Evrakları Almanyaya Ulaşmış Olanlar....

Başlatan duygu_0354_duygu, Nisan 10, 2008, 10:14:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: limonn - Nisan 14, 2008, 08:58:25 ÖÖ
2 yılı duyan olmamış henüz sanırımm  :)
hayırdır limonn  ??? sakın bana benimki 2 yılı sürdü demeee ::)

limonn

efekentli_09

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 13, 2008, 05:37:10 ÖS
Alıntı yapılan: efekentli_09 - Nisan 13, 2008, 03:48:54 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 12, 2008, 11:18:58 ÖS
Alıntı yapılan: efekentli_09 - Nisan 12, 2008, 03:47:03 ÖS
Çarşamba günkü Alman belediyesinde ki randevu sorunsuz şekilde geçti. Görevli 3-4 güne kadar İzmir konsolosluğuna faxlarız demiş. Yani 1 haftaya kadar vize çıkabilir demiş. Sabırsızlıkla bekliyorum ;)
hadi arkadaşım hayırlı olsun. benimde eşimin geçen cuma günü görüşmesi vardı. onada hiçbir problem çıkarmamışlar. darısı diğer arkadaşlarımıza :)

Sağolasın. Bi çıksa şu vize bi çıksa yeter artık ya 59 gün oldu başvuru yapalı :)
hadi ya senin çok olmuş benim 15 günde evraklarım ulaştı. acaba evraklar Türkiyeye geldikten sonra mı bu kadar bekletiyorlar.? normalde eşin Almanyada evrakları tamamladığı zaman yabancılar polisi hemen tekrar Türkiyeye postalıyorlar. bakalım ben nekadar bekliycem ::) Allah hepimiizin yardımcı olsun. :-[

Benim evraklarda Almanyaya 15 günde ulaştı ama Alman belediyesi tüm işlemi dosya sırasına göre yapıyoruz size de sıra geldiğinde randevu verecez demişlerdi. Yani Evraklarım alman belediyesine ulaştıktan 41 gün sonraya randevu verildi. Randevu sırasında hiç bi zorluk çıkartılmamış, ayrıca evrakta istenilmemiş. Evraklarımı 9 nisan günü kabul ettiler ve 3-4 gün içindede konsolosluğa faxlarız demişler. Bekliyoruz bakalım daha ne kadar beklicez

limonn

efekentli konsolosluğun sayfada çıkıyormu şu an dosya numaran

efekentli_09

Alıntı yapılan: limonn - Nisan 14, 2008, 05:31:14 ÖS
efekentli konsolosluğun sayfada çıkıyormu şu an dosya numaran

9 nisan günü verilmişti Alman belediyesine evraklar. Konsolosluğun sayfasıda daha güncellenmemiş hala 10 nisanın  sayfası yayınlanıyor

seymayy

ARKADAşLAR EşİNİZE ALMAN POLİSİNDEN HABER GELMESİYSE O GİTSİN POLİSE VE SORSUN.banada aaynısı oldu evraklarım boşu boşuna bekliyomuş poliste eşim gitti ve aldı evraakları ordaki işlemleri halletti verdi ve bi hafta sonra geldi vizem

kirsehir7

Alıntı yapılan: limonn - Nisan 14, 2008, 08:58:25 ÖÖ
2 yılı duyan olmamış henüz sanırımm  :)
valla benim vize 2.5 sene sürdü2.5 sene bekledim.demekki duydu ;D

werdermm

kesmeseker eşin gelsin buraya.illede orada yaşamak zorunda değilsiniz.210 gün ayrı kalıyorsun ama tr de yaşamayı düşünmüyorsunuz.bide burada deneyin.210 gün değil 10 gün sürmeden kavuşursunuz birbirinize.maksat sevdiğine kavuşmak değilmi?

jentzsch

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 01, 2008, 07:58:19 ÖS
kesmeseker eşin gelsin buraya.illede orada yaşamak zorunda değilsiniz.210 gün ayrı kalıyorsun ama tr de yaşamayı düşünmüyorsunuz.bide burada deneyin.210 gün değil 10 gün sürmeden kavuşursunuz birbirinize.maksat sevdiğine kavuşmak değilmi?
Ben de 1,5 senedir ayriyim.Hersey öyle senin söyledigin kadar kolay olmayabiliyor sevgili werdermm..

kesmeşeker

Alıntı yapılan: werdermm - Mayıs 01, 2008, 07:58:19 ÖS
okadar zamandır ayrı değilizki, vizeye başvurduğum çok oldu. ben de burda yaşamanın daha kolay olacağını düşünüyorum ama bir tarafın özveride bulunması gerekiyor maalesef..

werdermm

anlıyorum.o öz veriyi bulunmuyorlar haklısın.

werdermm

benim evraklar almanyaya gitmiş ama daha yabancılar polisine ulaşmamış.bu hafta bitti.artık haftaya ulaşır inşAllah.

lara70

werdermm sen evraklarını konsolosluğa ne zaman verdin? ben 11 mart'da vermiştim.benimki yabancılar polisindende çıkmış ama Köln'den çıktımı   yoksa burada konsoloslukta mı bilmem artık

werdermm

Alıntı yapılan: lara70 - Mayıs 02, 2008, 10:31:32 ÖS
werdermm sen evraklarını konsolosluğa ne zaman verdin? ben 11 mart'da vermiştim.benimki yabancılar polisindende çıkmış ama Köln'den çıktımı   yoksa burada konsoloslukta mı bilmem artık
slm lara.ben evrakları 17.04.2008 de verdim.geçen hafta konsolosluğa mail yazmıştım.cevap geldi.evraklarım 22.04.2008 de almanyaya görüş alınmak üzere gönderilmiş.ama nişanlımın bulunduğu şehirdeki yabancılar polisine henüz ulaşmamış.bugün sormaya gitti.bi dosya açmış bakmış,ismim görünüyomuş.kadın demiş evet evraklar gelmiş ama bize henüz ulaşmadı.haftaya bi gelin demiş.senin daha ulaşmadımı 11 martdan beri?

lara70

uff pardon valla 11 nisan'da verdim mart değil bugün de nişanlımla konuştum yabancılar polisi biz 1 hafta önce Köln'e gönderdik demiş bakalım  ne zaman çıkacak?

werdermm

lara sende almanyada nikah yapacaktın demi?seninle benim durum aynı galiba.ikimizinde müracat tarihide yakın birbirine

lara70

evet haklısın bende almanyada evlenicem .ama beklemek çok zormuş ya hayırlısı hepimize inşAllah.