peki! Sizin küçük mutluluklarınız neler?

Başlatan şems, Mart 28, 2008, 02:02:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şems

Küçük derelerdir büyük nehirleri oluşturan
Küçük mutluluklar, küçük, küçücük derelerdir
Büyük nehri ararken üzerinden atladığın
Arkana dönüp de bakmadığın

Küçük mutluluklar;
Çıtır çıtır Kızılay simididir, çayın yanında
Aniden radyoda karşına çıkan şarkı
Kar yağınca tatil olan okul

Başarılı bir rejimin birinci günü
Sokakta sevebildiğin kedi
Yürüyen güvercini kafası
Tenekedeki fesleğen

Kurumuş çamaşırlar, belki bir kış ikindisi
Geri gelen elektrik
Babanın hikayeleri, annenin yemekleri
Tamir ettiğin alet
Yeşil t-shirt’ün yatarken giydiğin
Bir dostun başarısı, neler çektiğini bildiğin
Elini sımsıkı tutan minicik el
Dudağında ıslık yürüdüğün yol
Birden çıktığın yolculuk

Sana açılan kapılar
Sana kapıyı açanlar

Hoş gelenler
Hoş buldukların

Yalnız kalabilmek dilediğinde
Kavuşabilmek özlediğinde

…………………………….
…………………………….
…………………………….
…………………………….

Gerisini ve milyonlarca mısrayı boş bırakıyoruz. Kendi küçük mutluluklarınızı yazmanız ve bundan da küçücük mutluluk duymanız dileğiyle

alıntı..

jentzsch

Insan büyüdükce onu mutlu edecek seylerde onunla beraber büyüyor.Kücüklügümü düsünüyorumda insan herseyden mutlu olurdu.Hayatin bize kurmus oldugu tuzaga düsüyoruz ve iste bu ufacik seylerden mutlu olmayi malesef unutuyoruz.

Madem bos biraktiniz,bir misrada ben doldurayim.Aklima slk slk yaptigim bir sey geldi.Evde ya da herhangi bir yerde yalniz kaldigim zamanlar yaptigim ve beni gercekten mutlu eden bir sey.Oturup eskiyi düsünürüm.O an aklima ne gelirse.Ilkokulda yasadigim bir olay,,eski arkadaslarim,ailemle gecirmis oldugum guzel anlar,lise,üniversite,arkadaslarin,hatiralar kisacasi 25 yila ne sigdirdiysam o an kesin bir sey aklima gelir ve o ani tekrar yasiyormus gibi hissederim kendimi.O anlik gercekten büyük bir mutluluk veriyor insana.Insan kendi kendine deli gibi gülebiliyor.Bazende farkinda olmadan suratin asilmis hatta kendini aglarken bile bulabiliyor.O an icin duygularinin ne oldugunun bir önemi yok.Ne olursa olsun bunu yaptigin icin mutlu oluyorsun.Denemis arkadaslar bilirler.Denemeyenlere de tavsiye ediyorum...

khoLpa$aLı

guzel seyler dusunmek beni her zaman mutlu eder.

emosh

küçük bir mutlulukkk babamın gülümsemesi...