işteeee fotoğraf albümümüz açıldı arkadaşlarrrrrrr.............

Başlatan Aşil, Mayıs 01, 2008, 01:06:29 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aşil

canakkale sehitliginden bir lahit ve o lahite yazilmis peygamber efendimizin bir hadisi...

Aşil

canakkale,1. dunya savasinda ataturkun gozetleme yaptigi hendekler.

...mystery...

Aşil

...mystery...

purjuu

sevgi-40 gerçekten çok güzel bir yermiş... ;D senin resimlerinde çok güzel Aşil... clap:) 2nizede +1 bendende... :)

Aşil

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 19, 2008, 06:35:28 ÖSsevgi-40 gerçekten çok güzel bir yermiş... ;D senin resimlerinde çok güzel Aşil... clap:) 2nizede +1 bendende... :)

danke

...mystery...

böyle şapka herkese lazım yaa.... ;D ;D ne güzel bi şapka bu böyle... :haha:

Senosh_K

gerçektende çok güzelmiş buna bi isim bulmak lazım mesela ayaklı bahçe şapkası  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

onu bunu bilmemde adamda hayattan çok çekmiş bi hava var gözleride çok güzel acıdım ya... :-\ çok içli bakıyo.... :-\

Aşil

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 22, 2008, 02:55:50 ÖSgerçektende çok güzelmiş buna bi isim bulmak lazım mesela ayaklı bahçe şapkası  :haha: :haha: :haha:

cicek sacli adam.. :laugh:

...mystery...

...mystery...

eğer resimdeki sensen kirsehir benziyo değilsende benziyo resmine çoooook benziyo ;D ;D dişleride çok tatlı sanki "fareler yemiş" (böyle söyleyince çocukluğumu yani dişlerimin dökülmeye başladığı zamanı hatırladım ;D )

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 07:05:31 ÖSeğer resimdeki sensen kirsehir benziyo değilsende benziyo resmine çoooook benziyo ;D ;D dişleride çok tatlı sanki "fareler yemiş" (böyle söyleyince çocukluğumu yani dişlerimin dökülmeye başladığı zamanı hatırladım ;D )

evet resimdeki benim.ama benim kizimin dislerini fareler yemedi daha dökülmesine var 7 yasinda dökülüyo disler  ;D

...mystery...

evet yeni çıkıyo ama aklıma gelmedi bide resimde büyük görünüyo ondan demişim ::) neyse cahilliğime verin yaril:)