Kadın Zekası...

Başlatan yücel, Nisan 10, 2008, 12:11:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Erkeklerden bahsediyroum zaten :D

Erkeğin küflüsü ve CÜzdanı dolu olanı makbuldür dersek bayanlar kızmazlar heralde :):):)

fatihduygu915

ben kızarım:)
küflüyü anlamadım ama cüzdanı değil gönlü ilgilendirio beni:))

Sparta

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Nisan 18, 2008, 12:24:11 ÖÖ
ben kızarım:)
küflüyü anlamadım ama cüzdanı değil gönlü ilgilendirio beni:))

Erkeğin gönlüne bakan kız kaldımı şu fani dünyada? En son 2 sene önce ıssız bir adada ingiliz bilim adamları bulmuşlardı :D .. Hala yaşıyormu bilmem :D:D:

fatihduygu915

valla orasını bilemiycem ama ben eşimin gönlüne bakarak evlendim onuuuu cokkkkkkkk seviyorum gönlü zengin benim eşimin bu bana yetip artıyor cüzdanı elbet dolar birgün elele verdikten sonra Allah neden vermesinkii:)

Sparta

Gönülün Zengini Fakiri olmaz. Önemli olan ona nasıl baktıgındır. Zengin görmek istersen zengin görürsün ,Fakir görmek istersen Fakir görürsün, Eğer eşinin gönlünü zengin görüyorsan o senin gönlünün güzelliğindendir. Umarım yıllarca hep böyle mutlu kalırsınız :D

fatihduygu915

haklısın teşekkr ederim aminnnnnnnnnnnn inşAllah

a_ysche

bir amin de benden olsun..
inşAllah bütün sevenler hep ilk günkü gibi  mutlu kalırlar...

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 18, 2008, 12:19:04 ÖÖ

Erkeğin küflüsü ve CÜzdanı dolu olanı makbuldür dersek bayanlar kızmazlar heralde :):):)

sen takmışsın at gözlüklerini, sabit sabit bakıyorsun hayata. hiç objektif bakamıyorsun olamıyorsun. cüzdanı dolu olan erkekleri görüyoruz, o bar seninbu bar benim. onlardan hayırmı gelir canım. para mutlaka önemli geçinebilmek için ama para herşey değildir. sevmekte yaşamın sürmesi için nefes almamız kadar önemlidir. eşlerimizin cüzdanları çok çok dolu olmayabilir ama onlar bize karşı gösterdikleri sevgiyle, bize verdiklri kıymetle bizim gönlümüzü çoktan fethettiler. yoksa niye memleketimi, ailemi bir erkek için bırakayımki.

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 18, 2008, 03:02:57 ÖS
Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 18, 2008, 12:19:04 ÖÖ

sen takmışsın at gözlüklerini, sabit sabit bakıyorsun hayata. hiç objektif bakamıyorsun olamıyorsun. cüzdanı dolu olan erkekleri görüyoruz, o bar seninbu bar benim. onlardan hayırmı gelir canım. para mutlaka önemli geçinebilmek için ama para herşey değildir. sevmekte yaşamın sürmesi için nefes almamız kadar önemlidir. eşlerimizin cüzdanları çok çok dolu olmayabilir ama onlar bize karşı gösterdikleri sevgiyle, bize verdiklri kıymetle bizim gönlümüzü çoktan fethettiler. yoksa niye memleketimi, ailemi bir erkek için bırakayımki.

YAw bu yazdıklarını duvara asacağım. Bu devirde bir bayanın ağzından böyle cümleler duymak? helal olsun sana burcu.. Gerçekten  şaşırdım... Yarın ilk işim bir çerçeve almak olacak.. ( at gözlükleri cümlesini asmam ama )  :)

burcukafadar

aaaaa.... aşk olsun!... o benzetmeyi senin için özenle seçtim ben, niye siliyosun ki...as as heryere as. bu sayede kadınlara karşı bu ön yargındanda sıyrılırsın belki birazcık.... herşey paramı canım aaaaa....  kadınlar sevgiyle beslenirler. bak bunuda as ki hiç unutma e mi?

