Sigara iciyor musunuz? (anket)

Başlatan jentzsch, Nisan 12, 2008, 01:11:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sigara iciyor musunuz?

Evet iciyorum.
Evet ama tek t
Hayir.Hic icmedim.
Hayir.Iciyordum, biraktim.

jentzsch

Anlastik sparta.Begendik rstoranda ayda bir yedigim bir menü vardi zamaninda.. ;D Onun üstüne bir sigara yakmadan durulmazdi o zamanlar.Yemegi yeriz.1 saat oturur sohbet ederiz.Eger bir sigara yakmassam bilki birakmisimdir.Ödersin hesabi.Eger birakmamissam sigarayi kesin yakarim(o yemegin ustune) bu sefer be oderim hesabi..Anlastik mi?  ;D

Sparta

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:07:49 ÖÖ
jentzsch bırakmış zaten götüreceksen beni götür(annem bırakınca 500 ytl vercek)hem param olur hem karnımı bi aylık doyururum.Madem beleş miş ;D,Esma içmiyo bence yaa
Gel iddiaya girelim :D
500 milyonum mu var dedin?
Ben senden RAfaello Çikolata istiyorum...

( şimdi Rafaello dedinde.. Bİr arkadaş vardı forumda Adı lazım dğeil. Türkiyeye gelirken rafaello getirecekti..
) Kendini çok iyi biliyor o kişi...( 100 kilo )
Söz Fİlan verdi.. Unuttu :D

Kaybeden Rafaello alacak.. TR de yok ben Çokoprens olırım hemde 10 lu :D

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 17, 2008, 02:10:38 ÖÖ
Anlastik sparta.Begendik rstoranda ayda bir yedigim bir menü vardi zamaninda.. ;D Onun üstüne bir sigara yakmadan durulmazdi o zamanlar.Yemegi yeriz.1 saat oturur sohbet ederiz.Eger bir sigara yakmassam bilki birakmisimdir.Ödersin hesabi.Eger birakmamissam sigarayi kesin yakarim(o yemegin ustune) bu sefer be oderim hesabi..Anlastik mi?  ;D

Orada hesaplar önce ödenir :D
Zeki oldugumuda hesaba kat istersen :DD:D:D:DD

Sparta

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:09:29 ÖÖ
ayrıca sparta şu avatarı değiştir demiştim bi ara kötü bakıyosun sonra sinirli değilim diyosun hangisine inanacaz ki :D

Klasik erkek bakışı.. Sen şimdi bu adama bulaşık yıkatabilirmisin ? :):):)::):)

hahahahhah

tusem

Sen bu kafayla evde kaldın zaten,kadın düşmanı kızlar senin kadınlar hakkındaki düşüncelerini okursa tırsacaklardır,bırak içmiyorum diyeni "yok valla ben hep içtim ve içiyorum"derler ;D
iyi girelim de daha bugün bir yarın ? yeni besmele çektik bırakmak için,gaza gelen biri olsam neyse... ;) ;D ;D

tusem

hem de ne yıkaaaar.ben bilirim böyle bakıp ta karıcım karıcım diyenleriiii :P ;D

tusem

rafaello ne ki ben sana çikolata fabrikası alırım deeeermişim ;D

Sparta

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:14:31 ÖÖ
hem de ne yıkaaaar.ben bilirim böyle bakıp ta karıcım karıcım diyenleriiii :P ;D

O kişiyi bende biliyorum... Adı J ile mi başlıyor :):):):)):

jentzsch

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 17, 2008, 02:11:13 ÖÖ
Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:07:49 ÖÖ
jentzsch bırakmış zaten götüreceksen beni götür(annem bırakınca 500 ytl vercek)hem param olur hem karnımı bi aylık doyururum.Madem beleş miş ;D,Esma içmiyo bence yaa
Gel iddiaya girelim :D
500 milyonum mu var dedin?
Ben senden RAfaello Çikolata istiyorum...

