Sigara iciyor musunuz? (anket)

Başlatan jentzsch, Nisan 12, 2008, 01:11:12 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sigara iciyor musunuz?

Evet iciyorum.
Evet ama tek t
Hayir.Hic icmedim.
Hayir.Iciyordum, biraktim.

tusem

Alıntı yapılan: Sparta - Nisan 17, 2008, 02:24:54 ÖÖ
Alıntı yapılan: tusem - Nisan 17, 2008, 02:18:44 ÖÖ
yok canııım,o daha evlenmedi bile bilakis şahsından söz ediyorum,hep büyük konuştun bak gör sigara içen biri çıkcak karşına ;D :D(oooohhh canıma değsin) :)

İşin şakası sigara içmeyen kızda kalmadı.
Asıl 1980 li yıllarda mesela bir kadın araba sürüyor... Mİllet dönüp bakardı... Aaaa kadına bak araba sürüyor diye.. :):):):)

Nerdeeen nereye :D:D:D

evet yaa ben sürerken de öyle bakıyolardı hey gidi günler :D

tusem

SEVGI-40

sigaradan nefret ederim sigara icendende hic özenmedimde bi cok genc arkadasina özenip basliyo yazik

yakamozlu_gece

tamamen özenti bir zamanlar gece kalkıp sigara yakardım o kadar tiryakiydimki Allahım derdim ben bu meletten imkanı yok kurtalamam ama yardım et derdim bir gün başım ağrıyodu yine sigaradan tabi o an sinirden elimdeki sigarayıda paketide attım tam 1.5 yıl oldu hala içmedim şükürler olsun Allahıma zor oldu ama oldu :)

gece

Cok sükür hayatimda hic sigara kullanmadim ,kullanmayi birakin koku ve dumanina dahi katlanamam ben acik havada bile olsam  yanimda bir sigara icse kacarim o derece

yani Allah kullananlari tez zamanda birakmalarini saglasin yazik ya sagliga zara herseyden önce  :-\

3,14

Alıntı yapılan: gece - Temmuz 16, 2008, 02:02:05 ÖÖ
Cok sükür hayatimda hic sigara kullanmadim ,kullanmayi birakin koku ve dumanina dahi katlanamam ben acik havada bile olsam  yanimda bir sigara icse kacarim o derece

yani Allah kullananlari tez zamanda birakmalarini saglasin yazik ya sagliga zara herseyden önce  :-\

Ayni ben de öyleyim...;D ;D ;D

denizcan06

içiyorum ve kendimden nefret ediyorum. bugüne kadar 55 defa bırakma hamlesi yaptım 55-0 yeniliyorum. hayır amacım öne gecmek degil en azından beraberligi yakalasam kafi. neyse. 56. denemede bırakacagımı umuyorum. inşAllah umdugumla kalmam.

3,14

Alıntı yapılan: denizcan06 - Temmuz 19, 2008, 08:51:15 ÖÖ
içiyorum ve kendimden nefret ediyorum. bugüne kadar 55 defa bırakma hamlesi yaptım 55-0 yeniliyorum. hayır amacım öne gecmek degil en azından beraberligi yakalasam kafi. neyse. 56. denemede bırakacagımı umuyorum. inşAllah umdugumla kalmam.

şimdiki sigara paketinizi atın, bir daha da sigara almayın, hatırlasanız da hemen başka bir şeyker düşünün, bir daha hiç sigara içmeyin. ;)

mehmetemir21

Hiç içmedim arkadaşlarımın ısraına rağmen hiç denemedimde merakta etmedim .Hiçbir zaman içmeyide düşünmüyorum
umarım bütün sigara içenler o illetten kurtulurlar.

schwartz

yaklasik 13 senedir iciyordum ama 8 aydir agzima dahi katmiyorum cok sukur rabbime siarayi birakinca daha iyi anladim zararlarini icen kisinin agzi kokuyor ve disleri sarimsi oluyor ve herzaman bogazi giciklaniyor iki adim atsa tikaniyor oysa ben simdi maraton bile kosacak kadar dinc hissediyorum kendimi

mehmetemir21

kendinize yeni uğraşlar bulun sanat etkinliklerine katılın içilen ortamlardan uzak durun ve en önemlisi güçlü bir irade hadi bırkıyorum diyin ve atın .Belki aynı şey değil ama ben de ciddi bir tuz bağımlısıydım yemeğime on kişi tuz atsa 11. ben olurdum zararlarına çevremde tanık olunca birdaha elime tuzluğu almıyıcam dedim ve bitti.....

mehmetemir21

Tebrikler schwartz başarmışsın umarım birdaha aklına bile gelmez

gece

Tebrikler schwartz 
Sigaradan bir kisinin daha kurtuldugunu duymak güzel umari kullanan her insan hayatindan dakikalari calmaktan vazgecer ve birakir o illeti :)

onurs

Bakın sigara dediniz aklıma geldi.  cofe:)   sigara içiyorum nefes alıyorum
kendimi de çok seviyorum bu bir yaşam biçimi arkadaşlar
kimse silah zoruyla içirmiyor bizlere kafa tasımızın içindeki bir omurilik degil
tamamen özgür irade ...
duyarlılıgınız için tşk yinede. :)

Adse

hic icmedim. Sigaranin insana getirdigi ortalama maliyeti hesaplayinca gercekten insan o paraya neler yapar. Sigaranin sadece icene degil, etrafindakilere de zarar oldugu malumunuz.

lengur

Eskiden günde 2 pakete kadar içiyordum.sonra bir müddet bıraktım.şimdilerde 2-3 günde 1 paket kadar içiyorum. offoff:)

Konuyla ilgili bir fıkra

"3 astronot uzaya gidecek. Bunlardan biri Alman biri İngiliz biri de bizim Temel.

Bunlar yıllarca gelmiyecekleri için en önemli ihtiyaclarını sorarlar. Alman bana sarışın, esmer, kumral hatun der. İngiliz bana bol bol içki der. Bizim Temel baaa bol bol cigara der. İstekler temin edilip uzaya fırlatılırlar.

Aradan yıllar geçer 3 astronot geri dönüyorlar. Tabi aileler merakla bekliyor. Önce Alman iniyor dalyan gibi Alman olmuş iğne iplik. Sonra İngiliz iniyor adam zil zorna sarhoş. Tabi ki sıra Temele geliyor. Temel kapıda görünür görünmez bi fırlıyor ağzında cigarayla:
- "Allahını seven baaa ateş versuuun"   ;D

onurs