Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

uffaq

uffaq

Alıntı yapılan: esma 41 - Ocak 22, 2009, 10:03:50 ÖS
O beyaz atli prens sizmisiniz  yoksa ?  ;D

ataan abi hiç yakıştıramadım prensesi çalıosun elimden   :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Valla Ben Bisey yok Benim Beyaz Atim Yok, Kapkara  Bir Kucukucum Var  :haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:06:31 ÖS
Valla Ben Bisey Yapmadim, Benim Beyaz Atim Yok, Kapkara  Bir Kucukucum Var  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

esma 41

ATAAN

Ne Oldu Simdi Ya, Ben Ara Bozan Adam Durumuna mi Düsmüs Oluyorum, Avukatim Gelmeden Hic Bir Soruyu Cevaplamammmmm   :haha: :haha: :haha:

uffaq

esma 41

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:12:05 ÖS
Ne Oldu Simdi Ya, Ben Ara Bozan Adam Durumuna mi Düsmüs Oluyorum, Avukatim Gelmeden Hic Bir Soruyu Cevaplamammmmm   :haha: :haha: :haha:

ben gizli servizten ajan uffaq konuşmama ve konuşmama hakkınız vardır  :haha: :haha: :haha: :haha:

uffaq

ATAAN

Simdi Kampanyadan Bir Prens Alana Yaninda Beygiri Hediye Olarak Veriliyor  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Vay Basima Gelenler Buda Gizli Acan Cikti Baaaaa   :haha: :haha: :haha:

uffaq

valla beyaz at getirioz   :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

uffaq

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 22, 2009, 10:16:34 ÖS
Ben avukatiniz olabilirim  ;D ;D

Buyrun anlatim  :haha: :haha: :haha:
Iste Dedigim Gibi, Mali Istanbuldan Sardik Adanaya Gidecektik, Kütahyaya Kadar Ben Kullanacaktim Diye Basliyor Bizim Hikaye  :haha: