bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 15, 2008, 05:44:52 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 15, 2008, 05:42:51 ÖS
Bulasik sorun degil bana.Yikarim.Bugün bulasiklari yikama sirasi abimdeydi ve dag gibi bulasik vardi.Saka degil simdi söyleyecegim.20 euro karsiliginda yikarim bulasiklarini dedim.Öyle caresiz bakiyordu ki..Tamam beee dedi.Verdi.Yarim saatte hallettim bütün bulasiklari.. ;D

jentzsch  abi ya çok marifetliymişsin maşAllah nazar değmesin :D abi aksaraya yolun düşerse bekleriz hani :D istediğin para olsunnnn :D ;D
;D ;D ;D Tamam ücretler söyle:

1 tane icin;

Bardaklar: 2 ytl
Tabaklar:2,5 ytl
Catal-bicak:1,5 ytl
Tencere-tava:3 milyon (tava yumurtaliysa yikamam olurda yikarsam 5 milyon)

Bulasiktan sonra tezgahi temizlemek,bulasiklari kurulayip dolaba dizmek ekstra ücrete tabiidir.Onu konusur anlasiriz. ;D

emosh

Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 15, 2008, 05:48:10 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Haziran 15, 2008, 05:43:42 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 15, 2008, 05:42:06 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Haziran 15, 2008, 05:38:04 ÖS
jentzsch esma abla sana bulaşığı yıkatmadan yollamz gibi geliyor ama sen yinede dene sıyrmayıı olur ya kaçarsın belki :d ;D

Ya emosh sen beni gercekten cok iyi taniyorsun , seni tebrik ederim.  ;D

teşekkür ederim ne demek esma abla geleceğimde seni görüyorummm haha :D ( ya da örnek alıyorum öyle bişe işte :d ;D )

Son yazdigin cümleyi ( kirmizi olan ) öylesinemi yazdin yoksa ictenmi yazdin emosh ?  :)

Eger icten yazdiysan , beni cok sevindirdin simdi .
Tesekkür ederim .  ;)

( jentzsch iyi oku bu satirlari )  ;D

öylesine pek birşey yazmam esma abla hele böyle şeyleri asla içimden gelmiyorsa yazmam ve inan gerçekten böle düşündüğümden yazdım

Alıntı yapılan: gece - Haziran 15, 2008, 05:46:04 ÖS
Emosum ne zaman gidiyoruz timarhane ,daha hastane duvarlarini sari kirmizi boyucaz hastalari kandirip almancax ´sa tasicaz  ;D taitle ihtiyacim var yaw bahaneyle eyleniriz  ;D ;D ;D ;D

7/24 hazırım ben gece sen yeter ki iste :D

jentzsch

jentzsch esma abla sana bulaşığı yıkatmadan yollamz gibi geliyor ama sen yinede dene sıyrmayıı olur ya kaçarsın belki :d ;D

teşekkür ederim ne demek esma abla geleceğimde seni görüyorummm haha :D ( ya da örnek alıyorum öyle bişe işte :d ;D )

Son yazdigin cümleyi ( kirmizi olan ) öylesinemi yazdin yoksa ictenmi yazdin emosh ?  :)

Tesekkür ederim .  ;)

Okudum koligee.Allah yardimcisi olsun emosh'un.Umarim yaptigi hatanin farkina varir ve kisa zamanda bu hatasindan döner.. ;D

emosh

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 15, 2008, 05:53:13 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Haziran 15, 2008, 05:44:52 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 15, 2008, 05:42:51 ÖS
Bulasik sorun degil bana.Yikarim.Bugün bulasiklari yikama sirasi abimdeydi ve dag gibi bulasik vardi.Saka degil simdi söyleyecegim.20 euro karsiliginda yikarim bulasiklarini dedim.Öyle caresiz bakiyordu ki..Tamam beee dedi.Verdi.Yarim saatte hallettim bütün bulasiklari.. ;D

jentzsch  abi ya çok marifetliymişsin maşAllah nazar değmesin :D abi aksaraya yolun düşerse bekleriz hani :D istediğin para olsunnnn :D ;D
;D ;D ;D Tamam ücretler söyle:

1 tane icin;

Bardaklar: 2 ytl
Tabaklar:2,5 ytl
Catal-bicak:1,5 ytl
Tencere-tava:3 milyon (tava yumurtaliysa yikamam olurda yikarsam 5 milyon)

Bulasiktan sonra tezgahi temizlemek,bulasiklari kurulayip dolaba dizmek ekstra ücrete tabiidir.Onu konusur anlasiriz. ;D

ıııııııııııı düşdümde öğrenci bütcesine zarar bu :D ben bence bu tarifeyi anneme sunayım ve ben kullanayım tabi annem fiyatları görünce bardakları kafamda kırmazsaaa :D ;D

esma 41

Sag ol emoshcum , inanki bunlari duymak cok güzel bir duygu.

Derler ya kalpten kalbe yol var diye , bizimkide böyle birsey.  ;)

emosh

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 15, 2008, 05:54:48 ÖS

Tesekkür ederim .  ;)

Okudum koligee.Allah yardimcisi olsun emosh'un.Umarim yaptigi hatanin farkina varir ve kisa zamanda bu hatasindan döner.. ;D

hataaaaaa mııııı ;D aaaaaaaaa benceeee gayettt doğru bir seçimmmm jentzsch abim kıskannmaaaaa :D ;D ;D

emosh

Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 15, 2008, 05:57:08 ÖS
Sag ol emoshcum , inanki bunlari duymak cok güzel bir duygu.

Derler ya kalpten kalbe yol var diye , bizimkide böyle birsey.  ;)

heyyt be kıskananlar çatlasınnn :D :D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 15, 2008, 05:57:35 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 15, 2008, 05:54:48 ÖS

Tesekkür ederim .  ;)

hataaaaaa mııııı ;D aaaaaaaaa benceeee gayettt doğru bir seçimmmm jentzsch abim kıskannmaaaaa :D ;D ;D

Ohhhhh ohhhh ... iste buna sevindim simdi.
Emosh sag ol ya ( 100 . baski) .

Jentzsch .... naber ?  ;D

emosh

sen sağol ablacım ne demek izinden geliyorummm :D ;D

esma 41

QUELLE35

emosh

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Haziran 15, 2008, 08:22:06 ÖS
Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 15, 2008, 06:06:47 ÖS
Alıntı yapılan: emosh - Haziran 15, 2008, 05:59:54 ÖS
sen sağol ablacım ne demek izinden geliyorummm :D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

süpersiniz valla çok güldüm

bunları ortaya çıkarma aşamasında bizde çok güldük sanırım yani ben güldüm onlarda gülmüştürler :D öyle işteeee :D ;D

(LALEZAR)

Elhamdüliilahh iyim..hamd ile meşgulümm..şükrünüz daim olsun arkadaşlar..

gece

Bu gün biraz yorgunum ama cok mutluyum yaaa A millilerin  basarilari insanda ne keder birakiyor, nede dert massAllah ;diyelim nazar degmesin onlar basardikca biz hep mutluyuz zaten :D:D:D

3,14

Yorgunum ama birden müzisyen yönüm ortaya cikti :D flüt calmak istiyorum nedense.... ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 22, 2008, 04:31:15 ÖS
Yorgunum ama birden müzisyen yönüm ortaya cikti :D flüt calmak istiyorum nedense.... ;D ;D

bizde dinleyelim yaa Onur ;)