almanyadaki almanca kursu hakkında...

Başlatan galois_24, Mart 02, 2008, 04:41:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MESO

bu arada ilk basurdugunda ordaki kurslarin adlari turk danismanlarinin isimleri verilcek ve turk danis ile gorustugunde sana kursun baslama tarihini falaln gibi bilgileri verir sende ona göre kursa baslarsin bizim burda 9ayin sonunda basladi eyaletlere göre degisiyor arkadasim

smaili

Arkadaslar kurs sürelesi degisebilir. Ben gecen sene gedim VHS kurslarina katildim giriste bana seviye tespiti sinavi yaptilar. A2 seviyesinden basladim saatini hesaplamadim ama 3 ay kursa gittim sonrasinda B1 sertifikami aldim.
Alllah herkese zihin acikligi versin ALmanca ogrenirken ihtiyacimiz oluyor cünkü ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: smaili - Aralık 29, 2008, 02:06:27 ÖS
Arkadaslar kurs sürelesi degisebilir. Ben gecen sene gedim VHS kurslarina katildim giriste bana seviye tespiti sinavi yaptilar. A2 seviyesinden basladim saatini hesaplamadim ama 3 ay kursa gittim sonrasinda B1 sertifikami aldim.
Alllah herkese zihin acikligi versin ALmanca ogrenirken ihtiyacimiz oluyor cünkü ;)

VHS ye baslarken giris sinavimi yapiyolar.bende ocak ayinda baslayacagim ins kursa yazilaacaktim.simdi sinavmi yapacakalar  :-[

smaili

sinav oyle uzun boylu bisey degil 3-4 sayfa cogu resimlerden olusan bi sinav bikacta almanca biseyler soruyorlar ona gore kursa aliyorlar. Ama her VHS ayni sistemlemi calisiyor bilemem.

MESO