Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

zeytin

İtiraf ediyorum bugün tenise gitmemek için hasta rolü oynıycamm  kur;)

NİLSENAM

çok iyi bir iş teklifi aldım........oynamayı düşünüyorum..... yuppi:) alkis:)

NİLSENAM

...mystery...

itiraf ediyorum sanırım kotayı aştım anneannem beni geberticek.... :haha: :haha: (halime bakın yaa geberticek diyorum bide sırıtıyorum... ;D )

dielosch

itiraf ediyorummm arkadaşlarımı çooo...oookkkk seviyorummmm  :-*  yuppi:)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 16, 2009, 06:11:57 ÖSitiraf ediyorummm arkadaşlarımı çooo...oookkkk seviyorummmm  :-*  yuppi:)

En cok hangisini ?  ;D

dielosch

bunu söylemek zor  ;D genellikle en yakınımdakini en çok severim heralde  ;D bilmiyorum ki büsch olsa gerek... çok açıksözlüyüm ya bu aralar :-\  :haha:

kirsehir7

itiraf ediyorum lisedeki okul müdürüme ve müdür yardimcisina cooooooookkk  gicik oluyordum ve hic sevmiyordum  tickoff:) :P >:(

NİLSENAM

ya aynı konuyu ben tekrardan açmışım.......

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum...... :embarassed: :embarassed: utanan:)

zeytin

İtiraf ediyoru m ortaokul müdürümüz bir arkadaşımla bana tokat atmıştı ve 1 hafta sonra kaza geçirmişti çünkü biz sebeb olmuştuk  angry:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 17, 2009, 08:13:57 ÖSya aynı konuyu ben tekrardan açmışım.......

arkadaşlar hepinizden özür diliyorum...... :embarassed: utanan:)
ayy nolucak Nilsenam yapma böyle... :-* görmemişsindir o konuda karışık çünkü bunlar... ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:28:15 ÖSİtiraf ediyoru m ortaokul müdürümüz bir arkadaşımla bana tokat atmıştı ve 1 hafta sonra kaza geçirmişti çünkü biz sebeb olmuştuk  angry:)

neden sebep oldunuz bedduami etmistiniz  ;D