Almanya'ya Gittiğinizde İlk Ne Yapacaksınız?

Başlatan burcukafadar, Nisan 14, 2008, 02:08:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EL-TURCO

ben 6 sene önce ilk geldigimde kardesim karsiladi beni havaalaninda.daha sonra ertesi gün eski kiz arkadasim almanyada oldugumu bilmiyordu.trene atlayip oldugu sehre gittim koca sehirde calistigi yeri buldum.girdim iceri.beni görünce sasirdi bayildi!!!! :-)

SEDAT08

Ben 2 sene önce ilk geldigimde beni Esim karsilamisti insan cok karisik duygular hissediyor inanamiyor.

xmcraex

bende ilk geldigimde havaalininda esim karsiladi inanin aglayayimmi sevineyimmi anlamadim
insan bi acayip oluyor yaww

EL-TURCO

ben almanyaya temelli geldigimde havaalaninda ilk tanidik olarak hanimimi görmeyi beklerken alman müsterim denk geldi onunla slmlastim :-)

aysunnn

oturur ağlarım yha ne yaparım çok gsl bi soru gerçektennn alkis:)

hunkarus

ilk gittiğimde kayınpeder karşılamıştı beni benimde ilk dikaktimi çeken ahvalanında hava otobüsü vardı telefrik gibi bir şey di

...mystery...

Ne yapabilirim ki.. :D Heralde kalacak bir yer bulurum ;D

esraaras

ben ilk gittiğimde çok korkmuştum ve eve gidene kadar sürekli dua edip yolda evleri binaları izledim.buz gibi geldi sokaklar,insanlar...ve o an kardeşlerimin annemin degerini birkez daha anlamıştım.

kostenlos

sacimi kestirecem, doner yiyecegim,avis ofisini bulacam ordan recklinghausen e dogru yolculuk

haberci

__¶¶¶¶¶¶¶___________________________
_¶¶¶¶¶¶¶______________¶¶_____________
_¶¶¶¶¶¶¶_____________¶¶¶¶¶¶___________
_¶¶¶¶¶¶¶___________¶¶¶¶¶¶¶¶___________
_¶¶¶¶¶¶¶_____________¶¶¶¶¶¶___________
_¶¶¶¶¶¶¶______________¶¶_____________
__¶¶¶¶¶¶¶___________________________
___¶¶¶¶¶¶¶¶_____¶¶¶___________________
_____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____________________
_________¶¶¶¶¶¶¶______________________

manolya dursun

BAŞKENTLİ_RABİA

gokin

Esime sarilir hic birakmam birdaha utanan:) hasretlik zor arkadas cok zorrrrr,....

Serpil çiçek

Eşimle doya doya vakit geçiririm ve sonra çocukluğumun geçtiği sokağa gideceğim :)

hilal_gh

önce  etrafa iyce bakar ve eşime sarılırdım birdaha ayrılmamak üzere. yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) clap:) dance:) halayy:) halayy:)

MUURRAATT

2 sonra söleyeceğim sözü ilk dk söliciyecem
ALLAH KAHRETSİN NE İşİM VAR BENİM BURDA!! :'(