Bakalim Ne Kadar Zekisiniz??

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 02:15:37 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

197

Benden de bir soru;

Iki katli bir binanin üst katinda üc ayri lamba var ve alt katta da bu üc lambaya ait üc ayri dügme var. Üst kata sadece bir kere cikmak kosulu ile, hangi dügmenin hangi lambaya ait oldugunu bulabilir misiniz?

Sparta

Eğer yukarıdan başlarsak... Üst kata bir kere çıktığımızda... 2 sefer denemiş oluruz.. böylece hangi düğmenin hangi lambaya denk geldiğini buluruz :D :D :D

197

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 06, 2008, 01:51:39 ÖÖ
Eğer yukarıdan başlarsak... Üst kata bir kere çıktığımızda... 2 sefer denemiş oluruz.. böylece hangi düğmenin hangi lambaya denk geldiğini buluruz :D :D :D

Siz asagidasiniz, ve yukariya bir kere cikabilirsiniz. Bu kosullarda bulmaniz lazim. Yukardan baslayamayiz.. Sen eve bacadan mi girersin ? :D :D (Saka saka)

Sparta

Sorunuzu sorarken aşağıdan başlayacaksınız diye birşey yazmıyordu... Ben soruyu bildim kabul ediyorum... ( mantık olarak bildim)

Dİğer arkadaşlar diğer yolu bulsunlar :) :) :)

197

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 06, 2008, 03:07:27 ÖÖ

Sorunuzu sorarken aşağıdan başlayacaksınız diye birşey yazmıyordu... Ben soruyu bildim kabul ediyorum... ( mantık olarak bildim)

Dİğer arkadaşlar diğer yolu bulsunlar :) :) :)

Soruyu degistirmeye gerek yok, sonradan ekledim, hala cevabi bulamadin ;D Onun icin biraz daha düsünmen lazim.. :D

esma 41

Yeni Soru :

ZEKA TESTİ

Bu zeka testi Daimler firmasinda gelistirilmis.

Yazidaki F harflerini sayin..

FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

Kaç saydınız ?
Emin misiniz ?

jentzsch

Sonsuzluk Yolcusu

gece

esma 41

Himmmm .... cevap buyurun  ::)

Eger cevabiniz 3, 4 ve 5 ise yanlis

6 tane F var...

Genelde bu teste insanlar 3 olarak cevap veriyormus

Eger ilk defada 6 bulduysaniz bir dahisiniz...

Daimler firmasindakiler insan beyninin OF karakterlerini yanyana çogu kere dogru algilayamadigini kesfetmisler...

Sonsuzluk Yolcusu seni Tebrik ederim ...

Alkislar ...  ;D

esma 41

8 diyenlere ne demeli acaba ?  ;D

Gözlükmü neee ?  8)

jentzsch

Bence biz gece ile ikimiz zeki degil super zekalariz..Cünkü biz ORDAKI 6 F 'yi saydik üzerine bir de ''firmasinda'' kelimesinde ki f ve ''yazidaki F harflerini saayin'' cümlesindeki F leri de saydik.. ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 01, 2008, 03:11:28 ÖÖ
Bence biz gece ile ikimiz zeki degil super zekalariz..Cünkü biz ORDAKI 6 F 'yi saydik üzerine bir de ''firmasinda'' kelimesinde ki f ve ''yazidaki F harflerini saayin'' cümlesindeki F leri de saydik.. ;D

Waaaaas ?  ??? 

;D ;D 

Kesin öyledir ...  ;D

Ben 10 tane saydim ...  ;D ben neyim acaba ? saka saka ..  ;D

jentzsch

Esma41,dahilerin dahisini anlamak güctür.Bosver .. ;D

Sonsuzluk Yolcusu

Timur, senin zekana yetismek mümkün mü?

esma 41