Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Haziran 09, 2008, 02:44:59 ÖS
Sana katilmamak imkansiz kayretuba "Yaradilani severim Yaradandan Ötürü" ne olursa olsun Hak-Teala´ya milyonlarca kere sükürler olsunnnnn :D

İşte bu efendimmm işte buuuuuuu:)

emosh

itiraf ediyorummm arkadaşları ekmemin tek sebebi uykuyduuuuu ama yine uyuyamadım :(:(:(

özlem_özlem

arkadaslaaaaaar ıtıraf edıyorum bugun ayaklarım yere basmıyoo neden mıı sınavıkazandııım sukurler olsun

3,14

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 15, 2008, 12:35:20 ÖÖ
arkadaslaaaaaar ıtıraf edıyorum bugun ayaklarım yere basmıyoo neden mıı sınavıkazandııım sukurler olsun

Tebrikler! Gözün aydin, insAllah islemlerin devamini bitirip, istediklerini basarirsin! :) :) :)

demir

tebrikler

esma 41

Tebrikler Özlem_özlem.

almancacı

itiraf ediyorum:kendimi çok değersiz hissediyorum :-\nedense?

QUELLE35

Alıntı yapılan: almancacı - Haziran 15, 2008, 07:49:44 ÖS
itiraf ediyorum:kendimi çok değersiz hissediyorum :-\nedense?

itiraf ediyorum :çok karamsar birine benzettim seni. nedense?
sen değerlisin arkadaşım bak o kadar değerlisin ki benden sana bir beitrage :)

almancacı

QUELLE35

ashley

itiraf ediyorum ona çok kırıldım  ve çok kızgınım

kayretuba

itiraf ediyorum kendime bazen çok kızıyorum başkaları için kendimi çok çabuk harcaya biliyorum insanlar yeter ki benden birşey istesin onlara hayır diyemiyorum ve kimseye sesimi yükseltemiyorum kendimi savunup birşey söleyemiyorum onlar bağırınca sanki bu olmaması gereken birşeymiş gibi susuyorum hatalarını anlasınlar die ama olmuyor onlar hatalarını anlamio ben üzüldüğümle kaliyorum
neyse ya öle işte

gece

itirafff ediyoruuummm cvok muuutttllluuuyyyuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oooollllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy

alkis) alkis) alkis) alki)

EN BÜYÜKKKK

TÜTKIYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TÜRKIYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kayretuba

itiraf ediyorum gece ye katılıyorum

3,14

Itiraf ediyorum, bir an her seyin bittigini düsünmüstüm..

Ve yine itiraf ediyorum ki TÜRKIYE CEK CUMHURIYETINI COK SÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRR YENDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

T Ü R K İ Y E !!!

gece

Son dakikalarsda ölüyorummmm sandimm yaww :D

Ama haklisin Onur kardesim ben 2.golden sonra seyretmedim sinirden ama son dakikallardada  zor dayandim
ccccccccooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk ssssssssüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkküüüüüüüüüüüürrrrrrr

alkis) alkis) alkis) alkis)

(LALEZAR)

harika bir maçtı..

Bu maçla birlikte ne olursa olsun Allahtan ümit kesilmemesi gerektiğini bir kez daha anlamış olduk...

maç ta emeği geçen adımızı çeyrek finale taşıyan oyuncularımıza ve duasını eksik etmeyen tüm türk dostlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum ..

OOOOOOOLLLLLLLLLLLLLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY..:)