Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Bak geometri sorularini verim sana.Bi soru pisagor teoreminden gelcek.Bi tane menalaus teoremi.Bi cember gelir.Bi de sacma sapan bi kac ucgendden aci sorulari.Icerilerde bol bol dik ücgen olstur.Sonuca gidersin :P  ;D ;D Tarih konusunda yardimci olamayacagim.Almanca da kelin ilaci olsa kendine sürermis diyecegim.. ;D

a_ysche

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 06, 2008, 05:09:36 ÖS
Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 06, 2008, 05:07:18 ÖS
yarın sınavlarım başlıyor ve ben hala bilgisayar başında oturuyorum,veee ayrıca süper bir alman hocam var.sanırım bütün sınıfı bırakacak..
seneye onun verdiği dersi bütün sınıf arkadaşlarımla bir kez daha almak zorunda kalacam..

bu da bnm itifafım.. :(
itirafına ortak olabilir miyim :(

gel emosh gel,biz beraber oturup bi köşeye başlayalım ağlamaya..

ben başladım bile.çabuk olursan yetişirsin sende..  :'(   :'(

emosh

Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 06, 2008, 05:19:06 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Nisan 06, 2008, 05:09:36 ÖS
Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 06, 2008, 05:07:18 ÖS
yarın sınavlarım başlıyor ve ben hala bilgisayar başında oturuyorum,veee ayrıca süper bir alman hocam var.sanırım bütün sınıfı bırakacak..
seneye onun verdiği dersi bütün sınıf arkadaşlarımla bir kez daha almak zorunda kalacam..

bu da bnm itifafım.. :(
itirafına ortak olabilir miyim :(

gel emosh gel,biz beraber oturup bi köşeye başlayalım ağlamaya..

ben başladım bile.çabuk olursan yetişirsin sende..  :'(   :'(

yaaa bekle bekle gelcemmmmmm :(
Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 05:17:54 ÖS
Bak geometri sorularini verim sana.Bi soru pisagor teoreminden gelcek.Bi tane menalaus teoremi.Bi cember gelir.Bi de sacma sapan bi kac ucgendden aci sorulari.Icerilerde bol bol dik ücgen olstur.Sonuca gidersin :P  ;D ;D Tarih konusunda yardimci olamayacagim.Almanca da kelin ilaci olsa kendine sürermis diyecegim.. ;D
abi ama geodan korkmuom almanca dan korkuom trarihdende korkmam :D

jentzsch

hm Ben sayisalciydim.Malesef tarih ve almancada yardimci olamicam  :-\ Ikinizede basarilar sinavlarinizda.Umarim gecersiniz hepsini..

a_ysche

emosh alman bir hocadan ders almaya başlayana kadar ben korkmazdım almancadan,ama şuan acayip tırsıyorum,bak buda ikinci itiraf.bu arada bekliyorum,acele et :)

a_ysche

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 05:27:25 ÖS
hm Ben sayisalciydim.Malesef tarih ve almancada yardimci olamicam  :-\ Ikinizede basarilar sinavlarinizda.Umarim gecersiniz hepsini..

çok saolasın timur..inşAllah geçebilirz.dualarınızı bekliyoruz hem seninkileri hem de sitedeki diğer üyelerinkini..

emosh

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 05:27:25 ÖS
yaaa  teşekkürlerrr inş iyi geçer yasılılar
Alıntı yapılan: a_ysche - Nisan 06, 2008, 05:27:47 ÖS
emosh alman bir hocadan ders almaya başlayana kadar ben korkmazdım almancadan,ama şuan acayip tırsıyorum,bak buda ikinci itiraf.bu arada bekliyorum,acele et :)
ya cnm ama bizim hoca kaçık azcık :D adam taktı mı takıo biraz bi tartışmıştım istemeyerek :D yoksa dersi dinliyorummmm bu arada ağlamayalım bence yazıkkk ben kıyamam ağplayan bi insana

emosh

a_ysche cim düşündüm taşındım :D otur otur  bişe olmucak en iyisi gidip yazılıya çalışıyımmm geodan 100 çekmem lazımm inş senin seınavlarında çoook iyi geçer...
bu arada jentzsch sanada çooook tşkr ediyorum hem sana iki kere teşekür ediorum ;D

a_ysche

canım sanada banada Allah yardım etsin.ben artık kalkayım ve başlayayım çalışmaya.bakarsın bizim hoca da insafa gelir de küçük sıyrıklarla atlatırım bu vize dönemini..

kolay gelsin..

gütig

A_ysche ve Emosh, ikinze de kolay gelsin arkadaslar.

Benim itirafim ise almancax`a ragmen uzun süredir hic almanca calisamiyorum.  :(

yücel

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 03:27:09 ÖS
Itiraf ediyorum. ;D Siteye ilk üye oldugum zamanlar Yücel'den bende tirsmistim. ;D Yazdigim bir mesaji,yanlis konuya yazmistim.Yücel hemen '' höyyyt dostum,buraya yazilmaz.Yanlis yerdesin!! '' demisti.Bende ''peki'' deyip hemen kacmistim ordan.. ;D

Ben neymisim yaw  :o.

Konumuz galiba Yücelden korkan veya korkmayanlarin itirafi  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 06, 2008, 10:26:45 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 06, 2008, 03:27:09 ÖS
Itiraf ediyorum. ;D Siteye ilk üye oldugum zamanlar Yücel'den bende tirsmistim. ;D Yazdigim bir mesaji,yanlis konuya yazmistim.Yücel hemen '' höyyyt dostum,buraya yazilmaz.Yanlis yerdesin!! '' demisti.Bende ''peki'' deyip hemen kacmistim ordan.. ;D

Ben neymisim yaw  :o.

Konumuz galiba Yücelden korkan veya korkmayanlarin itirafi  ;D

Benim esnek bir yapim varmis  ;D bir arkadas öyle diyor , yani herkese ayak
uydura biliyormusum .
Onun icin ben Yücel den korkmuyorum ve hic korkmadim .
Buda benim itirafim olsun.
Yücel sanirim bu Konuda haklisin !!!  ::) (esnek yapi konusudna )

yücel

Benden korkmayin yaw ben insan yemiyorum... ;D

esma 41

yücel

Konu basligina ayip olmasin bende itiraf edeyim... ;D
Almancam o kadar da eyu deeel  ;D
idare eder iste... ;D

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 07, 2008, 12:06:25 ÖÖ
Alıntı yapılan: yücel - Nisan 07, 2008, 12:04:25 ÖÖ

Korkan kim ??  ;D

Bazi arkadaslar ... ;D
Halbuki yumusak bir huyum vardir... ;D

esma 41

Alıntı yapılan: yücel - Nisan 07, 2008, 12:08:26 ÖÖ
Konu basligina ayip olmasin bende itiraf edeyim... ;D
Almancam o kadar da eyu deeel  ;D
idare eder iste... ;D

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 07, 2008, 12:06:25 ÖÖ
Alıntı yapılan: yücel - Nisan 07, 2008, 12:04:25 ÖÖ

Korkan kim ??  ;D

Bazi arkadaslar ... ;D
Halbuki yumusak bir huyum vardir... ;D

Evet ,evet kesin öyledir ..  ;D

esma 41

Bende itiraf edeyim  ;D, benim almancam cok eyu duuur ama lazcam daha da eyu dur .
Türkcem pek eyu deeldur ...  ;D