Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kesmeşeker

resimle anlatmanın daha kolay olacağını düşündüm ;D

itiraf ediyorum. edirnede selimiye camisine gitmiştim ve bu gördüğünüz yerden su içecektim (herkes içiyordu) neyse bardak vardı aldım birtane, bu gördüğünüz şeyin üst kısmında su oluyo ordan alıp içiliyormuş ve alttakine dökülüyormüş sanırım. tabi ben ne yaptım alttan yani milletin içip artanını döktüğü suyun biriktiği yerden su alıp içtim :'( tabi bunu içtikten sonra öğrendim  :-X biri su içip artan kısmını döktükten sonra :-\\ hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçmişti o an ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 05, 2008, 10:19:52 ÖS

resimle anlatmanın daha kolay olacağını düşündüm ;D

itiraf ediyorum. edirnede selimiye camisine gitmiştim ve bu gördüğünüz yerden su içecektim (herkes içiyordu) neyse bardak vardı aldım birtane, bu gördüğünüz şeyin üst kısmında su oluyo ordan alıp içiliyormuş ve alttakine dökülüyormüş sanırım. tabi ben ne yaptım alttan yani milletin içip artanını döktüğü suyun biriktiği yerden su alıp içtim :'( tabi bunu içtikten sonra öğrendim  :-X biri su içip artan kısmını döktükten sonra :-\\ hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçmişti o an ;D ;D

Vah vah gecmis olsun ...  ;D
Arkasindan bir kesmeseker yeseydin ya... iyi gelirdi belki ..  ;D

duygu_0354_duygu

ya kesmeşeker varya bi alemsin.  ;D  ;D  ;D
sana deselerki kesmeşeker gel alttan iç deseler içmezdin valla...  ;D
neyse geçmiş olsun deyim artık  :o  ;D

burcukafadar

ayy kesmeşeker keşke öğrenmeseydin ya, çok kötü olmuş
neyse artık geçmiş artık:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 06, 2008, 12:13:14 ÖÖ
ayy kesmeşeker keşke öğrenmeseydin ya, çok kötü olmuş
neyse artık geçmiş artık:)
burcucum esmacım nealemsiniz?

burcukafadar

ama nebiliim, aynı şey bana gelse ben midemde ne varsa çıkarırım heralde.
kursta fatihduygu(duygu) bi şşieden su içmişti, o şişenin ona ait olamadığını şişenin dibini getirince anlamış ve koşa koşa tuvalete gitmişti, o günü hiç unutmuyorum:)

Sparta

Hayatta en  sevdiğim bir arkadaşımla 2 gün önce tartışmıştık , nasıl barışacağımızı bilmiyorum... Ve çok üzülüyorum...  :'(

Beni affetmesi için neler yapmalıyım sizce ?

burcukafadar

Sparta

aslında ikimizdede hata yok ama , işte kötü günümüzdeydik diyebilirim... Sanırım gündüz yaşanana stres filan birbirimize patlamamıza neden oldu.. :(

burcukafadar

üzme kendini ya, bak kendinsöylüyorsun ikimizdede hata yoktu diye. o anlık sinirle olmuş bişidir. bak gör en kısa zamanda barışırsınız.
ay burasıda güzin abla köşesine dönmese bari:)

Sparta

Hem çok umudum var , çünkü bensiz 5 gün geçiremez inanıyorum buna... Hemde hiç yok çok inatçıdır kendisi...

Gerçekten  arkadaş olarak aklında yer ettiysem döner sanırım...

burcukafadar

Gerçekten  arkadaş olarak aklında yer ettiysem döner sanırım...
bunu doğru söyledinde ya o da senin için aynı şeyi düşünüyorsa ve ikinizde günlerce beklerseniz, herzaman birinin önce bir adım atması gerekir

Sparta

Ben adım attım. MSN ye özür mesajı çektim... Beni silmiş :(

burcukafadar

hiii gerçektenmi..
fena kızdırmışın arkadaşını desene

Sparta

Neyse aklıma geldi fena oldum... :(
Umudum var hala ...

burcukafadar

burcukafadar

itiraf ediyorum...
annemler bütüngün bilgisayar başındayım ve klavye sesi çok çıkıyormuş diye kızıyorlardı
bende bilgisayarı başka odaya taşıdım
ama
yaa burda çok zor oluyor yaaaaaaa