Gurbetçiler...

Başlatan Sparta, Nisan 28, 2008, 09:34:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşil

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 29, 2008, 04:15:28 ÖS
Arkadaslar yanlis anlamayin ama bu sohbetinize Laf lafi aciyorda devam etseniz.
Buradaki Konu Gurbetciler , ve  bu güzel Konunun dagilmasi güzel olmaz bence.

Sevgi ve saygilarimla ....  :)

evet ya haklısın konu toz duman olmuş

gece

Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 29, 2008, 04:10:17 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 29, 2008, 04:09:10 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 29, 2008, 04:07:32 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 29, 2008, 03:56:03 ÖS
sende gel duygu kapimiz herkese acik seviniriz valla.dortmun nerdeydi ya ben hatirlayamadim hangi sehre yakin.
köln  tarafında. ama birkaç saat sürüyor. uzak biraz. bu arada canım çok teşekkürler gelmiş gibi oldum.
burcu damı köln e gelcekti?
evet oda kölne gelecekti.bu arada burcuuuuu niye hic cevapü vermiyorsun.heral diger formlara takilipm kaldi. ;D
şimdi farkettimde;D

:) Hey ben ev sahibiyim haber vermeyi unutmayin :)
Herkese kapim acik Allaha sükür :)

gece

Pardon ya hakketten biz gurbet yanlizlik filan derken dertlesmege daldik sonra konu dagildi Özürdilerim kendi adima ;)

jentzsch

Ahhh gurbett,zalum gurbettt,aglatirsun adamuu ,gözümde yas kalmaduu,biraksana yakamuu,biraksana yakamu.. ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 30, 2008, 12:44:58 ÖÖ
Ahhh gurbett,zalum gurbettt,aglatirsun adamuu ,gözümde yas kalmaduu,biraksana yakamuu,biraksana yakamu.. ;D ;D

iste bu yag gurbet ancak bu kadar hos ve  :D  komik ifade edilir  :D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 30, 2008, 12:44:58 ÖÖ

Sarki sözleri jentzsch ten  , Video  da benden olsun bari.
Bu sarkiyi cok seviyorum ben.

ah gurbet zalim gurbet
aglatirsin adami
gozumde yas kalmadi
birak sana yakami
birak sana yakami

vay seni cerrahpasa
icmem suyundan icmem
icmem suyundan icmem
oyyy

birdahaki seneye
yolcuda gelur gecmem
yolcuda gelur gecmem
oyy..

yasar akar gozum sizlar
ne kalir gerisine

herkesin bir derdi var
durur icerisinde
durur icerisinde

inandik doktorlara
oyle boyle dediler
ayrilik defterini elimuze verdiler

doktorlarda ne bilur ciyerun acisini ciyerun acisini
doktarlarda bilurmi ciyerun acisini ciyerun acisini
cerrahpasaya koydum canumin yarisini

yas akar gozum sizlar
ne kalir gerisine

herkesun bir derdi var
durur icerisinde
durur icerisinde
[/color]

özlem_özlem

yıllarca gurbet cektı annem aynı ulke ıcınde senede bı kez yaz tatıllerınde goruyodu annesını annenın kaderı kıza ceker derlermıs ınamazdım -yok canım ne alaka derdım ben kendı sehrım dısında evlenmem asla annem gozumun onunde ornek derdım hep ama hayat oyle bı oyun oynuyo kı ınsana sımdı  nısanlandım hemde almanyaya pısman degılım cocukluk askımla evlendım yaza dügunumuz var baska bı ulkuye gıdıyorum kısmetse bı sorun cıkmassa Allahtan Allah boyle yazmıs yazımızı asla derken ıyıkı olmus dıyoru sımdı tek sorun nasıl dayancam aklıma geldıkce hıckırıklara baguluyorum sımdı bıle yazarken ellerım tıtrıyo ve aglıyorum elıme olmadan gıtmek ayrılmak zor gelıyo sımdı esıme hasretım ıkı gun sonrada aıleme gurbetten kurtulduk derken sımdı ben gurbetcı olcam turkıyede almancı almanyada gurbetcı...

esma 41

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:03:07 ÖÖ
yıllarca gurbet cektı annem aynı ulke ıcınde senede bı kez yaz tatıllerınde goruyodu annesını annenın kaderı kıza ceker derlermıs ınamazdım -yok canım ne alaka derdım ben kendı sehrım dısında evlenmem asla annem gozumun onunde ornek derdım hep ama hayat oyle bı oyun oynuyo kı ınsana sımdı  nısanlandım hemde Almanyaya pısman degılım cocukluk askımla evlendım yaza dügunumuz var baska bı ulkuye gıdıyorum kısmetse bı sorun cıkmassa Allahtan Allah boyle yazmıs yazımızı asla derken ıyıkı olmus dıyoru sımdı tek sorun nasıl dayancam aklıma geldıkce hıckırıklara baguluyorum sımdı bıle yazarken ellerım tıtrıyo ve aglıyorum elıme olmadan gıtmek ayrılmak zor gelıyo sımdı esıme hasretım ıkı gun sonrada aıleme gurbetten kurtulduk derken sımdı ben gurbetcı olcam turkıyede almancı Almanyada gurbetcı...

