işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

heyyy o benim bebeğim tamam mı? hıh kızdırma beni onu kullanan biri şu anlık bebek olabilir ama gecenin ilerleyen saatlerinde bebek olarak kalacağını hiç sanmam :haha: neyseeee sonuç olarak Cadillac değil sadece :D devamı da var :D Cadillac Escalade Hybrid ayıp oluyor ama :haha: o benim B-E-B-E-Ğ-İ-M :D

...mystery...

yaa banane senin bebeğinden....beni diyorumki içindeki kişi ilgilendiriyo... :) ayrıca gecenin ilerleyen saatleri beni ilgilendirmiyo çünkü ben uyuyo olucağım  için.. ;) bide sadece cadiilac yazmak daha kolay...bizki kolaylık olsun diye Türkçeyi katleden Türkler onu uzun uzun yazamayız( bu arada Türkçeden bahsettiğim için Türkler dedim yanlış anlaşılmasın.. )

dielosch

...mystery...

dielosch

...mystery...

efendim...duyamadım...bu hıh'ın anlamı ne acaba... :haha: küstüm ben sana kırdın beni..aynı böyle.. :-\

dielosch

...mystery...

dielosch

olur tamam :D bir tarafını bırakırım :haha: bu arada dilara kaçar :D hadi tschüss dur Bill'in resmini koyup çıkayım :haha: işte benim aşkımmmm :D kötü laf söylemeyin lütfennn bıktım çünkü :D düşüncelerinizi kendinize saklayın  okey:)

...mystery...

koya koya bunumu koydun yaa??? :haha: bende komik bi fotosu var :haha: aslında komik değil üstüne bişey yazmışlar... ;)

dielosch

...mystery...

...mystery...

bu arada bu laf olmamış ---> düşüncelerinizi kendinize saklayın  <--- herkes düşüncelerini özgürce söyleyebilir dimi?? ;D

dielosch

hayır çünkü bıktımmm laf yetiştirmek istemiyorum rahat rahat uyumak istiyorum o kadar neyse ben çıktım bu sefer kesin :D

...mystery...

dielosch

İşte Bir Aşiret Düğününün Gelini :D Altınları taşıyamıyor ,,, dolarlar da havada uçuşuyor :D

dielosch

Bundan da bebek kaçarsa artık cehenneme kadar yolu var :D töbe töbe :D