Forum kac kilo?

Başlatan esma 41, Mart 27, 2008, 10:18:29 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum kac kilo ?

60-70 arasi (citirim )
19 (32.8%)
70-80 arasi (orta halliyim)
11 (19%)
80-90 arasi (idare ederim)
2 (3.4%)
90-100 arasi (off um)
3 (5.2%)
100 den fazla (obezim):D
2 (3.4%)
0-60 arasi (r
21 (36.2%)

Toplam Oy Verenler: 43

esma 41

Alıntı yapılan: onurserbetli - Eylül 19, 2008, 05:08:17 ÖS
ben önceden zayıftım ve kulaktan dolma koca karı ilaçları da dahil herşeyi denedim ama kilo alamıyordum bir türlü ve sonra ablamın gittiği diyetisyene gittim,hiç ümidim yoktu ama gercekten işe yaradı ve şimdi ideal kiloma geldim... boyum 1.80 ve doktora ilk gittiğimde 58 kiloydum...şimdi 72 kiloyum ve dengeli bir şekilde orantılı olarak kilo aldım....

Sizin adiniza sevindim .

Bende 7 yil boyunca kilo almayi denedim ama olmadi... gercekten zor bisey.
Ama su anda bana göre en ideal kilomdayim cok sükür.  :)

SELİN

63 kiloyum lise hayatımda kilo problemim vardı fakat şükürler olsun kurtuldum artık bende istediğim kıyafetleri giyebiliyorum
yuppi:) yuppi:) yuppi:)

talay68

rüzgarlı hava da dışarı çıkmayan tiplerdenim 51 kilo ben de çok çabaladım ama şu son zamanlarda 2kilo almayı başardım  ya:)

f_tuba26

evet malesef kilo alanlardanim bende :-[60 kiloyum ve 5 kilo aldim ama napiyim alamanyanin havasindan mi suyundanmi bi sey yapamadan aliyosun kilolari ama olmazki bu kadarda kilo alinmazki ya ???

talay68

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Eylül 19, 2008, 09:14:28 ÖS
evet malesef kilo alanlardanim bende :-[60 kiloyum ve 5 kilo aldim ama napiyim alamanyanin havasindan mi suyundanmi bi sey yapamadan aliyosun kilolari ama olmazki bu kadarda kilo alinmazki ya ???
hadi canım sizde kabahat bulmayın havasına suyuna...
dayanamayıp indiriyorsun mideye  meşhur Almanya çikolatalarını  sonra  suç buluyorsunuz

talay68

şaka yaptım ama inşAllah kızmazsın tuba  utanan:)  utanan:)  utanan:)

f_tuba26

yok kizmadim da belki haklisin talay bu konuda dogru,ama galiba depresyona girdim hem ben her gün1 saat spor yapiyodum tr de 1sene önce 15 kg veren ve düzenli spor yapan nasil burda almasin ha sölermisin,hakli degilmiyim ama  :-[agliycam simdi ama off ya :'(

talay68

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Eylül 20, 2008, 01:38:35 ÖS
yok kizmadim da belki haklisin talay bu konuda dogru,ama galiba depresyona girdim hem ben her gün1 saat spor yapiyodum tr de 1sene önce 15 kg veren ve düzenli spor yapan nasil burda almasin ha sölermisin,hakli degilmiyim ama  :-[agliycam simdi ama off ya :'(
üzülme verirsin
zamanla olcak birşey bu yine de en azından yürüyüşe falan çık

esma 41

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Eylül 20, 2008, 01:38:35 ÖS

Sporu biraktigin icin olabilir mesela.  :-\

esma 41

Kilo durumunuz nasil arkadaslar ?  :)

Kilo alan veya veren oldumu ?

zeytin

ben çok hızlı kılo alıp cok hızla kılo veren bırısıyım ve bu durum hıc hosuma gıtmıyo okadar spor yapmama rağmen yınede alyorum

esma 41

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 23, 2008, 12:45:01 ÖÖben çok hızlı kılo alıp cok hızla kılo veren bırısıyım ve bu durum hıc hosuma gıtmıyo okadar spor yapmama rağmen yınede alyorum

Beslenme ile alakali da olabilir.
Birde bünyeye göre degisiyor tabiki.

Ankete oy verdiniz yani ?  :)

zeytin

ewt verdim oyy kesinlikle bünyee ama benim gibilerden başka yoktur yemezsen 2 günde 5 kılo verırım ama yersen 2 gunde çok rahat 10 kılo alanlardanım

esma 41

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 23, 2008, 01:04:48 ÖÖewt verdim oyy kesinlikle bünyee ama benim gibilerden başka yoktur yemezsen 2 günde 5 kılo verırım ama yersen 2 gunde çok rahat 10 kılo alanlardanım

Olsun bunada sükür , kilo alip veremeyen de cok .
Hatta kilo almak isteyen ve alamayanlarin iside cok zor.

zeytin

ewt öyle cok insan oluyo ama benim gibilerinde başka problemleri cıkıyo

esma 41

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 23, 2008, 01:20:04 ÖÖewt öyle cok insan oluyo ama benim gibilerinde başka problemleri cıkıyo

:)

Sonsuzluk Yolcusu

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 23, 2008, 12:41:44 ÖÖKilo durumunuz nasil arkadaslar ?  :)

Kilo alan veya veren oldumu ?

Ben bir ay icinde 7 kilo verdim. 83kg dan 76kg indim. Boyuma göre ideal kiloma geldim. (181cm= 76kg)