işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

çok ilginç geldi bana bunlar ama 3ten fazla yollayamıyorum 1 kerede :P ondan parça parça yollucam >:(

...mystery...

...mystery...

dielosch

göz yanılması bu resimleri seviyorum  yuppi:)

Bebekler çok tatlı ya yalnız maşAllah nazar falan değmesin :D  ya:)

...mystery...

evet bencede çok tatlılar :) MaşAllah :)

Not: bence TOMbiş olana değsede olur ne kadar tatlıda olsa fazla kilo sağlık açısından kötü.. :(

dielosch

İlk fotoğraf Motokros Enduro sahil yarışından hoşuma gitti koyayım dedim  ya:)

2. fotonun açıklaması ise şöyle : Almanya Klaistow'da çiftliğinde çeşit çeşit sebzeler yetiştiren adam adeta bir tablo yaratmış...

3. resmin ise : İskoçya Winsor'da kabaklarla kürek yarışı yapanların ilginç görüntüleri...

...mystery...

Elif77

esma 41

Resimler güzelmis .
Ellerinize saglik.  :)

Buda benim arabam . utanan:)
Nasil ? Begendinizmi ...  kur;)

...mystery...

esma 41

...mystery...

evet güzel... ;D

bende bunu görüyorum..görüyordum...arada yani.. :-\
nasıl güzelmi?? ;D

esma 41

Benimkisi kadar  güzel de olmasa  :D güzel.
InsAllah birgün gercek Hayatta da görürsün yaw  :D

...mystery...

inşAllah :) bu arabanın benim olmasını istiyorum şimdi almanyada sanırım 60.000 euro burda 150.000 euro o yüzden Almanyadan alıcam inşAllah 4-5 sene sonra hem fiyatıda iner :haha:

dielosch

benim hayallerimi gerçekten süsleyen araba :D işte buuu ama bunun siyahı :D
bir de hiç sevmesem de üstü açık arabaları Bill'in arabasına bayıldımm :D Gizem de sevmedi hayret ettim valla 2. si Bill'in tabi siyah hali  İlki de benim arabam ( olucak inş :D ) hee son resimde benim bebeğimle tom beraberken çekilmiş tamam kabul şu anda onun bebeği ama benim de olcak inş....  yuppi:)  alkis:)

...mystery...

dilara sana tek bişey söylüyorum sen çok cins bi insansın.. (şaka ;D ) insan bi arabaya bebek dermi yaaa ayrıca böyle bi arabaya ne kötü ve kaba bi araba bu ben severim aslında kaba arabaları ama bunu nedense sevemiyorumm.. :-\