( şimdi Rafaello dedinde.. Bİr arkadaş vardı forumda Adı lazım dğeil. Türkiyeye gelirken rafaello getirecekti..
) Kendini çok iyi biliyor o kişi...( 100 kilo )
Söz Fİlan verdi.. Unuttu :D

Kaybeden Rafaello alacak.. TR de yok ben Çokoprens olırım hemde 10 lu :D
Bak yaaaaaaa.Asil ignelemek diye buna derlerrrr. >:(  Hangi konuda yazisiyorduk unuttum ama ben Tr ye gelmeden once sana demistim ki ''Sparta özel mesaj yoluyla bana tel no. nu yaz.Cikolatani söz getircem.'' ama cevap gelmedi. ;D Unutmadim yani..Bu arada Spartacim 100 kilo olmam disinda baska bir özelligimii kesfedemedin mi? 100 kilo diip duruosun ;D

Bu arada haklisin sparta,orda yemeden ödeniodu. ;D 1,5 senedir almanyadaim idare et. ;D

tusem

yok canııım,o daha evlenmedi bile bilakis şahsından söz ediyorum,hep büyük konuştun bak gör sigara içen biri çıkcak karşına ;D :D(oooohhh canıma değsin) :)

Sparta

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:13:39 ÖÖ
Sen bu kafayla evde kaldın zaten,kadın düşmanı kızlar senin kadınlar hakkındaki düşüncelerini okursa tırsacaklardır,bırak içmiyorum diyeni "yok valla ben hep içtim ve içiyorum"derler ;D
iyi girelim de daha bugün bir yarın ? yeni besmele çektik bırakmak için,gaza gelen biri olsam neyse... ;) ;D ;D

Kadın düşmanı mı? İftira... 
Ben sadece evde erkeğin sözü geçmeli deim kadın düşmanı oldum... Sİz asıl evlenene kadar Canım cicim diyenlerden korkun... :)
Sonra kadın boşanınca Eşim evlendikten sonra çok değişti diyor.. Hayır eski haline döndü :D:D

Hem ben Heee desem evin önüde kız kuyruğu var...Beni istemeye gleiyorlar... yollarıma gül döküyorlar eve gelirken.... :)

Sparta

Ohhh 1 kutu çikolataya 30 kontör.. yok yaa :D

Sen söleseydin ,ben görürsüm seni.. İşin garip tarafı şimdiye kadar 1 kişi bana almanyadan Rafaello getirdi. Bağımlısı oldum. O günden sonra Almancı kimi görsem Rafaello istiyorum ..

Hem ben burda iğne filan görmedim.. :D

Sparta

Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:18:44 ÖÖ
yok canııım,o daha evlenmedi bile bilakis şahsından söz ediyorum,hep büyük konuştun bak gör sigara içen biri çıkcak karşına ;D :D(oooohhh canıma değsin) :)

İşin şakası sigara içmeyen bayanda kalmadı.
Asıl 1980 li yıllarda mesela bir kadın araba sürüyor... Mİllet dönüp bakardı... Aaaa kadına bak araba sürüyor diye.. :):):):)

Nerdeeen nereye :D:D:D

jentzsch

Ben yatiyorum sevgili Isparta ve tusem  :) Kendinize iyi bakin.  Haydi hayirli gecelrrrr

(Isparta,bu arada ben alamanci degilim) ;D

Sparta

Bende Ispartalı değilim :)

Bende yavaş yavaş çıkayım :)

tusem

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 17, 2008, 02:19:05 ÖÖ
Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:13:39 ÖÖ

Kadın düşmanı mı? İftira... 
Ben sadece evde erkeğin sözü geçmeli deim kadın düşmanı oldum... Sİz asıl evlenene kadar Canım cicim diyenlerden korkun... :)
Sonra kadın boşanınca Eşim evlendikten sonra çok değişti diyor.. Hayır eski haline döndü :D:D

Hem ben Heee desem evin önüde kız kuyruğu var...Beni istemeye gleiyorlar... yollarıma gül döküyorlar eve gelirken.... :)

dabi dabiii bende inandım  ;D bende kaçıyorumö arkadaşlar ii geceler herkese :-*

jentzsch