bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RIBERY

esma 41

3,14

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 23, 2008, 01:51:32 ÖÖneden 3,14 neyin var biz yarı hemşeriyiz bak hemen bende üzüldüm Allah yardımcın olsun kardeşim :(
Alıntı yapılan: gece - Temmuz 23, 2008, 01:47:24 ÖSNeoldu Onur kardesim umarim önemli bir sey  yoktur üzüldüm ya  :embarassed: ??? ::)
Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Temmuz 23, 2008, 02:41:09 ÖSonur ve gece arkadaşlarım ,umarım ciddi bir sorun yoktur

--> yakamozlu_gece, gece ve mehmetemır21; sağ olun, eksik olmayın. şimdi daha da iyiyim. Sizin varlığınızı ve desteğinizi görmek çok hoş. Çok teşekkür ederim. :)

Alıntı yapılan: edirneli - Temmuz 24, 2008, 10:29:07 ÖS
Bugün gün olarak iyiydi günler sonra günes cikti birazda olsa isindi ellerim ama ben nasilim bilmiyorum buraya geldigim ilk günler nasilsam yine ayni dil bilmeyen yanliz gezemeyen birine muhtac biriyim ben ucaga bindigim gün öldüm Almanyaya ayak basinca yeniden dogdum ama buradaki yasami sevdim desem yalan olur son günlerde tek tesellim almancax oldu merak ediyorum arkadaslar buraya gelenler acaba herkes benim gibimi benim kaldigim yer kücük bir köy aslinda cok türk var ama ben kendimi öyle yanliz caresiz ve yabanci hissediyorum ki simdi bir kus olsam hemen Türkiyeye ailemin yanina giderdim sonra disari cikar tanidigim tanimadigim herkesle konusurdum kendi dilimi zorlanmadan doyasiya konusurdum ama ne ucabilirim nede konusabilirim ben galiba kafayi yiyorum coooook bunaldimmmm oooooffffffffffffffff

--> Biz burada bir aileyiz, ne mutlu bize ki ailemiz bir ferd daha kazanmış. Biz üyeler eilmizden geldiği kadar destek oluyoruz birbirimize.. :) Yardımlaşmaktan da her zaman memnun oluyoruz. Adıma konuşmalıyım ki, ben kim olursa olsun, en ufacık bir yardımım dokunuyorsa birisine ve mutlu edebiliyorsam onu, ben de mutlu oluyorum. :) :) :)

Aramıza hoş geldin! Nice aktif olduğun günlere! :D :D :) ;D

kirsehir7

bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.cünkü 2 haftadir cenazemiz vardi.trdeydik yorgunluk üzgünlük,sinirlerimiz bozuldu.dün gece eve almanyaya geldim sabah bilgisayari acip ilk is almancaxsa girmekti ama odaa neee bilgisayarima esim sayesinde virüs girmis daha bi sinirlerim bozuldu ne yapacagim simdi bilemiorum bilgisayarimi kurtarmaya calisiyorum virüsten.simdi ise leptoptan yaziyorum.insAllah bilgisayarim hayata döner yeniden :'( :(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 28, 2008, 04:55:04 ÖS
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.cünkü 2 haftadir cenazemiz vardi.trdeydik yorgunluk üzgünlük,sinirlerimiz bozuldu.dün gece eve Almanyaya geldim sabah bilgisayari acip ilk is almancaxsa girmekti ama odaa neee bilgisayarima esim sayesinde virüs girmis daha bi sinirlerim bozuldu ne yapacagim simdi bilemiorum bilgisayarimi kurtarmaya calisiyorum virüsten.simdi ise leptoptan yaziyorum.insAllah bilgisayarim hayata döner yeniden :'( :(
al bendende okadar kuzen.atlatiriz insAllah napalim.virus girmesine cok üzüldüm kuzen yav aman laptop bise yapma nasi konuscaz yadeyse

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 28, 2008, 04:56:59 ÖS
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum.cünkü 2 haftadir cenazemiz vardi.trdeydik yorgunluk üzgünlük,sinirlerimiz bozuldu.dün gece eve Almanyaya geldim sabah bilgisayari acip ilk is almancaxsa girmekti ama odaa neee bilgisayarima esim sayesinde virüs girmis daha bi sinirlerim bozuldu ne yapacagim simdi bilemiorum bilgisayarimi kurtarmaya calisiyorum virüsten.simdi ise leptoptan yaziyorum.insAllah bilgisayarim hayata döner yeniden :'( :(
al bendende okadar kuzen.atlatiriz insAllah napalim.virus girmesine cok üzüldüm kuzen yav aman laptop bise yapma nasi konuscaz yadeyse
yaa kuzen ben virüslü yerlere girmem merak etme.benim esim varyaaa  >:( virüslü yerlere girmis kontrol ettim.onun yüzünden yepyeni bilgisayara virüs girmis.resimlerim bilgilerim hep gitmis sinir oldum yaa >:(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Temmuz 28, 2008, 04:59:16 ÖS
Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 28, 2008, 04:56:59 ÖS
yaa kuzen ben virüslü yerlere girmem merak etme.benim esim varyaaa  >:( virüslü yerlere girmis kontrol ettim.onun yüzünden yepyeni bilgisayara virüs girmis.resimlerim bilgilerim hep gitmis sinir oldum yaa >:(
tüh ya elim gecerse var ya senin o kocan >:( >:( >:( >:( >:(neyse kuzen ben kactim aksam gircem yine bidenem ok öptüm

gece

Ne yerdeyim, ne gökte ,ikisi arasi biryerde .

Ben iyi degilim ya uzun zamandir bu tatil burda olmak bunaltti beni  milleti kirip geciriyorum ondan sonrada  :embarassed: :-[ :-X :-\

SEVGI-40

yakamozlu_gece

çok üzgün çok yalnız ve çok duygulu sadece geçmişimi düşünüyorum ne kadar hata yapmışım olsun Allahın verdiği herşeye şükretmek lazım... :)

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 28, 2008, 11:07:45 ÖS
cok üzgün,cok yalniz bide cok sinirli.

Ben bugün cok mutluyum! :) Sen de mutlusun degil mi arkadasim?? :-[ :( Üzülme olur mu?? :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 01:42:02 ÖÖ

Ben bugün cok mutluyum! :) Sen de mutlusun degil mi arkadasim?? :-[ :( Üzülme olur mu?? :'(
sayende cok mutlu oldum arkadasim.tmm üzülmemeye calisisrim

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Temmuz 29, 2008, 01:43:11 ÖÖ
Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 29, 2008, 01:42:02 ÖÖ

sayende cok mutlu oldum arkadasim.tmm üzülmemeye calisisrim

:) :) :) :) Seni mutlu görmek dünyalara deger canim benim :) :) :) :) :)

IsPaNak

gece

Ben idare eder moduna gecmek istiyorum olmuyooo kötüyüm moral yok bakalim ilerleyen saatlerde toparlanirim  :-\

ikizler burcunu bu özelligi güzel cabuk kirilir ama capucak gönlü alinir ;)

3,14

Ben de iyiyim, ne olsun iste ugrasip duruyorum... ;D ;D