Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özlem_özlem

benım en buyuk ıtırafım esıme oldu onunda bana 10 yıl once cocukken bırbırımızı sevıyoduk ve hıc soyleyemedık 10 yıl sonra ıtıraf ettık bırbırımıze ve sımdı evlıyız :D   bende ıtıraf edıyorum 1000 kere soylesem bıkmam esımı delı gıbı sevıyorum ve ona sırılsıklam asıgım onun sesı olmadan nefesını duymadan ondan haber almadan yasayamam ...

esma 41

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:10:05 ÖÖ
benım en buyuk ıtırafım esıme oldu onunda bana 10 yıl once cocukken bırbırımızı sevıyoduk ve hıc soyleyemedık 10 yıl sonra ıtıraf ettık bırbırımıze ve sımdı evlıyız :D   bende ıtıraf edıyorum 1000 kere soylesem bıkmam esımı delı gıbı sevıyorum ve ona sırılsıklam asıgım onun sesı olmadan nefesını duymadan ondan haber almadan yasayamam ...

Iste buna ask derler ...  ;D
Darisi bekarlarin basina ...  :)

Ay cocukluk askinla da evlenmek cok güzel bir duygudur bence.
Benimde vardi bir cocukluk askim.Oda beni seviyormus ... ve bende
ayni senin gibi bunu 10 yil sora falan ögrendim . ;D
Ama hic birlikte olmadik ...  ;D ;D ;D
Dedigim gibi cocukluk ask iste..... cocukluk isteeee....  ;D

özlem_özlem

bambaska bısey cocukluk askınla evlenmek eskı duygular bırden deplestı ve evlendık tam ask oldu bızımkı valla uzak oldu ama yıllar sonra mıllet ask gordu  nısanımız oldu herkes hala bızı konusuyoo nısanı yaptıgımız yerdekı adam herkese soyluyomus ben boyle bı cıft gormedım dıye:D nazar degmesın dıyıp duruyo mıllet :S rabbım bozmasın ınsAllah

esma 41

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:18:54 ÖÖ
bambaska bısey cocukluk askınla evlenmek eskı duygular bırden deplestı ve evlendık tam ask oldu bızımkı valla uzak oldu ama yıllar sonra mıllet ask gordu  nısanımız oldu herkes hala bızı konusuyoo nısanı yaptıgımız yerdekı adam herkese soyluyomus ben boyle bı cıft gormedım dıye:D nazar degmesın dıyıp duruyo mıllet :S rabbım bozmasın ınsAllah

MasAllah .

( bu Forumda kendini benden cok öven biri cikti nihayet )  ;D

Kizma özlem sadece saka yaptim.
InsAllah herzaman böyle mutlu kalirsin.  ;)

kirsehir7

insAllah.hep böyle mutlu ve ask dolu günler gecirmeniz dilegiyle.aman nazar degmesin.

özlem_özlem

ne kızmasııı aaa. valla bak mıllet hep bızı konusuyo o kadar hosumuza gıdıyo kıı bazen durduk yere camı acp bagrıyoz gecenın bı vaktı:D sevıyoruuuuuum uleeeyn...:D

duygu_0354_duygu

Allah hiç bozmaz inşAllahhhh

özlem_özlem

saol kırsehır umarım. Allah herkese nasıp etsın valla askın bu kadar guzel oldugunu ve bu kadar bu kadar kuvvetlı sevıp sevılcemı hıc dusunmezdım ama oluyomus sevın sevılın ask cok guzellll bısey

özlem_özlem

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kımseyı bzmasın Allah

madchen

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:24:17 ÖÖ
ne kızmasııı aaa. valla bak mıllet hep bızı konusuyo o kadar hosumuza gıdıyo kıı bazen durduk yere camı acp bagrıyoz gecenın bı vaktı:D sevıyoruuuuuum uleeeyn...:D
canım böle çok söyleme nazar değer..maşAllah

burcukafadar

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:10:05 ÖÖ
benım en buyuk ıtırafım esıme oldu onunda bana 10 yıl once cocukken bırbırımızı sevıyoduk ve hıc soyleyemedık 10 yıl sonra ıtıraf ettık bırbırımıze ve sımdı evlıyız :D   bende ıtıraf edıyorum 1000 kere soylesem bıkmam esımı delı gıbı sevıyorum ve ona sırılsıklam asıgım onun sesı olmadan nefesını duymadan ondan haber almadan yasayamam ...
canım ya negüzel bir duygu o öyle. yazarken bile içinden eşine olan aşkını yazılara yansıtmışsın. Allah ömür boyu mutlu etsin inşAllah.
benimde bir arkadaşım çocukluk aşkıyla geçen yaz evlendi. dün haberini aldım, şimdi de minik bir bebek bekliyorlarmış nasıl sevindim anlatamam, resmen gözlerim yaşardı onların mutluluğuna, duygulandım. Allah sevenleri hep mutlu etsin inşAllah

Aşil

emosh

itiraf ediyorum bugun ikiye iki yaptığımız maçta tamer ve zeynebin önünde kocaman bi steps yaptım ama farketmedilerrrrr bende sölemedim maç bitince söledim:S :(

jentzsch

Aferin sana  ;D  Yap ama caktirma.. ;)

emosh

esma 41

Alıntı yapılan: emosh - Mayıs 01, 2008, 09:33:20 ÖS
itiraf ediyorum bugun ikiye iki yaptığımız maçta tamer ve zeynebin önünde kocaman bi steps yaptım ama farketmedilerrrrr bende sölemedim maç bitince söledim:S :(

Itiraf ediyorum emoshu cok merak ediyorum.  ;D

Arkadaslarina gercegi söyleyince... ne dediler peki ?  :D

özlem_özlem

amın arkadaslar herkes sevdıgı ıle kavussun sımdı gun sayıyoruz 79 gun sonra yanımda herseyım ve onu coooooook sevıyorummm :)