her erkek aldatır mı?? ya da neden aldatır?

Başlatan burcukafadar, Nisan 28, 2008, 01:01:04 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayat

ohoooo... hemde ka
belki bir-iki defa
sadece birkerecik
ben sad

197

Alıntı yapılan: gece - Nisan 29, 2008, 03:24:38 ÖÖ
Yani  ne oldu öfkesini kustu baska ne faydasi oldu hic .....
imkani olsaydi ayrilirdi tabi simdi yorum yapmak kolay kimbilir ne sartlardaydi demi yazik ya üzülüyo insan.....

Aynen....

Ben bir yasanmis hikaye daha biliyorum... Adam karisina kötü bir sey yaptiginda, ne yaptin sen, bunu neden yaptin, bir daha yaparsan seni bicakla dograrim diyor, tehdit ediyor her seferinde...
Ve kadinin artik canina tak etmis durumda.. Bir gün adam uykudayken, kadin adami bicakla parca parca dogruyor... :-\

gece

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 29, 2008, 03:28:27 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Nisan 29, 2008, 03:24:38 ÖÖ
Yani  ne oldu öfkesini kustu baska ne faydasi oldu hic .....
imkani olsaydi ayrilirdi tabi simdi yorum yapmak kolay kimbilir ne sartlardaydi demi yazik ya üzülüyo insan.....

Aynen....

Ben bir yasanmis hikaye daha biliyorum... Adam karisina kötü bir sey yaptiginda, ne yaptin sen, bunu neden yaptin, bir daha yaparsan seni bicakla dograrim diyor, tehdit ediyor her seferinde...
Ve kadinin artik canina tak etmis durumda.. Bir gün adam uykudayken, kadin adami bicakla parca parca dogruyor... :-\

Bu gün  bende internet sayfasinin birinde  cani  bir  babanin hayat  hikayesini okudum inanilmaz migde bulandirici yaaaa
ne oluyo bu insanliga  anlamiyorum ...............

197

Aşil

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 29, 2008, 03:37:32 ÖÖ
Evet ya... Insanlar artik cok kötü oldu...

evet arkadaşlar insanlık kötüleşiyor bunun bence en büyük sebebi de insanın içinde manevi duyguların olmayışı böyle insanlardan her şey beklenir kadın erkek hiç farketmez.

daha geçenlerde ankarada onun uğruna hamilelik döneminde düşük riski olduğu için yerinden kalkmayan bir profösör anne ve bu fedekarlıklara rağmen onu boğazını keserek öldüren o kızı  televizyonlardan izlemedik mi

197

Alıntı yapılan: Aşil - Nisan 29, 2008, 12:01:04 ÖSevet arkadaşlar insanlık kötüleşiyor bunun bence en büyük sebebi de insanın içinde manevi duyguların olmayışı böyle insanlardan her şey beklenir kadın erkek hiç farketmez.

daha geçenlerde ankarada onun uğruna hamilelik döneminde düşük riski olduğu için yerinden kalkmayan bir profösör anne ve bu fedekarlıklara rağmen onu boğazını keserek öldüren o kızı  televizyonlardan izlemedik mi

Ben izlemedmi, ama anlatisindan cok kötü oldugu belli.. :'( :'(

gece

Alıntı yapılan: Aşil - Nisan 29, 2008, 12:01:04 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 29, 2008, 03:37:32 ÖÖ
Evet ya... Insanlar artik cok kötü oldu...

evet arkadaşlar insanlık kötüleşiyor bunun bence en büyük sebebi de insanın içinde manevi duyguların olmayışı böyle insanlardan her şey beklenir kadın erkek hiç farketmez.

Kesinlikle  dogru baglanti  maneviyat olmazsa olmaz;ve  günümüzde manevi doyumsuzluk cok cünki biraz merak edip arastirmiyoruz .
Bir bilgin  söyle demis
Türkler okumaz onlar  duyar  ve uygular.
yanilsin isterdim ama neyseki  genelde bu böyle degil Allhasükür.
Hak Teala  icimize  sevgisini  naksetsin insAllah.
Bizde  güzel bakmaya  calisalimki  güzel bulalim ...
Güzel  bakan ,güzel görür ,güzel gören güzel düsünür ve  hayattan lezzet alir. B.S.N

duygu_0354_duygu

duygu_0354_duygu

arkadaşlar ALLAH hepimize
ALLAHINDAN KORKAN , KULUNDAN UTANAN bir eş nasip eder inşallaahhh...
artık insanların içinde manevi aşk kalmamış. hepimiz ne olduma dönmüşüz. BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAşASIN cı olmuş bir milletiz artık. tamam sana dokunmuyor ama senin din kardeşine dokunduğunu göz önünde bulundurmuyoruz bileee...
söylenecek çok şeyy vardaaa işteeee
neyyyseeeeeeee ::)  ::)  ::)

197

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 29, 2008, 03:57:53 ÖS
arkadaşlar ALLAH hepimize
ALLAHINDAN KORKAN , KULUNDAN UTANAN bir eş nasip eder inşallaahhh...
artık insanların içinde manevi aşk kalmamış. hepimiz ne olduma dönmüşüz. BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAşASIN cı olmuş bir milletiz artık. tamam sana dokunmuyor ama senin din kardeşine dokunduğunu göz önünde bulundurmuyoruz bileee...
söylenecek çok şeyy vardaaa işteeee
neyyyseeeeeeee ::)  ::)  ::)

Haklisin arkadasim, insanligi biz insanlar  yok ettik..........

Aşil

[color=black]insanlığı bitirdik bitirmesinede önemli olan bir noktada bu insanlar dünyayı bitirmek üzere dünya nın düzeni bozuldu bir yandan küresel ısınma bir yandan buzulların erimesi bir yandan ozon tabakasının delinmesi bir yandan dünyanın çölleşmesi,  bunların temel kaynağı kim [/color]   insanlarrrr...[/i]

lengur

Soruyu bir fıkra ile cevaplandırmaya çalışayım.

"Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog,dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ?

Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk     : Benim kocam yapmaz!"

197

Alıntı yapılan: lengur - Nisan 30, 2008, 12:02:50 ÖS
Soruyu bir fıkra ile cevaplandırmaya çalışayım.

"Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog,dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ?

Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

İsveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan : Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk     : Benim kocam yapmaz!"

Fransiz'in da hazirda sevgilisi varmis zaten.. ;D ;D Isvecli'nin gösterdigi tepki de "Neyimi begenmedin de beni aldattin ha?" ;D ;D ;D Degisik toplumlar, degisik cevaplar.. :D Ama Türk o kadar güveniyor ki, kocasina... ;D ;D ;D

madchen