Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kayseriliii - Haziran 25, 2008, 05:58:45 ÖS
arkadaşlar benim yarın yolculugum var yani bu gece son gecem güzelim kayserimde hepiniz çok iyi dostlarsınız Allah hepinizin yardımcısı olsun artık Almanyadan yazacam sizlere bakalım neasılmış bu Almanya hepiniz kendinize çok iyi bakın stres yapmayın Allaha emanet olun
hadi gözün aydın arkadaşımm... şimdiden saana hayırlı yolculuklar :)
almanya güzel ama emin ol türkiyemiz birbaşka ::)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: umutzehra - Haziran 25, 2008, 11:59:46 ÖÖ
selam arkadaşlar en sonunda VİZEMİ ALDIMMM.....merak eden arkadaşlar olursa eger kısaca özetleyim. mart 26 da başvurumu yaptım 2 nisanda evraklarım Almanyaya ulaştı 4 nisanda hanım yabancılar polisligine evrakları verdi. 20 haziranda olumlu yanıt e mail olarak ankara konsolosluguna geldi ve bugün tarih 25 haziran vizem elimde ama bu mutlulugu anlatmak mümkün degil Allah herkese bu anı yaşatsın ve yarın gece Almanyay uçuyorum Allah hepinizin yardımcı olsun
çok sevindim umut.gözün aydınnn :)
benimde bugün kaybolan vizem çıktı ço şükürrr...

burcukafadar

hayırlısı olsun, her ikiniz içinde..

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 26, 2008, 12:27:37 ÖÖ
sağo burcucum. senin yolculuk nezaman?

burcukafadar

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 26, 2008, 12:40:03 ÖÖ

benim kısmetse ağustosta. gerçi zaman çabuk geçiyor ama daha çok varmış gibi geliyor şuan :)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Haziran 26, 2008, 12:51:54 ÖÖ
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 26, 2008, 12:40:03 ÖÖ

benim kısmetse ağustosta. gerçi zaman çabuk geçiyor ama daha çok varmış gibi geliyor şuan :)
ben 10 temmuzda gideceğim inşAllah, biletimi aldım ;D

muzikisyen

gidecek  tüm  arkadaşlara  hayırlı  yolculuklar.

umutzehra

slm arkadaslar suan Almanyadayim esimle beraber. yok sinavdi yok basvuruydu yokk beklemekti derken sonunda vizemi aldim ve esime kavustum cok mutluyum.Allah herkesi sevdigine kavusutrsun, buralari soracak olursaniz arkadaslar gercekten cok degisik bir yer suan sanki yeni dogmus gibiyim.neyse arkadaslar hepiniz Allaha emanet olun

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: umutzehra - Haziran 29, 2008, 11:05:39 ÖÖ
slm arkadaslar suan Almanyadayim esimle beraber. yok sinavdi yok basvuruydu yokk beklemekti derken sonunda vizemi aldim ve esime kavustum cok mutluyum.Allah herkesi sevdigine kavusutrsun, buralari soracak olursaniz arkadaslar gercekten cok degisik bir yer suan sanki yeni dogmus gibiyim.neyse arkadaslar hepiniz Allaha emanet olun
ya çok sevindim inan... :)
sen aylardır bu günü bekliyordun çok şükür arkadaşımmmmm...

smc-403

Alıntı yapılan: umutzehra - Haziran 29, 2008, 11:05:39 ÖÖ

gözün aydın darısı tüm bekleyenlere

burcukafadar

fatihduygu915

slm arkadaşlar nıhayet benmde vızem geldi aslında vizem geleli üç hafta kadar oluyor ama bır turlu vakıt bulupta yazamadım bu hafta sonu dugunmuz olldu ilk burcu ile paylaşmıştım şimdi sizlerle paylaşıyorum vize bekleyen tum arkadaslara ALLAH tan sabır diliyorum ınş bır anönce herkes sevdiğine kavuşur.

rose_iz

Alıntı yapılan: fatihduygu915 - Ağustos 06, 2008, 09:25:54 ÖS
slm arkadaşlar nıhayet benmde vızem geldi aslında vizem geleli üç hafta kadar oluyor ama bır turlu vakıt bulupta yazamadım bu hafta sonu dugunmuz olldu ilk burcu ile paylaşmıştım şimdi sizlerle paylaşıyorum vize bekleyen tum arkadaslara ALLAH tan sabır diliyorum ınş bır anönce herkes sevdiğine kavuşur.
inşAllah benimkiside gelir bende 4 hazirandan beri bekliyorum senin adına çok sewindim darısı tüm vize bekleyenlere inşAllah

muratthink

kardes vıse cıktı dıorsunuzda almanyanın halın gorunce pek mutlu olamıcaksınız yaa orası cok kotu ben 6 aydır ordaydım dondum turkıyey rezıllık yanı ;) bence daha yolun basındasınız dıkkatlı olun !

yakamozlu_gece

kardeşim teşkkür ederim verdiğin bilgiler için bu nu bizzzat düşüneceğim :)

Vizemi_Aldim

;D alkis:) dance:) arkadaslar hepinize merhaba. 24 mayısta sınava girdim ve de eşimin evraklarının gelmesi vs sebeplerden dolayı 14 temmuz a kadar bekleyip konsoloslukta vize başvurumu yaptım. ankarada yaptığım başvuruda kimse soru sormadı (eşini ne kadar tanıyorsun soruları). 1 saat bekledikten sonra "evraklarınız tamam 1-2 ay içerisinde sonuçlanır, evinizde bekleyebilirsiniz" dediler. bugun 25 ağustos ve vizem çıktı ve evimde şu anda. mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. 41 günlük bekleyişten sonra mutlu son diyebildim.

bu yola yeni başlayan, baş vurusunu yapan ve herkese Allah kolaylıklar versin. Sıkıntılı bekleyişiniz umarım erken zamanda biter.

Saygılar...

fevziş

arkadaşlar 15 mayıs vize için başvurup cevap alan arkadaşlar varmı ben hala cevap alamadım ve gün geçtikçede umudumu kaybediyorum bide formda benden önce vizeye başvurup vize alan arkadaşları okuyunca daha çok ümitsizleşiyorum sınav stresi çok kolaymış bunun yanında  ??? tickoff:)