Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Ayrıca Madde 143’de, " bu suçun gece vakti işlenmesi halinde verilecek ceza üçte birine kadar artırılır " denilmektedir.  ;D ;D ;D

Saka degildir de..Neden acaba..?  ;D Bende merak ettim simdi..

esma 41

Peki jentzsch bey sizin gibilerin  ;D kacak  elektrik  kullaniminin  ülke  ekonomisine  verdigi zararlari ,
etkilerini bilmek istermisiniz ? (oynatmaya  az kaldi doktorum nerdeee  ;D)

KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMININ ÜLKE EKONOMİSİNE ETKİLERİ

*Kaçak elektrik kullanımı, enerji üretiminde maliyeti arttırarak tüketimde enerji fiyatlarının yükselmesine neden olur.

*Abonelere; kaliteli, kesintisiz ve ucuz elektriğin dağıtımını zorlaştırır.

*Kaçak elektrik kullanımı, can ve mal güvenliğini tehlikeye atar, dağıtım şebekesine zarar verir, yasal abonelerin sağlıklı enerji kullanmalarına engel olur.

*Kaçak elektrik kullanımı, ilave bakım-onarım yatırımı gerektirir.

>Sonuç olarak; kaçak elektrik kullanımı, bir kesimin sosyal adalet ve eşitlik ilkelerine aykırı bir biçimde kullandığı elektriğin bedelinin, toplumun tümüne ödetilmesi anlamına gelmektedir ki bu durum, büyük bir kesime yapılan haksızlığı da beraberinde getirmektedir.

:)

jentzsch

Beni iceri attirmaya kararlisin sanirim..Ya da beni kacak elektrik kullaniminda sembol bir isim mi yapmak istiyorsun? Trafikteki ''trafik canavari'' gibi..  >:(

Ama benim üzerimden de olsa verdigin bilgiler icin tesekkürler..  ;)

esma 41

Evet saka bir yana .
Burada alinti yaptigim bilgiler faydali diye düsünüyorum.

Lütfen: 

KAÇAK ELEKTRİKLE MÜCADELE VATANDAşLIK GÖREVİDİR ... ;)

jentzsch

emosh

ben ben ben :D aslında yapılacak çok itiraf var ya çocukken sırf macera olsun diye kuzenle bakkaldan cipps çalar cipsi bitriri kabuğunun içine parayı koyup yerine koyardık sonra bakkal görür parayı alır töbeee töbeeeee derdi bizde sonradan gider abi iki çocuk cips aldı derdik :D babam para verirdi sakın dondurma alma derdi itiraf ediyorum almıcaksam bile babam dediği için alır kaçak yerdim :D bi itirafdaha devamsızlığım 14 gün olmuşş :d yeter sanırım bu kadar :DD:

şems

itiraf ediyorum daha yeni uyandım....bugun pazar ya havada yağmurlu uyumuşummmmmm:):)

jentzsch

Alıntı yapılan: şems - Nisan 06, 2008, 01:54:14 ÖS
itiraf ediyorum daha yeni uyandım....bugun pazar ya havada yağmurlu uyumuşummmmmm:):)
Günaydin  ;D ;D

yücel

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 05, 2008, 08:44:25 ÖS
işte ilk itirafım:ilk zamanlar yücel den fena tırstım...
:-\ :-\ :-\şimdi hiç korkmuyom ohhhhh...
şimdi yücel sorar?neden acaba diye..
Ben onuuuuuu....
Site yöneticisi sandiydııım çünkü onun yüzünden hiç bi yere yazamıyordum bişeycik,soruları bile yazıp yazıp siliyordum... ;) ;) ;) ;)
OOOOhhhhhhh beeee rahatladııım... ;D ;D ;D ;D ;D ;D(biraz abarttım ama entschuldigung)

Velevki site yönetiminde olsaydim! Yanlis yazdin diye seni kovmazdim ya... ;D
Sonucta yöneticilerde insan...

yücel

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 06, 2008, 12:17:52 ÖÖ
Alıntı yapılan: yücel - Nisan 05, 2008, 03:50:36 ÖS
Su bayanlar (bazilari haric) nedense azcik sakaya gelmiyor yaw...
Hemen parliyorlar... Tamam sustum  :-X

Ben kendimi "bazilari haric " kategorisine koyuyorum .... izninle ...  ;D

Evet haklisin ne zaman bazilari haric desem seni kastediyorum...  ;D
Anladigim kadariyla cok esnek bir yapin var, herkese ayak uydurabiliyorsun... oder? ;D

jentzsch

Itiraf ediyorum. ;D Siteye ilk üye oldugum zamanlar Yücel'den bende tirsmistim. ;D Yazdigim bir mesaji,yanlis konuya yazmistim.Yücel hemen '' höyyyt dostum,buraya yazilmaz.Yanlis yerdesin!! '' demisti.Bende ''peki'' deyip hemen kacmistim ordan.. ;D

emosh

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 03:27:09 ÖS
Itiraf ediyorum. ;D Siteye ilk üye oldugum zamanlar Yücel'den bende tirsmistim. ;D Yazdigim bir mesaji,yanlis konuya yazmistim.Yücel hemen '' höyyyt dostum,buraya yazilmaz.Yanlis yerdesin!! '' demisti.Bende ''peki'' deyip hemen kacmistim ordan.. ;D
sanırım Yücel'den korkmayan nadir insanlardanım :D bende itiraf ediyorum korkmadım ;D

a_ysche

yarın sınavlarım başlıyor ve ben hala bilgisayar başında oturuyorum,veee ayrıca süper bir alman hocam var.sanırım bütün sınıfı bırakacak..
seneye onun verdiği dersi bütün sınıf arkadaşlarımla bir kez daha almak zorunda kalacam..

bu da bnm itifafım.. :(

emosh

Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 06, 2008, 05:07:18 ÖS
yarın sınavlarım başlıyor ve ben hala bilgisayar başında oturuyorum,veee ayrıca süper bir alman hocam var.sanırım bütün sınıfı bırakacak..
seneye onun verdiği dersi bütün sınıf arkadaşlarımla bir kez daha almak zorunda kalacam..

itirafına ortak olabilir miyim :(

jentzsch

Ne güzel iste..Konulari iyice kavramis olursunuz ikinci bir tekrarla.. ;D

emosh

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 05:10:18 ÖS

2 yazılı var bizde almancadan zatn ama almancacı söz verdi geçircek :D geometri var yarın sona tarih almanca malesefffffffffffff......

a_ysche

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 05:10:18 ÖS

ben tekrar yapmak istemiyorum ki ama..

yazık bana ya tabi arkadaşlarıma da :(