Forum kac kilo?

Başlatan esma 41, Mart 27, 2008, 10:18:29 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum kac kilo ?

60-70 arasi (citirim )
19 (32.8%)
70-80 arasi (orta halliyim)
11 (19%)
80-90 arasi (idare ederim)
2 (3.4%)
90-100 arasi (off um)
3 (5.2%)
100 den fazla (obezim):D
2 (3.4%)
0-60 arasi (r
21 (36.2%)

Toplam Oy Verenler: 43

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Mart 27, 2008, 11:14:33 ÖÖ
(gütig arkadaşım haklı bir kilo almış,)esmacıım aslında bende istiyorum şöyle tombiş yanaklılardan olmayı ama olmuyor olsun diye uğraştım yanaktan başka yerler şişiyo vazgeçtim  ;D  ;D(yani istemeeeem :o  )

Anladim ....  ;D

kirsehir7

bende 52 kiloyum rüzgar beni kesin ucurur ozaman

gütig

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 27, 2008, 11:05:57 ÖÖ
Alıntı yapılan: gütig - Mart 27, 2008, 10:49:24 ÖÖ
:D Ya esma ne ilginc konular aciyosun. Nerden aklina geldi Forumun kilosu simdi ? ;D... Ben simdilik 0 -60 arasiyim. Ama hamilelik sayesinde heralde hepinizi sollarim yakinda  ;D...

Bende biraz ilginc  ( gicik da diyebiliriz )  ;D oldugum icin  ;D aklima geliyor iste bu sorular.  ;D
Evet yakinda sen bizim hepimizi sollarsin gütig.  ;D
Saka ,saka ... sollasan bile senin sollamaya hakkin var.
Hadi sana iyi sollamalar ....  ;D

:) Estagfurullah canim, gicik olur mu hic. Actigin konularla nese katiyosun esmacim  ;) Gayet hos yani. Hem sen bir ara yoktun. Forum bayagi sessiz kalmisti. Sen hic eksik olma burdan emi :-* Özlüyoruz cünkü seni...Sen simdi bunlara yagcilik falan dersin. En iyisi fazla uzatmayim, burda keseyim. Ama cidden icimden gelerek yazdim bütün bunlari...

Sollamaya gelince. Su aralar dogru düzgün yemek yiyemiyorum mide bulantilarimdan. 2 kilo vermisim. Önceden kilo almaktan korkan ben, simdi kilo alamadigimda üzülüyorum bile. Ne ilginc biseymis su hamilelik  :D Ama bir kac ay sonra kesin almaya baslarim  :) InsAllah o zaman da siskolastim diye dert yanmam size  ;D

jentzsch

Bu ne kardesim herkes rüzgarda ucuyor.Agir vasita geldi yol verin. ;D Demin tartildim.Tam tamina 100 kilo yani 0,1 ton um. ;D Söylede düsünebilirsiniz. gütig+tusem ya da esma41+a_yschee =jentzsch

şems

benim boyum 1.65 kilom 53  normalım yanı ya...uçmuyorum...

yücel

bayanin yasi, erkegin kilosu sorulmaz  ;D

jentzsch

Tamam Yücel kardes.Sen göbek kac kilo sadece onu söyle  ;D ;D

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 27, 2008, 12:39:41 ÖS
Bu ne kardesim herkes rüzgarda ucuyor.Agir vasita geldi yol verin. ;D Demin tartildim.Tam tamina 100 kilo yani 0,1 ton um. ;D Söylede düsünebilirsiniz. gütig+tusem ya da esma41+a_yschee =jentzsch

"Agir vasita geldi yol verin." ;D ;D ;D Bu sözüne cok güldüm Jentzsch yaa  ;D. Demek yollara bile sigamiyosun. Vah vah, durumun cok vahim o zaman  ;D Ayy birden kendi durumum aklima geldi. Gülme komsuna gelir basina derler. Hep sana gülünce basima geliyo zaten Jentzsch  ;D

yücel

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 27, 2008, 01:46:31 ÖS
Tamam Yücel kardes.Sen göbek kac kilo sadece onu söyle  ;D ;D

o kadar istiyorsan sana bir resim yollayayim mi? ;D

jentzsch

5 ay sonra...(Jentzsch bir gün haberleri izlerken gütig'i tv de görür ve gülmekten yerlere yatar.) Ne demisler:Gülme komsuna,gelir basina... ;D

(Allah korusun..) ;D

yücel

Asagi yukari böyle bisey...  ;D Nasil yakisikli degil mi?

jentzsch

;D ;D ;D  Masallaahhhhh . Benim göbek hic bir sey bunun yaninda ;D

gütig

;D ;D ;D ;D ;D Ayy askolsun Jentzsch, o kadar da  degil yaa. Gülsem mi aglasam mi simdi. Böyle bisey basima gelmez insAllah. Ya Jentzsch cok kötüsün niye gözümü korkutuyosun simdi... Sen benle alay et. Senin hanimin da müstakbel bir anne adayi sonucta. Beni fazla üzme bak. Asil sizin basiniza gelirse böyle bi durum, o zaman görürüz biz seni.  ;D ;D ;D  ;D Gercekten öyle bisey olursa, halin cok komik olur heralde Jentzsch  ;D ;D ;D ;D

jentzsch

Allah korusun gütig.Sakaydi tabiki..InsAllah böyle bir durum basina gelmez. :) Benim basima da tabiki.. ;D ama sen yine de benle cok dalga gecme ;D ;D Ne olurr,ne olmaz... :D

gütig

;D ;D Bak gördün mü, korkunca nasilda yan ciziyosun  ;D Gercekten ya cok fazla alay etmeyelim. Allah korusun. Hic birimizin basina gelmesin. Kadin zaten obezmis. Hastalik yani resmen. Ben de korktum ve sustum, bitti.

jentzsch

Evet evet.Allah korusun.Ben megilliyim zaten..Bende sustum,bitti.

kesmeşeker

birazcık bilgisayar kasına sahibim (orta halliyim halimden memnun gibiyim)   ::)