Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

gece

Itiraf edeyim ki Almancax sokaklarini ve sakinlerini cok özledim :-\
ama PC sorununu cözemedim cok beceriksizim yaa ;D
bir külüstür var elimde onunla bogusuyorum simdi  ;D ;D

RIBERY

bende itiraf edeyım sıgarayı bıraktım çok şükür sıgara denılen ileten kurtuldum guzel Allahım bana sabır verkı tam kurtulum .............. ich hasse sıgara

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Aralık 04, 2008, 12:51:30 ÖÖ
bende itiraf edeyım sıgarayı bıraktım çok şükür sıgara denılen ileten kurtuldum guzel Allahım bana sabır verkı tam kurtulum .............. ich hasse sıgara
tebrikler RIBERY okey:) benim babamda çok içiyodu 1 aydır hiç içmemiş... ;D ;D (ben yanlarında değilimde haftasonları annem söylüyo içmediğini :) )

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Aralık 03, 2008, 10:46:38 ÖS
Itiraf edeyim ki Almancax sokaklarini ve sakinlerini cok özledim :-\
ama PC sorununu cözemedim cok beceriksizim yaa ;D
bir külüstür var elimde onunla bogusuyorum simdi  ;D ;D
hoşgeldin gece abla bizde seni çok özledik... utanan:)

RIBERY

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 04, 2008, 03:51:12 ÖS
tebrikler RIBERY okey:) benim babamda çok içiyodu 1 aydır hiç içmemiş... ;D ;D (ben yanlarında değilimde haftasonları annem söylüyo içmediğini :) )

tşk ınsAllah senın baban da hiç içmez

SEVGI-40

itiraf ediyorum hem evde hem forumda yapayalnizim yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nerdesiniz yaaaaaaaaa  :'( :'( :'(

...mystery...

itiraf ediyorum... ;D ;D okuldaki sınavlardan-özellikle fizikten- nefret ediyorum... :zopa: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Aralık 05, 2008, 12:25:38 ÖÖ
tşk ınsAllah senın baban da hiç içmez
sağol Ribery.. :) sen ne kadardır içiyorsun bilmiyorum ama babamı 10 yaşındayken amcaları sigaraya başlatmışlar onlarda nasıl amcalarsa >:( >:( >:( neyse yani babam 33 yıldır içiyor ve hiç bir yardım almadan kendisi bıraktı sanırım 8 hafta falan oldu içmeleyeli yada 7... :) eğer sende bırakmak istiyorsan ayrıca biraz dayanıklı ve sabırlıysan bırakabilirsin bence.. ;)

RIBERY

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 06, 2008, 12:36:55 ÖÖ
sağol Ribery.. :) sen ne kadardır içiyorsun bilmiyorum ama babamı 10 yaşındayken amcaları sigaraya başlatmışlar onlarda nasıl amcalarsa >:( >:( >:( neyse yani babam 33 yıldır içiyor ve hiç bir yardım almadan kendisi bıraktı sanırım 8 hafta falan oldu içmeleyeli yada 7... :) eğer sende bırakmak istiyorsan ayrıca biraz dayanıklı ve sabırlıysan bırakabilirsin bence.. ;)

12 13 yıl ettı benıde amcalarım aliştı ama amcalarımla samimi arkadaş gıbıyım çünku onları babam büyutugu için sankı arkadaşlarım

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Aralık 06, 2008, 12:45:33 ÖÖ
12 13 yıl ettı benıde amcalarım aliştı ama amcalarımla samimi arkadaş gıbıyım çünku onları babam büyutugu için sankı arkadaşlarım
sen daha kolay bırakabilirsin zararın neresinden dönülse kardır... :)

...mystery...

itiraf ediyorum almancax çok boşşş..... :'( :'(

dielosch

bugün çoooook mutluyum hobaa halaya  halayy:)

...mystery...

neden mutlusun bakıyım hemen sorguya çekiyim... ;D doğru cevap ver yoksaaa :zopa: :haha:

dielosch

bak bak pataklıcam heee herşeyde  :zopa: ne bu böyle bee  tickoff:)  ;D

...mystery...

nerde :zopa: yaaa ben göremiyorum.... ::) ::)