Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Başlatan esma 41, Şubat 23, 2008, 04:55:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kiskanclik nedir .... Neden kiskaniriz?

Sahip olunan
28 (36.8%)
A
10 (13.2%)
Evrensel mant
15 (19.7%)
A
5 (6.6%)
Ac
4 (5.3%)
Anormal ve y
7 (9.2%)
Diger ...
7 (9.2%)

Toplam Oy Verenler: 67

esma 41

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 09, 2008, 02:47:09 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 09, 2008, 02:45:35 ÖS
eee sende arada bi kiskan esini.özletme eski halini.baynlar kiskanilmayi sever ama asiri olmayacak sekilde.(bana göre)

katılıyorum her bayan kıskanılmaktan hoşlanır aşırıya kaçmamak şartıyla

Bence sadece bayanlar degil, baylar da kiskanilmaktan  hoslanirlar .
Tabiki asiriya kacmamak sartiyla ( calinti )  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 09, 2008, 11:23:27 ÖS
eee sende arada bi kiskan esini.özletme eski halini.baynlar kiskanilmayi sever ama asiri olmayacak sekilde.(bana göre)

Ben hoslanmam.

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 10, 2008, 12:35:09 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 09, 2008, 11:23:27 ÖS

Ben hoslanmam.

Kendin ( eskiden diyim bari ) kiskanirken iyiydi demi?  ;D

jentzsch

Valla yalan yok.Cok zevkliydi.. ;D Herseye burnumu sokardim.Paranoyak olmustum.Kafamda senaryolar kurardim.Rüyalarimdan ter icinde uyanirdim. (cok mu abarttim acaba..)  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 10, 2008, 12:59:12 ÖÖ
Valla yalan yok.Cok zevkliydi.. ;D Herseye burnumu sokardim.Paranoyak olmustum.Kafamda senaryolar kurardim.Rüyalarimdan ter icinde uyanirdim. (cok mu abarttim acaba..)  ;D

Ehhh biraz ... ama simdi düzelmissin ( suruplar sag olsun)  ;D.
Sorun yok yani ...  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 10, 2008, 01:02:51 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 10, 2008, 12:59:12 ÖÖ

Ehhh biraz ... ama simdi düzelmissin ( suruplar sag olsun)  ;D.
Sorun yok yani ...  ;D
Düzeldim.MasAllah deee  ;D Hatta dilini de isir..  ;D

Surup olayi sakaydi ya.Düzeldim ama nasil oldugunu bilmiyorum.Bende salladim bir seyler.. ;D

esma 41

Senin ,esin ve tüm insanligin adina cok sevindim.
Seni tebrik ederim Jentzsch .  ;D

jentzsch

Danke.  ;D Örnek bir es olmaya gayret ediyorum.. :P

esma 41

Sparta

HEp Eş veya sevgili üzerine yazdık yorum  yaptık.. peki arkadaş kıskanılır mı?

Yani hep beraber gezdiğiniz ,dolaştıgınız , iyi kötü günlerinizi geçirdiğiniz arkadaşınız artık sizle değilde başkasıyla daha çok vakit geçiriyorsa kıskanmak normal midir?

kirsehir7

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 24, 2008, 01:26:37 ÖÖ
HEp Eş veya sevgili üzerine yazdık yorum  yaptık.. peki arkadaş kıskanılır mı?

Yani hep beraber gezdiğiniz ,dolaştıgınız , iyi kötü günlerinizi geçirdiğiniz arkadaşınız artık sizle değilde başkasıyla daha çok vakit geçiriyorsa kıskanmak normal midir?
kendi adima konusim valla ben kiskanirim.mesela
cok sevdigim teyzemin kiziyla birbirimizi cok kiskaniriz.birimiz baska biriyle daha cok vakit gecirsin hemen kiskaniriz.kiskandigimizida gizlemeyiz söyleriz.

gece

Hayatta tahamül edemedigim tek sey KISKANClik sinir olurum.Hele arkadaslik iliskilerimde asla katlanamam varsa böyle bir durum hemen sogurum
ikili iliskilerde belki azcik normal karsilanabilir ama özgürlük alanima girmasinede asla müsade etmem biraz sertim bu konuda ya buda benim huyum iste .

limonn

ilişki anlamında çok kıskancımdır hastalık derecesinde.zamanla biraz gizlenmesi gerektiğini öğrendim.diğer insanlarla ilgili hiç bir şeyi kıskanmam.beni ilgilendirmez.çok fazla sevmekten oluyor bence çok sevmekte hastalık.

gece

Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 24, 2008, 11:53:00 ÖÖ
ilişki anlamında çok kıskancımdır hastalık derecesinde.zamanla biraz gizlenmesi gerektiğini öğrendim.diğer insanlarla ilgili hiç bir şeyi kıskanmam.beni ilgilendirmez.çok fazla sevmekten oluyor bence çok sevmekte hastalık.

Cok sevmek kiskanmayi gerektirmez kiskanmak benciligin ortaya cikardigi bir tür hastalik.

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 24, 2008, 11:58:04 ÖÖ

Cok sevmek kiskanmayi gerektirmez kiskanmak benciligin ortaya cikardigi bir tür hastalik.
simdi ben hastamiyim ??? :-\
ya benhayatta 2 insani kiskanirim.biri esim,biride teyzemin kizi.
digerleri ilgilendirmiyo okadar.
esimi önceden daha cok kiskanirdim.ama simdi okadar kiskanmiyorum.

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 24, 2008, 01:52:13 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 24, 2008, 11:58:04 ÖÖ

simdi ben hastamiyim ??? :-
ya benhayatta 2 insani kiskanirim.biri esim,biride teyzemin kizi.
digerleri ilgilendirmiyo okadar.
esimi önceden daha cok kiskanirdim.ama simdi okadar kiskanmiyorum.

Herseyde ölcü olmali canim eger sinin kisksncligin karsindakinin özgürlük alanina giriyorsa o zaman hos olmaz;
tabi dengeyi ayarlayabiliyorsan ortada sorun kalmaz sen kendini tedavi etmissin demektir.  ;)

burcukafadar

fazlasıyla kıskanç biri olarak,  kıskançlık karşı tarafa zarar vermediği sürece hastalık boyutunda değildir, bence. ben eşimi çok kıskanıyorum, napıyım elimde değil. ama onu delirtmeden, kendi içimi yiye yiye kıskanıyorum.