Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Itiraf ediyorum bu gece cok daha fazla  hissediyorum hasreti yanimda;Kimselerde yok yanimda....................

emosh

ayrı kalmak çok zor olsa gerek en fazla 2 ay ayrı kaldım ailemden ama istediğim an onları görebileceğim için kolaydı sizlere Allah sabır versin yurtdışında çok fazla akrabam var onlarda çok özlüyor ve ÖZLENİLİYOR

gece

Itiraf ediyorum  bugün hayatimda yasadigim en zor ve uzun  günlerden biriydi. :embarassed:

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 23, 2008, 03:05:35 ÖÖ
Itiraf ediyorum  bugün hayatimda yasadigim en zor ve uzun  günlerden biriydi. :embarassed:
itiraf ediyorum, çok merak ettim, hayırdır ya inşAllah kötü birşey yoktur gece abla

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 01:34:02 ÖS
itiraf ediyorum, çok merak ettim, hayırdır ya inşAllah kötü birşey yoktur gece abla

Bazen sabretmemiz gereken durumlarla karsilasirizya benim gibi sabir fukaralarida bazen acizliginden cikamaz bir sey baskabirseyi gerir.
yok hala burdayim bak bir sey yok merak etme canim. :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 23, 2008, 02:03:21 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 01:34:02 ÖS

Bazen sabretmemiz gereken durumlarla karsilasirizya benim gibi sabir fukaralarida bazen acizliginden cikamaz bir sey baskabirseyi gerir.
yok hala burdayim bak bir sey yok merak etme canim. :)
o sabır denen olay hepimizde var ablacım. ne yazıkki elimizden gelmeyen şeylerde hepimiz sabretmek zorunda kalıyoruz. ama kötü birşey olmamasına sevindim :)

gece

Itraf ediyorum ben Almancax´si tanimazdan önce görmeden Paylasilacak bir seyler olduguna
inanmazdim ve  bu konuda cok serttim .;)
Iyiki burdayim sizi tanidigim icin cok mutluyum sevgili Almancax sakinleri. :D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 25, 2008, 10:55:06 ÖS
Itraf ediyorum ben Almancax´si tanimazdan önce görmeden Paylasilacak bir seyler olduguna
itiraf edim aynen bende öyleydim.ama almancax süper bi siote.bende cok mutluyum almancaxi tanidigima.

yakamozlu_gece

itiraf ediyorum galatasaraylıyım ( ama bu sene fenerbahçe çok harika futbol oynadı avrupada )

burcukafadar

bende almancaxı tanımadan önce ben internette napıyodum acaba diye düşünüyorum bu aralar. bilgisayarı açtığımda ilk açtığım site burası oluyoda ;D

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 11:06:22 ÖS
bende almancaxı tanımadan önce ben internette napıyodum acaba diye düşünüyorum bu aralar. bilgisayarı açtığımda ilk açtığım site burası oluyoda ;D

Itiraf ediyorum bendede ayni durum var  ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 25, 2008, 11:12:10 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 11:06:22 ÖS

Itiraf ediyorum bendede ayni durum var  ;D
:)

gece

Itiraf ediyorum gece bekciligi biraz yorucuymus ama yinede ayarliyamiyorum zamani ya farkettimki dogru dürüst kitap dahi okuyamadim 1 aydir
ama yinede sinir derecede tebessümlü ve mutluyum yaw  ;) :laugh:

demir

Kendi adıma bu güzel sözlere teşekkür ederim.
Demekki insanların Paylasabileceği çok şeyler varmış.Yeterki Paylaşılmak istensin.

gece

Alıntı yapılan: demir - Mayıs 28, 2008, 04:47:00 ÖS

Demekki insanların Paylasabileceği çok şeyler varmış.Yeterki Paylaşılmak istensin.

Rica ederim ben size tesekkürederim :D  benim gibi bir cok üye bunlari söylüyor gercektende Almancax 1 ayda hayatimda ciddi yer teskiletti :)

Bu yeni bir itiraftir: itiraf ediyorum aslinda hersey dengeli olmali ama henüz bu dengeyi kuramadim sanirim Almancax süchtig oldum  ;D

rose_iz

itiraf ediyorum içim içime sığmöıyor saat 17,30 da toplantım var ben deli gibi tepiniyorum masamda :D neden mi sınavı geçmişimm sınavı yehuuuuuuuuu ;D ;D ;D

demir

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 28, 2008, 04:56:23 ÖS
Alıntı yapılan: demir - Mayıs 28, 2008, 04:47:00 ÖS

Rica ederim ben size tesekkürederim :D  benim gibi bir cok üye bunlari söylüyor gercektende Almancax 1 ayda hayatimda ciddi yer teskiletti :)

Bu yeni bir itiraftir: itiraf ediyorum aslinda hersey dengeli olmali ama henüz bu dengeyi kuramadim sanirim Almancax süchtig oldum  ;D

Nasıl Bir Denge olmalı,
Gerçektende İlk zamanlar Bende Almancax Bagımlısı olmuştum.
Ama zamanla  Sanki Günlük hayatımın bir parçası gibi oldu.