Ilk görüste aska inanirmisiniz ?

Başlatan esma 41, Nisan 27, 2008, 10:36:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ilk g

Evet
32 (52.5%)
Hayir
10 (16.4%)
Olabilir
19 (31.1%)

Toplam Oy Verenler: 52

schwartz

golgeharamisi

Bence ilk görüşte aşk olmaz ben karşındakini tanıdıkça daha çok seveceğini düşünüyorum

emosh

ya olabilir ama çok düşük bir ihtimal bence aşk denilen şey tutkudur yani görmekle ya da bakmakla karşılaşmakla olacak iş değil yani bazen bir hareketine bi sözüne bi düşüncesine bile aşık olabilri insan tutkuyla bağlanabilir o tutku o kadar büyüktür ki negatifleri pozitif yapar gözünü kör eder insanın bna inanırım tam olarak

yakamozlu_gece

ilk görüşte aşk aman Allahım ne güzel bakyo gözleri ne güzel ve çok sempatik aşık oluyorum ;D ben inanırım arkdaşlar walla  :D

emosh

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 01:40:54 ÖÖ
ilk görüşte aşk aman Allahım ne güzel bakyo gözleri ne güzel ve çok sempatik aşık oluyorum ;D ben inanırım arkdaşlar walla  :D

:D olabilirrrr :D fantastikkkkkkkk ;D o da saa kalmış yakamozlu_gece

gece

Alıntı yapılan: golgeharamisi - Temmuz 14, 2008, 10:35:37 ÖS
Bence ilk görüşte aşk olmaz ben karşındakini tanıdıkça daha çok seveceğini düşünüyorum

gölge haramisi senin tarif ettigin ask degilki sevgi o baska bir sey ask carpar insani onun zamani falan olmaz.Emosun dedigi gibi bir bakis yeter

de artar bile ;)

yakamozlu_gece

walla öyle çarpıyoki eğer onu görmezsen bir daha bir ay aklından rahat çıkmoyu yaw   ::)

emosh

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 01:50:55 ÖÖ
walla öyle çarpıyoki eğer onu görmezsen bir daha bir ay aklından rahat çıkmoyu yaw   ::)

bir aycık mı :D öyle çarpıntıya can kurban ;D ben kaptırırsammm :D bir ömürr aklımdan çıkmaz ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: emosh - Temmuz 16, 2008, 01:54:04 ÖÖ
walla öyle çarpıyoki eğer onu görmezsen bir daha bir ay aklından rahat çıkmoyu yaw   ::)

bir aycık mı :D öyle çarpıntıya can kurban ;D ben kaptırırsammm :D bir ömürr aklımdan çıkmaz ;D

ama ben yani örneğin 30 veya 40 saniyelik görmeden dedim hani 1 saat olsa 1 yıl unutumam ;D ;D

emosh

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 01:55:20 ÖÖ

ama ben yani örneğin 30 veya 40 saniyelik görmeden dedim hani 1 saat olsa 1 yıl unutumam ;D ;D

bi gün görsen bu gazla ömrünn sonuna kadar unutmazsın heralde :D ;D nese olsun da karşılıklı olsun ;D bi ömür unutma ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: emosh - Temmuz 16, 2008, 01:58:41 ÖÖ
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 16, 2008, 01:55:20 ÖÖ

bi gün görsen bu gazla ömrünn sonuna kadar unutmazsın heralde :D ;D nese olsun da karşılıklı olsun ;D bi ömür unutma ;D

bu gazla ömür boyu onun aşkıyla yaşarız ama şaka bir yanada walla ben inanırım yaw normaldir yani arkdaşlar açıkcası itiraf edeceğim artık ben yaşadım çünki ohh ;D ;D ondan diyorum işte uzun zamandır bu bölüme hep böyle olumlu yorumlar yaptım...  8)

emosh

24 yaşınymışın orda yazana göre yaşlandım diosun benim dedim 79 olucak ;D hala gencim der ve en ünlü sözü:

ben-) dedem genç ya daha yaşnda ne var dimi dede
dedem-) tabi kızım benim ruhum sokakta geçen 17 18 yaşındaki delikanlıların ruhundan bile genççç

der :D yani kendilerini çok taktir ederim:D ;D bu konudaaa sizede öneririmmmm :D ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: emosh - Temmuz 16, 2008, 02:04:14 ÖÖ
24 yaşınymışın orda yazana göre yaşlandım diosun benim dedim 79 olucak ;D hala gencim der ve en ünlü sözü:

ben-) dedem genç ya daha yaşnda ne var dimi dede
dedem-) tabi kızım benim ruhum sokakta geçen 17 18 yaşındaki delikanlıların ruhundan bile genççç

der :D yani kendilerini çok taktir ederim:D ;D bu konudaaa sizede öneririmmmm :D ;D

??? ::) ??? ::) ??? ::)

emosh

ya ben harbiden uçtum yasadımı yaşlandım olarak okuyabilen tek kişi miyim acaba :S :( özür dilerim yaaaa

golgeharamisi

benim anlatmak istediğim o değildi bir insanı ilk görüşte sadece fiziğine göre değerlendirebilirsin ama sana uyup uymadığını bilemezsin oda aşk değil bence bence en doğrusu zamana bırakmak işi

3,14

Alıntı yapılan: golgeharamisi - Temmuz 16, 2008, 11:51:20 ÖÖ
benim anlatmak istediğim o değildi bir insanı ilk görüşte sadece fiziğine göre değerlendirebilirsin ama sana uyup uymadığını bilemezsin oda aşk değil bence bence en doğrusu zamana bırakmak işi

Ask, aska hazirlikli misin, beklemek mi istiyorsun, onu biraz tanimak mi istiyorsun vs.. sormuyor... Bir anda geliyor...  (Bir anda gittigi gibi........)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 16, 2008, 12:24:32 ÖS
Alıntı yapılan: golgeharamisi - Temmuz 16, 2008, 11:51:20 ÖÖ

Ask, aska hazirlikli misin, beklemek mi istiyorsun, onu biraz tanimak mi istiyorsun vs.. sormuyor... Bir anda geliyor...  (Bir anda gittigi gibi........)

Haklisin Onur benimde anlatmak istedigim tamda buydu Ask mantik aramaz gelir carpar hic sormaz hazirmisin dogru insanmi yoksa kim ne demez  ;) manikli düsünmeye basladigin an 

inan bana o ask degilde artik sevgiye dönüsmeye baslamis demektir en güzeli bu devamin gelmesi yani mantiga dökebilecek zamanin  olmasi sartlarin uygun olmasi :)