bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 11, 2009, 04:30:15 ÖS:cryla: :cryla:
aynen öyle yya  :cryla: :cryla:

üstelik ignenin tekini boynuma yedim kemigin icine of anam öldüm ya

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 11, 2009, 04:31:58 ÖSaynen öyle yya  :cryla: :cryla:

üstelik ignenin tekini boynuma yedim kemigin icine of anam öldüm ya
oofff... :-[ :-[

SEVGI-40

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 11, 2009, 04:38:37 ÖSgecmis olsun askim :cryla:
askim ya gecmedi gitti ya biktim artik hastane  görmek istemiyom  offoff:)

SEVGI-40

kötüüüüüüüüüüüü boynum cok aciyo  :cryla:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 11, 2009, 07:02:55 ÖSkötüüüüüüüüüüüü boynum cok aciyo
:-[ :-[ bende iğneleri yedim bitti kaşıntım derken yeniden başladı iğneler biter bitmez.. :-[ her tarafım yine kıpkırmızı oldu.. :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 11, 2009, 07:39:28 ÖS:-[ :-[ bende iğneleri yedim bitti kaşıntım derken yeniden başladı iğneler biter bitmez..  her tarafım yine kıpkırmızı oldu.. :cryla:
:cryla:

KURTULUS YOIK BIZE HASTANELERDEN DESEENE

...mystery...

evet bi hastanelerle bide otobüslerle(yani kara taşutlarının tümü ;D ) iyi ilişkilerim var nerdeyse akraba olduk gibi bişey... :haha: annemlerden sık görüyorum doktorları ve kara taşıtlarını... ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 11, 2009, 08:04:58 ÖSevet bi hastanelerle bide otobüslerle(yani kara taşutlarının tümü ;D ) iyi ilişkilerim var nerdeyse akraba olduk gibi bişey... :haha: annemlerden sık görüyorum doktorları ve kara taşıtlarını... ;D
al bendende okadar  :haha:

...mystery...

zeytin

Dün spordu tenisdi derken sanki 3 aylık sporu 1 günde yapmışım gibi geldi.Bü yüzdende çokkkk yorgunum. hiihi:)

NİLSENAM