Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

gece

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 25, 2008, 02:58:28 ÖÖArkadaslarim bu benim fikrim ya dozu olmayan kiskanclik hastaliktir bana göre .
Bunda alinicak ne varki ayrica su yanlismi karsi tarafin özgürlük alanina girersem kiskancliklarimla
bence büyük sorun olur ; ordada gecim falan olmaz zaten  ;)

Hey gidi günler heyyy :haha: :haha: :haha:

...mystery...

NİLSENAM

kıskançlık bizim doğamızda var.hem bayan hem bay için..... ;D ;D

herşeyin aşırısı insana zarar verir...

dozunu kaçırmamak şartıyla her insanda  kıskançlık olmalı bence..

esma 41

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 02, 2009, 10:19:24 ÖS(Haa unutmadan; Söyle bir durum vardir, her kiskanilan kiz o an hemen sinirlenir.) ;)

???

O an sinirlenir , o an gecince ne olur ?
Kiskanilmak (asiri olmadigi sürece ) o an güzel  olabilir. :)

Seven insan Kiskanir
Herseyin asirisi zararli ,  dozunda ise güzeldir.  ;)

gece

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Nisan 03, 2009, 01:50:45 ÖÖEvet ama dozu yakalamak zor dogrusu  :-\

Bazilari icin zor evet ama imkansiz degil gece.

Asirinin önüne "güveni " koy ve dogru dozu bul ... yakala.  :)

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 03, 2009, 02:05:19 ÖÖBazilari icin zor evet ama imkansiz degil gece.

Asirinin önüne "güveni " koy ve dogru dozu bul ... yakala.  :)

Cok Haklisin kesinlikle dogru amasida var tabi bazen bunun güvenle ilgisi yok uzunn uzunn mesafeler olabilir dimi  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Nisan 03, 2009, 02:08:16 ÖÖCok Haklisin kesinlikle dogru amasida var tabi bazen bunun güvenle ilgisi yok uzunn uzunn mesafeler olabilir dimi  ;D

Bence asirinin güvenle ilgisi var gece.
Dozunda olan sevgiden , asirisi güvensizlikten v.s  v.s. ... kaynaklaniyor  (bence )   ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 03, 2009, 02:23:23 ÖÖBence asirinin güvenle ilgisi var gece.
Dozunda olan sevgiden , asirisi güvensizlikten v.s  v.s. ... kaynaklaniyor  (bence )   ;D

Bir daha düsüneyim ben Peki ;D

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Nisan 03, 2009, 02:25:29 ÖÖBir daha düsüneyim ben Peki ;D

Tamam , seni kiskanc üye seni .  ;D

Ben hicc kiskanmam mesela  :P    ;D

zeytin

Kıskançlık nedir.Nasıl bişiydir banada anlatın bakayım.Bende kıskançlık hiç yokturda. ;D

esma 41

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 03, 2009, 11:30:22 ÖÖKıskançlık nedir.Nasıl bişiydir banada anlatın bakayım.Bende kıskançlık hiç yokturda. ;D

Kiskananlara sormak lazim ?

Gece  bi anlatsana ?  ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 08, 2009, 02:15:07 ÖÖKiskananlara sormak lazim ?

Gece  bi anlatsana ?  ;D

Anlatilmaz ki yasamak lazim derlerya ondan iste :-\ ;D

...mystery...

böyle saçma sapan bir davranış bozukluğudur zeytincim.. ;D yani aşırıya kaçanları... ;D kötü bişey yani onu bil yeter ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 08, 2009, 04:38:32 ÖSböyle saçma sapan bir davranış bozukluğudur zeytincim.. ;D yani aşırıya kaçanları... ;D kötü bişey yani onu bil yeter ;D
sen nerden biliyorsun derler sana gizemcim ;D

...mystery...

hööömm... ;D bende azıcık vardı bi zamanlar...ordan biliyorum..ama normal boyutlardaydı...artık HİÇ yok... :)

gece