işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 07, 2008, 05:54:37 ÖSayyyy kıyamam ben sana bitanem... :'( üzülme sen ben sana alırım aynı bunlar gibi bi kedi... :) hatta genetikle ilgilenicem yaaa sana yaratırım bi tane... yaril:) yani genlerini çaprazlayarak.... utanan:)

sağol canım da aynısı olmuyor ki işte onların yeri ayrı ama kedim olucak büyüyünce artık o da ölürse bir daha hayvan bakmak istermiyim hiç bilmiyorum :-\

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 07, 2008, 05:55:40 ÖSher neyse önemli değil bende zaten orda onu değil çocuğu önemsemiştim ve böyle olan japonlarda var çocuk orda gözlerini kısmış ben ayırmadım... ;D ;D
hayır gözlerinden değil japon ve çinler birbirinden çok farklı çok bebek gördüm sevdim baktım çin ve japon Mut'a çok geliyorlardı ordan anlıyabiliyorum ;)

...mystery...

...mystery...

purjuu

sonuncusu çok güzelmiş... okey:) ben zaten severim bebekleri belli oluyodur... utanan:)

...mystery...

evet evet belli oluyo... ;D senin bu resmin bendede vardı koymuştum bi süreliğine ama sonra değiştirdim bu daha güzel.. utanan:)

Aşil

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 08, 2008, 12:10:55 ÖSsonuncusu çok güzelmiş... okey:) ben zaten severim bebekleri belli oluyodur... utanan:)

evet belli oluyor avatar daki bebek ne tatli oyle..

...mystery...

purjuu

...mystery...

:haha: ilkini ben çok beğendim... ;D kendisi einstein olur... ;D

2.side çok değişik bir düzenleme şehirde... ::)

3.dede  bir terslik var gibi sanki... ;D ;D

...mystery...

purjuu

"izafiyet teorisini buldum ama çorabımın tekini bulamıyorum" süpermiş yaa... kop:)

...mystery...

Aşil

dielosch

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 08, 2008, 07:04:12 ÖS"izafiyet teorisini buldum ama çorabımın tekini bulamıyorum" süpermiş yaa... kop:)

kesinlikle yaa çok komik :haha:  yaril:)