Sevgili özlem ,

bir Gurbetci olarak seni anliyorum ama yinede Saglik olsun diyorum.
Cocugunu genc yasta kayip eden cok anneler var bu dünyada.
Keske cocugum yasasada uzak olsa diyorlardir.
Bence en önemlisi saglik , sorada mutluluk.
Bak kendin diyorsun ,severek evlenmissin .
Bence bukadar üzme kendini , sagligin oldugu yerde,herseye bir care bulunur.
InsAllah ... Almanya da güzel ve saglikli günler gecirirsin.  ;)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:03:07 ÖÖ
yıllarca gurbet cektı annem aynı ulke ıcınde senede bı kez yaz tatıllerınde goruyodu annesını annenın kaderı kıza ceker derlermıs ınamazdım -yok canım ne alaka derdım ben kendı sehrım dısında evlenmem asla annem gozumun onunde ornek derdım hep ama hayat oyle bı oyun oynuyo kı ınsana sımdı  nısanlandım hemde Almanyaya pısman degılım cocukluk askımla evlendım yaza dügunumuz var baska bı ulkuye gıdıyorum kısmetse bı sorun cıkmassa Allahtan Allah boyle yazmıs yazımızı asla derken ıyıkı olmus dıyoru sımdı tek sorun nasıl dayancam aklıma geldıkce hıckırıklara baguluyorum sımdı bıle yazarken ellerım tıtrıyo ve aglıyorum elıme olmadan gıtmek ayrılmak zor gelıyo sımdı esıme hasretım ıkı gun sonrada aıleme gurbetten kurtulduk derken sımdı ben gurbetcı olcam turkıyede almancı Almanyada gurbetcı...
ya özlem dur kızım. valla iyi moral veriyon ha. şurda 8 gün sonra bende almanyaya gitcem. nasıl gitcem diye düşünürken bide bunu okudum yaa :'(
aklıma geldikçe ağlıyorum. sözlendim sözleneli daha 1 kez olsun acıklı şarkılar bile dinlemedim. çünkü hep ailem aklıma geliyor. nasıl ayrılcam bilmiyorum valla. ALLAHIM inşAllah ailemin Ve benim kalbimize bir sakinlik ver diye hep dua ediyorum. :'(  :'(  :'(
AMİNNNNNNN  :embarassed:

özlem_özlem

valla duygu ben kafayı yıyorum dusundukce annem benım en ıyı arkadasımdı bıde esım gıderken ben esıme agladım annemde bana agladı sarıldk agladık sonunda annem bayıldı gozumun onune geldıkce delırıyorum nası gıdıcem nası ayrılcam annemden babmdan zorr gelıyo artık annemle ıkımız dıyazem alırız sakınlestırıcı falan bılmıyorum nası olcak o bı yana ben bı yana bayılcaz galıba...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:13:39 ÖÖ
valla duygu ben kafayı yıyorum dusundukce annem benım en ıyı arkadasımdı bıde esım gıderken ben esıme agladım annemde bana agladı sarıldk agladık sonunda annem bayıldı gozumun onune geldıkce delırıyorum nası gıdıcem nası ayrılcam annemden babmdan zorr gelıyo artık annemle ıkımız dıyazem alırız sakınlestırıcı falan bılmıyorum nası olcak o bı yana ben bı yana bayılcaz galıba...

ya Allah inşAllah sabrını verir inşAllah yaaaa. çok zorr hemdeee çokk zoorrrrrrr çokkkk  :-[  :-[  :-[ :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

özlem_özlem

haklısın esma ama yınede cok zor dusuncesı bıle adamı aglatmaya yetıyooo ... almanya esımle guzel olcak emınımkı onla hersey ıyı olcak mutluyum sukur ama annem babam ooof offfff
:S

kirsehir7

Allah hepinize sabir versin arkadaslar.

esma 41

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:15:26 ÖÖ
haklısın esma ama yınede cok zor dusuncesı bıle adamı aglatmaya yetıyooo ... Almanya esımle guzel olcak emınımkı onla hersey ıyı olcak mutluyum sukur ama annem babam ooof offfff

Uzakta mutlu ol
Yakin da  mutsuz olacagina ..   dermisim ...

esma ... :D

Herseyin hayirlisi -....

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 01, 2008, 01:18:43 ÖÖ
Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 01, 2008, 01:15:26 ÖÖ
haklısın esma ama yınede cok zor dusuncesı bıle adamı aglatmaya yetıyooo ... Almanya esımle guzel olcak emınımkı onla hersey ıyı olcak mutluyum sukur ama annem babam ooof offfff

Uzakta mutlu ol
Yakin da  mutsuz olacagina ..   dermisim ...

esma ... :D

Herseyin hayirlisi -....
tabii orası gerçekten de öyleee....

özlem_özlem

sukur cok mutluyuz agzımız kulaklarda gezıyoruz ıkımızde o almaanyada ben turkıyede asık asık :D