Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

hadi bakalım hayırlısı inşAllah bırakırsın pis şey sigara böğğ.... :haha: ;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 07:42:23 ÖSHayır bugün başladım bırakmaya ve hiç içmedim

inş.bunun devamıda gelir..... alkis:) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 05, 2009, 07:43:47 ÖSinş.bunun devamıda gelir..... alkis:) alkis:)

Gelcek çünkü ilaçla başladım 1 hafta sonra bitti bu iş  dance:) dance:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 07:51:35 ÖSGelcek çünkü ilaçla başladım 1 hafta sonra bitti bu iş  dance:) dance:)

inş.canım....  alkis:) alkis:)

zeytin

şinasi

Zeytinciğim senin için dua edeceğim.İnşAllah bırakırsın o pis şeyi.

zeytin

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 05, 2009, 08:01:19 ÖSZeytinciğim senin için dua edeceğim.İnşAllah bırakırsın o pis şeyi.

Çok sevinirim.Çünkü çok istiyorum bırakmayı.Başladığıma bin pişmanım oyüzden kurtulmak istiyorum.Çok teşekkür ederim Şinasi bey  :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 08:05:43 ÖSÇok sevinirim.Çünkü çok istiyorum bırakmayı.Başladığıma bin pişmanım oyüzden kurtulmak istiyorum.Çok teşekkür ederim şinasi bey  :)

herşey azim meselesidir...iradeli olursan bırakabilirsin.....
yeterki bunu kalpten iste......

ÇÜNKÜ İNSANIN İSTEYİPTE BAşARAMADIĞI şEY YOKTUR........
bence.....

dielosch

itiraf ediyorum Bill'imi çooooooo...ooookkk seviyorummm  :-*

zeytin

İtiraf ediyorum bugün 2 gün oldu ve hala canım sigara istemedi herhalde kolay bırakcağım bu yüzden de çok mutluyum  dance:) dance:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 10:45:28 ÖÖİtiraf ediyorum bugün 2 gün oldu ve hala canım sigara istemedi herhalde kolay bırakcağım bu yüzden de çok mutluyum  dance:) dance:)

TEBRIK EDERIM SEVGILI PERIM  alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 10:47:06 ÖÖTEBRIK EDERIM SEVGILI PERIM  alkis:)

Çok teşekkür ederim uzun süüredir planladığım bir durumdu ve gerçekleşti devamı gelcek inşAllah  yuppi:)

gece

Itiraf Ediyorum, bana asik suratli, huysuz, sinirli, soguk nevale didiler.  :haha:

demir

İtiraf Ediyorum,
Sn Gece'nin İmzası benim Hayat Felsefem