Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Senosh_K

itiraf ediyorum sınavdan düşük not almıştım ama öğretmen e okula 85 olarak girmişşş halayy:) alkis:) dance:)

esma 41

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 21, 2008, 06:49:52 ÖSitiraf ediyorum sınavdan düşük not almıştım ama öğretmen e okula 85 olarak girmişşş halayy:) alkis:) dance:)

Nasil yani ...  anliyamadim  ???
Kusura bakma ben bir Almanciyim   :)

Simdi siz düsük not aldiginiz halde okula 85 puan ilemi giris yaptiniz ?  ::) :)

Senosh_K

ben şuanda 6. sınıfa gidiyorum türkçe sınavından 76 yani 4 almıştım  ama internet üzerinden notlara bakabildiğimiz bi site var (ve öğretmenlerin notları ,sınav tarihlerini v.b. girdiği bir yer) ben orda notumu 85 olarak gördüm bu yüzden mutluyum :D  dance:)  ya:) yuppi:)

esma 41

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 21, 2008, 07:00:40 ÖSben şuanda 6. sınıfa gidiyorum Türkçe sınavından 76 yani 4 almıştım  ama internet üzerinden notlara bakabildiğimiz bi site var (ve öğretmenlerin notları ,sınav tarihlerini v.b. girdiği bir yer) ben orda notumu 85 olarak gördüm bu yüzden mutluyum :D  dance:)  ya:) yuppi:)

Tabi sevin ...
Ama insAllah ögretmenin yazim yanlisi  yapmamistir.KLavye hatasi gibi birsey ...  :)

Saka tabi .... hadi gözün aydin o zaman.  :)

Senosh_K

teşekkürler inşAllah yapmamıştır yoksa durumum vahim :embarassed: ;D alkis:) yuppi:) clap:) dance:) hiihi:)

esma 41

Ben senin bildigin kizlardan degilim dermisim ....  :haha:

Senosh_K

...mystery...

:haha: Senosh_K aynı şeyi banada yapmışlardı orta okuldayken(yani geçen sene ;D ) notum 85ken 100 geçmişlerdi ama şimdi nerdeeeeeeeeee.........o günlerimi özlüyorum(yaklaşık 1 yıl öncesi :-\ )

Senosh_K

ooo demek herkese oluyormuş bu inşAllah öğretmen fark etmez ne kadar üzlülmüştüm 76 aldım diye hayatımda aldığım en düşük not yani ama şuan çok mutluyum ( yani şimdilik)  halayy:) :haha:

...mystery...

hayatında aldığın en düşük not?? merak etme sen 6dayım demiştin dimi? 3 sene sonra 30-40 almaya alışırsın sıkı bi liseye gidersen tabiki... ;) çalışta iyi bi lise zorda olsa herşeyin başı... ;)

Senosh_K

hayatımda derken 6. sınfa kadar demek istemiştim aslında dreslerde aktif biriyim ama öğretmen sınavda kompozisyon yazdırdı ve 15 puanlıktı  :-[

...mystery...

kompozisyon?? öğrencilerin baş belası sizinki yine 15 puan bizimkiler 30 puan oluyodu... ;D ;D

Senosh_K

offffff inanmıyorum yaaa annem çok kitap okursan komposizyon yazma yeteneğinde gelişir demişti... ben çok kitap okuyorum ama bi türlü beceremiyorum şu kompozisyonu  ya:) ;D

...mystery...

bende beceremiyorum çok fazla şimdiki sırf kompozisyon sınavlarından 100 aldım ama neyse... :D salla bişeyler en azından birazcık puan alırsın bişeyler yazmaya çalış yani... ;)

dielosch

:haha: benim dil ve anlatım ile edebiyat sınavlarım berbat geçti  :haha:

yaa ne kadar tersim genellikle herkesin yüksek olur benim düşük  :haha: anlamıyorum yaan apıyım türkçem kıtsa napıyım  ya:)  ;D

...mystery...

:haha: Türkçen kıtsa ne yap?? mesela bol bol pratik yapabilirsin,kitap okuyabilirsin,Türkçe müzik dinleyebilirsin,mektup arkadaşı veya msn arkadaşı edinebilirsinde bunlar yabancı dil öğrenirken oluyodu dimi?? ;D olabilir karıştırmışımdır çok normal ::) ;D

...mystery...

bu arada itiraf ediyorum fizikten "0" bekliyorum çünkü hiç çalışmamıştım, ve bütün soruları salladım tanım sormuştuda kop:)
bu 2 ayda hayattan bıktım sınavlar sayesinde
ve hayatımın en kötü yılını yaşıyorum yine sınavlar sayesinde ;D