Sparta

Nişanlı oldugum sürece o yazı duvarda kalacaktır. Evlenince o yazıya gerek kalmaz.   :)

O çerçeveye kendi resmimi asarım :)  hahahahahha

burcukafadar

şu soldaki resim umarım senin gerçek resmin değildir, eve gelenlerin ödlerini patlatırsın yoksa:)
unutmadan, hani sen evlenmeyecektin, yanlış hatırlamıyorum di mi? hımm.. fikrin değişmiş herhalde....

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 18, 2008, 03:02:57 ÖS
para mutlaka önemli geçinebilmek için ama para herşey değildir. sevmekte yaşamın sürmesi için nefes almamız kadar önemlidir. eşlerimizin cüzdanları çok çok dolu olmayabilir ama onlar bize karşı gösterdikleri sevgiyle, bize verdiklri kıymetle bizim gönlümüzü çoktan fethettiler. yoksa niye memleketimi, ailemi bir erkek için bırakayımki.

Sen bu yazıyı yazdıktan sonra tüm  düşüncelerim değişti.. Evlenmeye karar verdim.. :)

Hem şimdi mahalledeki kızlar bu forumu okursa kapımda kuyruk olurlar...  :)

burcukafadar

yaaa eminimki kapında kuyruk olurlar. ama benden sana tavsiye, önce şu somurtkan siluetini bi düzelt e mi?

ama şu ''Sen bu yazıyı yazdıktan sonra tüm  düşüncelerim değişti.. Evlenmeye karar verdim..'' sözünden sonra, ben sana geçenlerde ''biz senin gibileride yola getirmesini biliriz'' sözümm aklıma geldi,  ::)Allah Allah neden acaba :D :D

Sparta

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 18, 2008, 09:43:15 ÖS
yaaa eminimki kapında kuyruk olurlar. ama benden sana tavsiye, önce şu somurtkan siluetini bi düzelt e mi?

ama şu ''Sen bu yazıyı yazdıktan sonra tüm  düşüncelerim değişti.. Evlenmeye karar verdim..'' sözünden sonra, ben sana geçenlerde ''biz senin gibileride yola getirmesini biliriz'' sözümm aklıma geldi,  ::)Allah Allah neden acaba :D :D

Evlenmeye karar verdim dedim :) 
Önemli olan evlendikten sonraki halim :) 
Ben evlenince seni çağıracağım.. Gel gör çamaşır bulaşık nasıl yıkanır öğren :):):):)

burcukafadar

eşine zulüm yapma da.
düşünüyorumda, sen bağdaş kurmuş oturuyorsun, elindede kumanda, maç izliyorsun, bir yandan da bağırıyorsun''hanııııımm, yemek nezaman olcak yahu, acıktık yaaaa'', '' mavi gömleğimi yıkayıp ütüledin mi? hıı... duymadım... neeeeeeee ütülemedin mi, haaayy senin gibi kadının.....''

Sparta

Hayır yanlış düşünmüşün... Deri bir koltuğun üzerindeyim.Üzerimde şık bir takım elbise var..Karşımda 120 inç Plazma TV. Ben maç sevmem güzel bir film oynar mesela Bir Meg Ryan filmi.
  Elimde kumadaya gerek yok.Kapıda duran  BMW 535İ inin anahtarı sehpanın üzerinde duruyor.. Eşime diyorum ki: " Hadi  bırak o mavi gömleği gelince ütülersin , yada yenisini alırız.. Bir restaurantta  2 kişilik bir yer ayırttım. Bu gün özel bir gün ,Seninle geçen  her bir gün gibi" derim.

Sende beni hayalinde neye benzettin Aşk olsun... Gaffur pijaması giydirseydin bari :D:):)