"Isimlerin anlamlari"

Başlatan sevval, Mart 05, 2008, 07:48:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

Alıntı yapılan: 197 - Mart 08, 2008, 08:21:49 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Mart 08, 2008, 05:19:24 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Mart 07, 2008, 11:38:56 ÖS
Eeee söyle de biz de bilelim gütig neymis anlami? ;D
ben anladığım kadarıyla anlatayım :D 'Emin' in kızlara uyarlanmış hali olmakla beraber peygamber efendimizin annesinin 'Amine' olan adının da Türkçeleştirilmişi:D ;D
senin adının anlamı ne ya :S gözümden kaçtı ya da orda yok göremedim yani :D biliyosan söylede bizde bilelim abimizn adının anlamını :D

Hangi adimin, önadimin mi, nick adimin mi, takma adimin mi, soyadimin mi anlami ?  ;D ;D ;D
bir soru sordum cevabında birden çok soru aldım  :D kaç adın var senin abi ya ;D ;P neyse hepsini söyle de bilelim ;D :P

197

Adim;               Onur:  1. İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, özsaygı, °haysiyet, °izzetinefis.
                                2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı kişisel değer, °gurur, °şeref.  ::)

Soyadim;         Aktas:  beyaz tas :D

Nick adim;          197:  Kullanmayi en cok sevdigim sayi ;D (Ama en cok kullandigim sayi 21) :D

Takma adim; Robocob: (Lise 1'de ki ve simdiye kadar en iyi ad <baskalari hep kötüydü de> ;D)
                               Arkadaslarim Robocob gibi (yani bir robot gibi) yürüdügümü söylerlerdi.
                               Tabi sonra iclerinden biri durup dururken bu adi söyledi.
                               Herkes begendi (nedense), beni artik Robocob diye cagirdilar. ;D

Iste bu kadar (simdilik) ;D ;D ;D (Daha baska ne isimler takacaklar kimbilir) ;D

Ha aklima gelmisken, yücel arkadas da bir isim takmisti bana, ama simdi hatirlayamiyorum.. ;D ;D
Yani ne oldum degil, ne olacagim demeliymis insan.. :D (Alinti buda :D)

emosh

Alıntı yapılan: 197 - Mart 09, 2008, 11:22:33 ÖS
Adim;               Onur:  1. İnsanın kendine karşı duyduğu saygı, özsaygı, °haysiyet, °izzetinefis.
                                2. Başkalarının gösterdiği saygının dayandığı kişisel değer, °gurur, °şeref.  ::)

Soyadim;         Aktas:  beyaz tas :D

Nick adim;          197:  Kullanmayi en cok sevdigim sayi ;D (Ama en cok kullandigim sayi 21) :D

Takma adim; Robocob: (Lise 1'de ki ve simdiye kadar en iyi ad <baskalari hep kötüydü de> ;D)
                               Arkadaslarim Robocob gibi (yani bir robot gibi) yürüdügümü söylerlerdi.
                               Tabi sonra iclerinden biri durup dururken bu adi söyledi.
                               Herkes begendi (nedense), beni artik Robocob diye cagirdilar. ;D

Iste bu kadar (simdilik) ;D ;D ;D (Daha baska ne isimler takacaklar kimbilir) ;D

Ha aklima gelmisken, yücel arkadas da bir isim takmisti bana, ama simdi hatirlayamiyorum.. ;D ;D
Yani ne oldum degil, ne olacagim demeliymis insan.. :D (Alinti buda :D)

vayyy be dediğin kadar varmış yani :D ne diyim neyse öğrenmiş oldukk :D