Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

itiraf ediyoruuuumm... ;D İngilizceyi seviyorum... halayy:) artık... alkis:)

...mystery...

itiraf ediyorum..kendim hakkımda yeni birşey farkettim... :-\

...mystery...

itiraf ediyorum...bugün iyiyim... ;D yanlış yere mi itiraf ettim ne ;D

gece

itiraf ediyorum, Hayatim da bir daha yapamiycam kadar büyük bir hata yaptim, cok cok  Sevdigim birini incittim , kirdim, bunun icin kendimi asla affetmiycem ...

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 30, 2009, 08:50:59 ÖSitiraf ediyorum, Hayatim da bir daha yapamiycam kadar büyük bir hata yaptim, cok cok  Sevdigim birini incittim , kirdim, bunun icin kendimi asla affetmiycem ...
:-[ :-[ :-[

duygu_0354_duygu

itirafffff ediyorummmmmm son 2 gündürrr rejimiimii bozdummm offoff:)  offoff:)  offoff:) ne bulursam agzima atiyorummm offffffff offffffffffff  tickoff:)   tickoff:) (ay görende beni cok kilolu zannedecekk sadece 52 cikk kiloyumm )

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mart 30, 2009, 10:58:52 ÖSitirafffff ediyorummmmmm son 2 gündürrr rejimiimii bozdummm offoff:)  ne bulursam agzima atiyorummm offffffff offffffffffff  tickoff:) (ay görende beni cok kilolu zannedecekk sadece 52 cikk kiloyumm )
bunun için mi rejim yapıyosun.. :haha: ben 48 kiloyum ya... :haha: (ama 14 yaşındayım ;D )

gece

Itiraf ediyorum hic beklemezdim Timur beyi bir gün silmek zorunda kalicami Admin gelse  offoff:) offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 04:01:47 ÖSItiraf ediyorum hic beklemezdim Timur beyi bir gün silmek zorunda kalicami Admin gelse  offoff:) offoff:)
keşke hiç böyle bi tartışma olmasaydı... :'( :'(

...mystery...

itiraf ediyoruuumm... :haha: 1 Nisan'dan nefret ediyorum... :haha:

gece

...mystery...

dielosch

itiraf ediyorum bana da bir an şaka gibi geldi ama bu kadar da 'EşEK' şakası yapabilecekleri aklımın ucundan bile geçmedi..Belki ben duygusalım bu yüzden kırıldım..Ama hahaha ne kadar da komikmiş geçti gitti diyebilecek kadar da duyarsız değilim..DÜn ve bugün sinirlerim oynadı resmen bu şaka(!) yüzünden önüme gelene bağırdım çağırdım ve geldim baktım ki bu bir şakaymış..Aman nasıl şaka..uzun bir süre gireceğimi hiç ama hiç sanmıyorum özür dilerim..

gece

Itiraf ediyorum Cok Kiskancim ya :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

itiraf ediyorum...itiraf edicek bişeyim yok..sırf admin emrettiği için geldim.. :haha: :haha:

NİLSENAM

itiraf ediyorum...

ben eşimi çok seviyorummmmmmmmmm :-* :-* ;D