Almanca ödevim var yardım eder misiniz?

Başlatan halecim, Mart 17, 2008, 02:44:39 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halecim

selam arkadaşlar çok acil bi ödevim var ve yarına hazırlayıp hocama sunmam lazım
biraz yapmaya çalıştım sanıyorum biraz yanlış yaptım düzeltirseniz çok çok minnattar olurum sizlere
şimdiden teşekkür ediyorum....

Saat 9:00'da annem uyandırıyor beni.Kahvaltımızı yapıyoruz sonra kursa gidiyorum burda Almanca öğreniyorum orada arkadaşlarımla karşılaşıyorum sonra eve gidiyorum babam geliyor, babam,annem, kardeşim, ben akşama yemeği yiyoruz sonra yatmaya gidiyorum. ( Bu metni almanca yazmaya çalıştım doğrumu yazmışım bi bakarsanız hatam olan yerleri düzeltirseniz çok makbule geçecek ::))

Um 9.00 uhr weche meine Mutter zuerst mich Dann wir machen unser frühstüch .Donach gehe Ich im Deutschkurz.Hier lerne Ich Deutsch.Dort treffe Ich meine Freunde.Ich gehe im hause Dann mein Vatter kommt im hause.Danach essen mein Vatter, Bruder,  meine Mutter und Ich zusammen zu Abend dann ich gehe zu Bett.

khoLpa$aLı

Um 9.00 uhr wechte meine Mutter zuerst mich Dann machen wir unser frühstüch .Donach gehe Ich im Deutschkurs.Hier lerne Ich Deutsch.Dort treffe Ich meine Freunde.Ich gehe zu hause Dann kommt mein Vatter zu hause.Danach essen mein Vatter, Bruder,  meine Mutter und Ich zusammen zu Abend dann ich gehe zu Bett.

halecim

çok teşekkür ederim khoLpa$aLı çok iyisin...