bilgisayarınız dile gelse size ilk neder ?

Başlatan esma 41, Mayıs 13, 2008, 01:04:55 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilgisayar

8 (21.1%)
Allah'
8 (21.1%)
As
7 (18.4%)
ne bak
2 (5.3%)
Yeter art
4 (10.5%)
d
3 (7.9%)
b
1 (2.6%)
Bill Gates seni bi bulursam...
1 (2.6%)
Diger ...
4 (10.5%)

Toplam Oy Verenler: 32

mekin2000

;D sizin ki henüz konuşmaya başlamadı sanırım o zaman, benimki 3,5 yaşını geçti konuşuyo artık :D

Kasus

Bilgisayarim benden cok cekti dogrusu, ama beni kirmadi dayandi belliki o da beni sevmis.
Bilgisayarimi tam bir acemi iken almistim. Bir hafta boyunca bilgisayarimi dügmesinden acip kapatiyordum. Kizkardesim beni görmeseydi hala öyle kapatiyordum sanirim. 4-5sene oldu.
Kizkardesim beni tam pc yi kapatirken gördü ve söyle yapti: "Hiiiiiiiiiiiiiiii sen ne yapiyorsun? tickoff:) Ben: Niye ne oldu,  hiihi:)  Manyak misin pc ordan kapatilir mi? tickoff:) Ben: Niye nerden kapatiliyor ki? utanan:) v.s.

Ilk zamanlar gece gündüz basindaydim desem yalan olmaz.
Bir bucuk senedir calistigim icin hic vaktim yok.
Bilgisayarim biraz kiskaniyor. Önceden sadece benimle ilgileniyordun simdi is, is is diyor.  tickoff:)

esma 41

Benim bilgisayarla aram acik bu aralar.
Durduk yere kapaniyor.  ::)

Sahibi gibi cok inat cok.  :zopa:

@Kasus demek Bilgisayari dügmeden acip kapatiyordun ...  :haha:
Ne mutluki zeki bir kardesiniz varmis ,yoksa bilgisayariniz dile bile gelemezdi.  kur;)

SEVGI-40

asil virüsü geldi derdi heralde hahahahahha

fevziş

SEVGI-40

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 26, 2008, 01:19:29 ÖÖ
kesinlikle dürtükleyip durmasana derdi :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
ben pcye izin verdim 1 haftadir ugramiyom özlesin biraz beni simdi oh be cok sükür kurtuldum su deliden diye dua ediyodur :haha: :haha: :haha:

simdide laptobu biktircam birazda o ceksin elimden kop:) kop:) kop:)

ahmetpamuk

benım bılgısayar heralde
''abı bı format at da kafamı bıraz dagıtıyım'' derdı

dielosch

benim bilgisayar içim dışım Tokio Hotel oldu yeter artık kaldıramıcam derdir heralde :D

...mystery...

benimkide öyle diyordu bir aralar ama şimdi hepsini CD'ye attım bilg.dende sildim ohhh rahatladım diyodur ama pek uğramıyorum artık ona yeni bilg.imle daha rahatım ;D

esma 41

Anlasilan bugünki Bilgisayarlar (Ankete göre ) en cok :

- Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...!  diyor ....  ;D

Sizin Bilgisayar ne diyordu ?  :zopa:

dielosch

şu Bill'i hapsettin Buraya beni de başına gardiyan olarak koydun da ben sıkıldım yaa bu çok konuşuyor kurtar beni şundan yaaaa ....

diyordur :D

Bilgisayar Bill dolduda ;D masaüstünde Bill'in resmi her yerde Bill'in resmi şarkılar, Yazılar ,Dosya Adları hep Bill Bill Bill  :haha:

zeytin

bilgisayarım dile gelse önce yyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr diyecektir hiç kuşkusuz.virüs gibisin derdi.

gece

Benki kesin bana kapatma tusunu tarif ederdi ;D

smaili

esma 41

purjuu

kesinlikle "ASIL VİRÜS GELDİ İşTE" ;D derdi.... :haha:

esma 41