astroloji-almancax üyelerinin burcları ve özellikleri??

Başlatan fatihduygu915, Nisan 27, 2008, 06:57:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 27, 2008, 11:28:12 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 27, 2008, 11:24:14 ÖS
bende ikizlerim arkadaşlar.
ama şu bir gerçekki AKREP kadar kıskanç ve hırslı bir insan görmedim. bir akrep anca bukadar kinci ve tehlikeli olurr :)
Tesekkürler Duygu.Güzel yorumlarin beni cok mutlu etti..  ;D ;D
jentzsch valla çok tehlikeli adamsın haaa...  ;D
bir insanın altından girer üstünden çıkarsınn senn  :P  :P  :P

jentzsch

Akrep Burcu Erkeği

Akrep burcu erkeği arzulu, kararlı, duygusal ve duyarlı yapısıyla dikkat çeker. Neşeli ve hareketli gibi görünse de karamsar bir hali vardır.
Hayatın zevklerine aşırı düşkündür. Özellikle yemeğe, alkollü içeceklere ve cinselliğe karşı zaafı vardır.
Akrep burcu erkeği herkese, her şeye karşı şüpheci tavırlar içindedir. Kimseye kolay kolay güvenmez. Maddiyata çok fazla önem verir. Çünkü maddi anlamda edinilen gücün güven verdiğini düşünür.
Eleştirmeyi seven akrep burcu erkeği tenkit edilmekten hoşlanmaz. Açık sözlü ve güvenilirdir. Dostlarına çok önem verir. Fedakârdır.
Akrep burcu erkeğinin bakışları çok etkilidir. Bakışlarıyla karşı tarafa duygu ve düşüncelerini kolaylıkla ifade edebilir. Çevresindeki insanların kişiliklerine dair tüm detayları anlayabilir ve yorumlayabilir. Analiz yeteneği gelişmiştir.
İkili ilişkilerinde oldukça kıskançtır ve eşini aşırı derecede sahiplenir. Eşiyle gurur duymak ister. Evlenmeye karar verdiğinde arzulu, tutkulu, sadık ve eşinin tüm isteklerini yerine getirmeye çalışan uyumlu bir eş olacaktır. Akrep burcu erkeği iyi bir eş olduğu gibi, çocuklarına karşı da sevecen ve iyi bir baba olacaktır.

Iste ben...Alkollü icecek ve maddiyat kismi haric..Bunlara asiri bir düskünlügüm yok ama bu özellikler biraz eksik olmus sanirim.Malesef olumsuz ve birazcik kötü özelliklerimiz de var.Dogru söylemek lazim.. ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 27, 2008, 11:31:53 ÖS

;D Bir akrep olarak gurur duydum bundan.  :D
bak bakk AKREPLER hemen kendilerinii belli ediyorlarr . :P  :P  :P
şuann sankii EVET DUYGU aynen yazdıkların özellikleri taşıyoruz gibisinden inceden inceye bi gurulanma varr... sizler varya sizlerrrr :)

burcukafadar

akrep burcu gerçekten tehlikeli, hayatımda hiç bu burçtan olan insanlarla anlaşamadım, anlaşamam derdim, çok büyük konuşmuşum ki, eşim akrep burcu çıktı

jentzsch

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 27, 2008, 11:43:19 ÖS
akrep burcu gerçekten tehlikeli, hayatımda hiç bu burçtan olan insanlarla anlaşamadım, anlaşamam derdim, çok büyük konuşmuşum ki, eşim akrep burcu çıktı
Eger esin akrep burcu özelliklerini tasiyorsa hem cok sanslisin hemde acidim simdi sana.. ;D

duygu_0354_duygu

evet burcu valla katılıyorum. adamın kanına bi giriyorlar pirr giriyorlar valla. sonra kurtul kurtulabilirsenn  ;D  ;D  ;D
sözümmmmmmmmmmmm AKREPPPLİİİLEEEREEEEEEE
HIMMM ALINDINIZ MI?ama napayım  ;D kabul edin öylesiniz işteeeeeee :P  :P  :P

mikail

;D Yok Duygu, gerçekten iyi insanlarız biz yaa. Azcık kinci ve kıskanç olmak da
  olsun artık yani. Kadı kızında da olur bu kadarcık kusur. :)

mikail

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 27, 2008, 11:45:06 ÖS
Eger esin akrep burcu özelliklerini tasiyorsa hem cok sanslisin hemde acidim simdi sana.. ;D

Bence çok çok şanslı. Çok mutlu olacaktır inşAllah!

esma 41

Benim Burcum Yengec yükselenimde Aslan ??

nasil biriyim acaba?  ::)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 27, 2008, 11:46:59 ÖS

;D  ;D   ;D   ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 27, 2008, 11:51:43 ÖS

esma ben yengeci şöle tanıyorum. yengeçler gerçekten sakin insanlar. herortamda konuyu bilmeden yorum yapmazlar. aslında çok iyi insanlardır. ama biranda adama öle bir laf sokarkii bu esma senmisin diye herkes bakakalır. yani lafını esirgemeyen bir tiptir yengeç. insan o an kırılır mı üzülür mü anlamazlarrr.
eeeeeeee sana uyuyormuu nedersinn ???  ;D  ;D  ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 27, 2008, 11:45:06 ÖS
bazen olumsuz özelliklerinde hemen burcuna yoruyorum ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 27, 2008, 11:45:59 ÖS
evet burcu valla katılıyorum. adamın kanına bi giriyorlar pirr giriyorlar valla. sonra kurtul kurtulabilirsenn  ;D  ;D  ;D
sözümmmmmmmmmmmm AKREPPPLİİİLEEEREEEEEEE
HIMMM ALINDINIZ MI?ama napayım  ;D kabul edin öylesiniz işteeeeeee :P  :P  :P
işte bukadarrrrrr.......

esma 41

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 27, 2008, 11:55:12 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 27, 2008, 11:51:43 ÖS

esma ben yengeci şöle tanıyorum. yengeçler gerçekten sakin insanlar. herortamda konuyu bilmeden yorum yapmazlar. aslında çok iyi insanlardır. ama biranda adama öle bir laf sokarkii bu esma senmisin diye herkes bakakalır. yani lafını esirgemeyen bir tiptir yengeç. insan o an kırılır mı üzülür mü anlamazlarrr.
eeeeeeee sana uyuyormuu nedersinn ???  ;D  ;D  ;D

aslina iyi insanlar  cümlesi haric ..  ;D aslinda iyi insanin anlami nedir acaba .. ?

Saka bir yana,
asagi yukari ... uyuyor diyebilirim.

gece

Bende  ikizlerim  ama burcumun özelliklerinden cokta  memnun degilim.Bence insan  kafa  yormamali  iyi  olan  özellikleri muhafaza  edip diger  yönleri  yani  begenmedigimiz  yönleri  degistirebiliriz degilmi?
Ayrica jentzsch bence  her insanin kendine göre  ZAAFLARI  ve  eksikleri,yanlislari  vardir  zaten
kimse  gökten zenbille inmedi mükemmelim diyen varmi ???? aramizda  varsa  biraz öz  elestiriye  ihtiyaci  var  demektir...  :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: mikail - Nisan 27, 2008, 11:46:59 ÖS

kincisiniz bide şey, hhhhıııııııı neydi oo.... biri size şakayla karışık birşey yapsa siz binkatını ona iade ediyorsunuz. yani akrep burcunun özelliğini taşıyan şahıslar...