Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

3,14

--> Itiraf ediyorum, seni cok özlüyorum. :cryla:

şinasi

itiraf ediyorum burayı bulduğum için çok şanslıyım.

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 03, 2009, 02:39:48 ÖSitiraf ediyorum burayı bulduğum için çok şanslıyım.
evet yaa ben 5-6 aya sanırım 1 yılımı doldurucam onu düşünüyodum bu sabah...  alkis:) alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 03:47:46 ÖSevet yaa ben 5-6 aya sanırım 1 yılımı doldurucam onu düşünüyodum bu sabah...  alkis:) alkis:)

--> Ben bir yilimi doldurdum coktan. Darisi sana. ;D

(Kaydimi bir ara sildirdigim icin bir sene bile gecmemis gibi gözüküyor. ::))

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 03:51:58 ÖS--> Ben bir yilimi doldurdum coktan. Darisi sana. ;D

(Kaydimi bir ara sildirdigim icin bir sene bile gecmemis gibi gözüküyor.
ne zaman sildirdin yaa... :-\ :-\ neyse ben biliyorum geçmiştir senin... :haha:

zeytin

itiraf ediyorum birisini özledimişim :embarassed:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 03:54:11 ÖSne zaman sildirdin yaa... :-\ :-\ neyse ben biliyorum geçmiştir senin... :haha:

--> Sen daha yoktun, Muharrem abi bilir, Jentzsch belki belki, Esma-Tante hayal meyal. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 04:02:31 ÖS--> Sen daha yoktun, Muharrem abi bilir, Jentzsch belki belki, Esma-Tante hayal meyal. :haha:
:haha: :haha:

...mystery...

itiraf ediyorum haftaya ve ondan sonraki haftaya Fransızca sınavımız var... offoff:) offoff:) o adamı bir elime geçirirsem şöyle savunmasız... geberticem yemin ederim... offoff:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 04:11:16 ÖSitiraf ediyorum haftaya ve ondan sonraki haftaya Fransızca sınavımız var... offoff:) offoff:) o adamı bir elime geçirirsem şöyle savunmasız... geberticem yemin ederim... offoff:)

--> Tamam öldürdügünde bana haber ver. ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 04:47:42 ÖS--> Tamam öldürdügünde bana haber ver. ;D
veririm tamam ama neden... ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 04:50:37 ÖSveririm tamam ama neden... ;D

--> Haberim olan bir cinayete seyirci kalamam. :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 03, 2009, 05:00:08 ÖS--> Haberim olan bir cinayete seyirci kalamam. :haha:
bu ne dürüstlük böyle ;D neyse ben gider teslim olurum ama polislerin beni tutucaklarını sanmıyorum o adamın neler çektirdiğini anlatırsam... :haha: bide kooossskocaa okul şahit onun yaptıklarına.. :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 03, 2009, 05:02:22 ÖSbu ne dürüstlük böyle ;D neyse ben gider teslim olurum ama polislerin beni tutucaklarını sanmıyorum o adamın neler çektirdiğini anlatırsam... :haha: bide kooossskocaa okul şahit onun yaptıklarına.. :haha:

--> Tüm Türk vatandasinin üzerine düsen bir görev efenim, lafi mi olur. ;D