yanii bende düşünmedim düşünsem yapardım hepsini zaten ;D ;D

Düsünmeden ,düsünmek hahahaa   ayni benim gibi desene ?  ;D

QUELLE35

hihihi düşünmeden düşünmek ne güzel birşey :P ;D

esma 41

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 04:58:08 ÖS
hihihi düşünmeden düşünmek ne güzel birşey :P ;D

Hahahaah  evet ...  ;D
yada yemeden ,yemekte  cok güzel bisey ...
Yada yatmadan uyumak  ::).
Böyle bir baslik mi acsam ne??  ;D
Cok eglenceli olabilir .

tusem

duşundum duşunduuuum ;D ;D :- kisme zekamlan dalga geçmesuun,ah gardaşum bu yaşta ne zekasu,dün ne yediğumi pilmeyrum sen ne deysun? :P ;)

QUELLE35

evet böyle bir başlık açalım ya çok güzel ne olsun biliyormusun ::)

hiçbirşey yapmadan hiçbirşey yapmak ihihihi ;D

sonra devam ederiz:uyumadan uyumak, gitmeden gitmemek vs.  ;D

sevval

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 20, 2008, 08:04:27 ÖS
evet böyle bir başlık açalım ya çok güzel ne olsun biliyormusun ::)

hiçbirşey yapmadan hiçbirşey yapmak ihihihi ;D

sonra devam ederiz:uyumadan uyumak, gitmeden gitmemek vs.  ;D

Kesin eglenceli ve komik olur ;D ;D

sevval

Kasus

Ben yeniyim, forumda faydalandigim almanca gramerinden sonra bu test oldu.
Yanlis yaptiklarim:
Soru bir (aslinda süphelendim cok kolay dedim, bir ay yazdim cevap olarak)
Soru dört ( iki cevap verdim, nasil olsa kimse görmüyor hangisi dogruysa onu kullanirim diye ikiside yanlis cikti :) )
Soru yedi ( neydi unuttum soru isareti yapmisim)
Soru alti ( ben diyorumki önce mumu yakardim, sonra mum ile sobayi falan yakardim)
Ama son soruyu bildim, önce 41 yazdim sonra hemen uyandim :) )

Ne oluyorum ben simdi yani 6 puan almisim. Bir bakalim bakalim.